iPhone moederbord reparaties

iPhone moederbord reparaties

Wij kunnen u ook helpen met reparaties die niet elk bedrijf kan uitvoeren, namelijk iPhone en iPad moederbord reparatie. Het PCB ook wel moederbord genaamd van uw smartphone of tablet. Het moederbord bestaat uit vele chips, connectors, dunne sporen (traces) en vele andere componenten. Wij kunnen doorgebrande IC’s en filters vervangen, FPC connectors, QFP’s en BGA’s chips vervangen en data herstellen van waterschade toestellen.

iPhone moederbord reparatie

Onze stereoscopische microscoop in ons lab

iPhone moederbord reparaties zijn niet eenvoudig en hebben veel kennis, ervaring en microsoldeer vaardigheden nodig. We kunnen iPhone moederbord reparaties uitvoeren vanaf €90,- prijs varieert per toestel en defect / reparatie. De garantie termijn bij deze reparaties is twee maanden.

De nieuwste SMD componenten zijn zo klein dat deze niet meer met een traditionele soldeerbout kunnen worden aangebracht. Met infrarood is dit nog wel mogelijk. Aan het moederbord (de printplaat) kan met behulp van infrarood (hete lucht) gesoldeerd worden. Deze infrarood heatgun bevat een krachtig infrarood element. Op deze manier is het mogelijk om de kleinste componenten, QFP’s of BGA’s handmatig te dé-solderen en solderen. Wij gebruiken professioneel gereedschap van o.a. AmscopeWiha, Hakko, Baku, Quick, Fluke.

De mogelijkheden van moederbord reparatie zijn legio, maar beperken zich tot Apple toestellen. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende moederbord reparaties:

 

Tarief per model iPhone incl. BTW en montage
iPhone 5/5C/5S/SEFPC connector€90,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€120,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€120,-
Geen beeld€120,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker)€120,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei Nummer€120,-
iPhone 6/6 Plus/6S/6S PlusFPC connector€110,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€120,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€150,-
Geen beeld€120,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker)€120,-
Audio IC

 • Toestel blijft hangen op Apple logo, homeknop geeft wel een reactie bij aanraking. Toestel start niet meer op.
 • Er kan geen audioberichten opgenomen worden met de Dictafoon app.
 • Er komt geen geluid meer uit de oorluidspreker (ook na vervanging niet).
 • Er komt geen geluid meer uit de luidspreker (ook na vervanging niet).
€140,-
Touch screen IC (touch disease) In (bijna) alle gevallen verschijnt er eerst een grijze balk in beeld, waarna het scherm steeds minder goed of niet reageert op uw vinger. Touch IC (Meson U2402) en de Touch IC ( Cumulus U2401) chip vervangen€180,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei Nummer€160,-
iPhone 7/7 PlusFPC connector€180,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€180,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€170,-
Geen beeld€180,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker)€180,-
Audio IC (Loop disease)

  • Toestel blijft hangen op Apple logo, homeknop geeft wel een reactie bij aanraking. Toestel start niet meer op.
  • Er kan geen audioberichten opgenomen worden met de Dictafoon app.
  • Er komt geen geluid meer uit de oorluidspreker (ook na vervanging niet).
  • Er komt geen geluid meer uit de luidspreker (ook na vervanging niet).
€210,-
Touch IC toestel reageert slecht of helemaal niet op aanraking. Na toestel uit en aan te zetten wel weer voor een tijdje€195,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei Nummer€160,-
iPhone 8/8 PlusFPC connectortarief op aanvraag
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)tarief op aanvraag
Geen beeldtarief op aanvraag
Geen backlight (wel beeld maar erg donker)tarief op aanvraag
iPhone XFPC connectortarief op aanvraag
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)tarief op aanvraag
Geen beeldtarief op aanvraag
Geen backlight (wel beeld maar erg donker)tarief op aanvraag
Alle modellen iPhone’sData herstel waterschade. data geleverd op USB stick toestel is doorgaans niet meer bruikbaar. tarieven vanaf€150,-
iPad  alle modelleniPad moederbord reparatieop aanvraag

Bel ons voor meer informatie op: 073 822 0013 

iPhone 5s board view schema voor moederbord reparatie

Deze reparaties kosten meer tijd dan u van ons gewend bent, dit komt omdat het een reparatie aan het moederbord betreft, die onder een stereoscopische microscoop moet worden uitgevoerd. Omdat de onderdelen (chips) zeer klein zijn, en het soldeerwerk op de vierkante millimeter betreft. Wat vanzelfsprekend zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Wij streven ernaar om moederbord reparatie binnen 5 werkdagen uitgevoerd te hebben. (dit kunnen we niet garanderen door de o.a. drukte). Kunnen we u onverhoopt niet helpen dan betaalt u enkel €40,- PCB, moederbord onderzoekskosten. De garantie termijn bij deze reparaties bedraagt twee maanden. Voor vragen kun u ons een e-mail sturen: info@phonerepairs.nl 

iPhone en iPad moederbord reparatieFPC connector op PCB vervangen, moederbord reparatie

Al onze reparaties worden uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit namelijk origineel.Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel.

2 maanden garantie op moederbord reparatie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 2 maanden op moederbord reparatie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 2 maanden garantie op moederbord reparatie en de vervangen onderdelen.

Professionele smartphone en tablet reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Uitsluitend originele onderdelen

Originele onderdelen

Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Uw toestel blijft dus na reparatie bij ons volledig origineel! Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor alle reparaties die we uitvoeren. Dus geen keuze in OEM of klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten. Origineel is het enige wat wij willen aanbieden aan onze klanten. Daarom kunnen wij ook 12 maanden garantie bieden.

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe wij aan onze originele displays komen. Daar maken wij geen enkel geheim van, voor alle merken behalve voor Apple kunnen wij direct bij de fabrikant bestellen. Voor Apple gebruiken wij zogenaamde ‘demontage’ schermen. Wij kopen dit in bij een bedrijf die een nieuwe iPhone koopt en vervolgens alle onderdelen demonteert, en in losse onderdelen verkoopt. Zo komen wij aan onze originele displays. Daarom kan Apple dus ontkennen dat iedereen buiten hun geen originele displays kan krijgen, maar iedereen kan wel een iPhone uit elkaar halen en het display over zetten. Zo behoud u dus uw garantie en blijft alles origineel.

Officiële factuur op naam voor uw verzekering of bedrijf

Bij ons krijgt u ten alle tijden een factuur op naam met BTW vermelding. Wij staan achter onze diensten en geven daar ook garantie op. Onze monteurs zijn volledig opgeleid. Na een reparatie bij ons, behoud u gewoon uw fabrieksgarantie. Let wel op, wij laten aan de binnenkant van uw telefoon een kenmerk achter dat deze bij ons is gerepareerd (om fraude te voorkomen). Indien het toestel dan terug moet naar de fabrikant, moet u eerst eenmalig langs komen om dit kenmerk te verwijderen.

Wij repareren onderstaande merken:

12 maanden garantie garantie

Wij zijn uniek met onze garantie termijn van 12 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling uitsluitend originele onderdelen

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Reparatie opsturen Verzekering originele onderdelen

Waterdichtheid smartphones

Vocht- en waterschade is één van de meest geconstateerde oorzaken bij defecte smartphones. Om het aantal reparaties terug te dringen maken steeds meer fabrikanten hun toestellen waterbestendig of zelfs waterdicht. Toch blijkt geen enkele fabrikant garantie te geven op de eigen claims. De reclames waarbij je dus mensen ziet zwemmen met een smartphone zijn zeer misleidend te noemen.

Steeds vaker claimen fabrikanten dat hun toestellen stof- en waterbestendig of zelfs stof- en waterdicht zijn. Dit wordt onderstreept door met een IP codering te schermen. Zo voldoet bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 volgens Samsung aan de eisen die horen bij een IP68 codering en stelt Apple dat de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus voldoen aan de eisen voor een IP67 codering.

IP coderingen vertellen in welke mate een product, bijvoorbeeld een smartphone, bestand is tegen het binnendringen van voorwerpen, stof of vloeistoffen. Een IP code bestaat uit de letters ‘IP’ en twee cijfers. IP is een afkorting voor ‘Ingress Protection’ of ‘International Protection Rating’. De twee cijfers achter de letters IP geven de mate aan waarin een toestel stof- of waterdicht is. Het eerste cijfer geeft de stofdichtheid aan, het tweede cijfer de bestendigheid tegen water.

Uit de garantievoorwaarden bij producten waarvan beweerd wordt dat deze volledig stof- en waterdicht zijn, wordt schade door indringing van vocht of water meestal alsnog uitgesloten van garantie. Dat is een vreemde zaak aangezien een product dat voldoet aan een bepaalde IP codering bestand zou moeten zijn tegen de beschreven omstandigheden.

EERSTE GETAL: Bescherming tegen binnendringen

PBescherming tegen:Betekenis
0niks
1Grote voorwerpenBescherming tegen contact met een groot oppervlak van het lichaam, zoals de hand, maar niet beschermt tegen opzettelijk aanraken met bijvoorbeeld een vinger. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 50 mm
2Middelgrote voorwerpenBescherming tegen aanraking met de vinger of iets vergelijkbaars. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm
3Kleine voorwerpenBescherming tegen aanraking met een werktuig zoals gereedschappen, dikke draad of vergelijkbaar. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 2,5 mm
4Spitse voorwerpenBescherming tegen aanraking met een werktuig als draden, schroeven of vergelijkbaar. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm
5StofbeschermingGedeeltelijke bescherming tegen stof, zodanig dat een goed functioneren mogelijk is.
6StofvrijVolledig stofdicht.

TWEEDE GETAL: Bescherming tegen vocht

IPBescherming tegen:BetekenisPraktisch overleefd de apparatuur dit of vergelijkbaar
0GeenGeen beschermingBinnen blijven
1Druppels Type IGeen schade indien onderhevig aan verticale druppels10 minuten in miezerige regen.
2Druppels Type IIGeen schade indien druppels vallend onder een hoek van 15°10 minuten in lichte regen.
3SpatwaterGeen schade indien besproeid (maximaal 10 l/min) onder een hoek tot 60°5 minuten in de regen.
4PlenswaterGeen schade indien besproeid (maximaal 10 l/min) onder elke hoekRegen, sproeien en een glas water dat erover valt.
5SproeiwaterGeen schade indien bespoten (maximaal 12,5 l/min) onder elke hoekOnder de kraan houden, mits deze niet te hard loopt
6WaterbestendigGeen water indringing indien bespoten (100 l/min) onder eender welke hoekOnder de kraan of stormachtige omstandigheden buiten.
7DompeldichtGeen indringing indien ondergedompeld (30 min op 1 m)Overleeft een incidentele onderdompeling.
8WaterdichtBlijft bruikbaar onder water onder omstandigheden gespecificeerd door de fabrikantPer ongeluk in de emmer laten liggen terwijl je deze vol laat lopen geen probleem (mits zonder zeep en niet te warm water)

De conclusie die getrokken moet worden is dat IP coderingen vandaag de dag straffeloos ingezet worden als marketingterm. In werkelijkheid blijkt echter dat fabrikanten van smartphones met klem afraden toestellen te gebruiken onder de omstandigheden waartegen de toestellen volgens de IP codering bestand moeten zijn. Mocht er – zelfs onder de omstandigheden die de IP codering voorschrijft – vocht- of waterschade in het toestel ontstaan, is deze alsnog uitgesloten van garantie.

Bovenstaande Samsung S9 Plus heeft 2 minuten in het toilet gelegen, geen enkel toestel is waterdicht!

In werkelijkheid doen fabrikanten beter hun best om telefoons beter bestand te maken tegen dagelijks gebruik. Wat fabrikanten met IP coderingen eigenlijk bedoelen te zeggen is dat hun toestellen bestand zijn tegen een bui regen of ongelukjes zoals plons in het afwaswater of de toiletpot danwel een glas drinken dat over de telefoon omvalt. Dit soort ongelukjes die altijd kunnen gebeuren zou een smartphone logischerwijs moeten kunnen overleven. Overigens wordt – ondanks de vermeldde IP codering – zelfs hier geen enkele harde garantie geven.

Geen enkel toestel is waterproof, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterproof! Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft.

Heeft je toestel vocht- of waterschade ondervonden, lees dan dit even.

Wat te doen bij waterschade?

Waterschade

Als uw smartphone of tablet waterschade heeft, is uitzetten het eerste wat u moet doen (als het toestel al niet zichzelf heeft uitgeschakeld). Hiermee voorkomt u verdere schade. Zet het toestel absoluut niet meer aan, en laadt het toestel ook zeker niet meer op.

Uw toestel moet binnen 72 uur na het contact met water en/of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het PCB (moederbord) te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft. Het kan bij waterschade zo zijn dat er defecten aan het moederbord zijn, dan gelden onze tarieven van moederbord reparaties. Deze tarieven kan je hier vinden.

Bovenstaande ‘waterdichte’ Samsung S9 Plus heeft 2 minuten in het toilet gelegen

Geen enkel toestel is waterdicht!

Droog u toestel (uitwendig) met een handdoek af. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, enz. Leg het toestel ook NIET in rijst, dit is een mythe.

De rijst mythe Jessa (iPad Rehab) legt het uit:

Bij een chemische reining door Phone Repairs Den Bosch wordt uw smartphone of tablet volledig uit elkaar gehaald. Wanneer alle onderdelen verwijderd zijn worden ze stuk voor stuk chemische gereinigd. Dan bekijken wij u moederbord onder onze stereoscopische microscoop, en ondernemen we zonodig verdere acties (na overleg met u). Na chemische reiniging monteren wij uw smartphone of tablet en testen wij u toestel grondig. En komen eventuele defecten aan het licht.

De kosten voor onze waterschade behandeling bedragen €40,- euro incl. montage en BTW. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd, kennis, apparatuur en chemische middelen. Reparatie duur is 2 a 3 werkdagen (weekenden niet meegeteld).

iPhone 6 cleaning waterschade

 Chemische ultrasoon reiniging

Bel ons onmiddellijk als u toestel nat is geworden: 073-8220013

Hoe langer u wacht met u toestel naar ons te brengen, hoe kleiner de kans op succes.

 • Binnen 1 tot 6 uur 90% kans op succes
 • Na 6 tot 12 uur 80% kans op succes
 • Na 12 uur tot 72 uur 40% kans op succes
 • Langer dan 72 uur <5% kans op succes

Als u het toestel bij ons heeft gebracht, zullen wij het toestel direct volledig demonteren. Daarna zullen we alle onderdelen afzonderlijk in een ultrasoon bad chemisch reinigen. Hierbij word doormiddel van geluidsgolven uit het gehele spectrum u toestel schoon gemaakt.

ultrasoon reiniger voorbeeld

Ultrasoon cleaning machine

Garantie bij waterschade

Fabrikanten geven nooit garantie bij waterschade en valschade. Waterschade kan door een reparateur makkelijk geconstateerd worden omdat er in alle mobiele apparaten indicatoren zitten die verkleuren bij aanraking met vocht.

Apple over waterbestendigheid van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus:

“iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC-standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.”

Valschade is herkenbaar aan beschadigingen aan de behuizing, achterzijde en/of het scherm. Let op! Wij geven geen garantie op reparaties aan toestellen die bliksem-, water/vocht en valschade bevatten.

Al onze reparaties worden uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit namelijk origineel. U krijgt 3 maanden garantie op de waterschade reparatie en de nieuwe originele onderdelen. Alle prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Bel : 073 822 0013 

Refurbished toestellen

Naast onze uitstekende reparatie service kunnen we u ook helpen aan een simlockvrij refurbished iPhone of Samsung toestel tegen zeer scherpe tarieven. De refurbished toestellen die wij verkopen zijn gegarandeerd krasvrij en worden met de originele lader, oplaadkabel en headset geleverd. Natuurlijk met 2 jaar garantie, zoals u van ons gewend bent.

Wat is een refurbished telefoon?

Een refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gereviseerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen en de allernieuwste software. Wij vervangen altijd het scherm, de behuizing en de accu en dus is het toestel geheel krasvrij. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper.

Alle refurbished telefoons zijn technisch gecontroleerd op 50 punten en hebben een geheel nieuwe buitenkant en accu. Daarnaast krijgt u ook nog eens de originele lader, kabel en headset meegeleverd. Het verschil tussen een refurbished telefoon en een nieuwe telefoon is hierdoor bij aanschaf bij ons, niet onderscheidbaar.

Heeft u intresse in een refurbished iPhone of Samsung toestel? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen u wensen en budget en ons aanbod.

Gr

aag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhone, iPad, iPad Pro, Samsung, Huawei, Honor, Nexus, Google Pixel, OnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Zuk, Elephone, Umi, Asus en MacBook Pro

iPhone problemen en oplossingen

iPhone problemen en oplossingen

Het is u vast al eens overkomen dat een app niet naar behoren werkt, of uw camera het in eens niet meer doet. Dat is vervelend maar vaak eenvoudig zelf op te lossen.

iOS is het besturingsysteem van iPhone’s en iPad’s. Soms crasht iOS en u kunt niets meer kunt doen op uw iPhone of iPad. In veel gevallen is er niets aan de hand en zit iOS nog in een proces dat niet afgesloten kan worden.

Het enige wat dan helpt is uw iPhone of iPad geforceerd herstarten. Het klinkt misschien eng, maar dat is het alles behalve. Door dit te doen wordt iOS gedwongen alle huidige processen opnieuw op te starten. U verliest geen data bij onderstaande procedures.

iPhone geforceerd herstarten vanaf iPhone 3 t/m iPhone 6S Plus

 • Druk de aan/uitknop thuisknop / homeknop tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone problemen en oplossingen

iPhone 7 (Plus) geforceerd herstarten

 • Druk de aan/uitknop en volume min tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone 8 (Plus) en iPhone X geforceerd herstarten of in DFU-mode plaatsen

Net zoals de iPhone 7 heeft ook de iPhone 8 geen fysieke thuisknop meer, de iPhone X heeft helemaal geen thuisknop meer. Dit houdt in dat het geforceerd herstarten en het plaatsen in DFU-mode anders werkt dan op de eerdere generaties iPhone.

Omdat het design is gewijzigd van zowel de iPhone 8 als de iPhone X heeft Apple de procedure tot het geforceerd herstarten van de iPhone moeten aanpassen. Alle iPhones behalve de iPhone 7 kunt je geforceerd herstarten door de aan/uit- en thuisknop gelijktijdig in te drukken. Echter is dit nu niet meer mogelijk, gelukkig bevat de iPhone nog genoeg knoppen die dit wel mogelijk kunnen maken.

iPhone 8 (Plus) en iPhone X geforceerd herstarten

• Druk de volume omhoog knop in en laat direct los
• Druk de volume omlaag knop in en laat direct los
• Druk vervolgens de aan/uit-knop (zijknop) in tot het Apple logo verschijnt

DFU-mode of herstelmodus activeren op een iPhone 8 (Plus) en iPhone X

Net zoals het geforceerd herstarten zal je de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X op een andere manier in DFU-mode of herstelmodus moeten zetten.

• Sluit je iDevice aan op je Mac of PC
• Start iTunes open als dat niet automatisch gebeurt
• Schakel je iPhone uit
• Druk de aan/uit knop in voor 3 seconden
• Druk nu de volume min (onderste knop) ook in
• Je druk nu twee knoppen tegelijkertijd in, doe dit voor precies 10 seconden
• Laat vervolgens de aan/uit-knop los
• Blijf de min-knop indrukken voor nog 5 seconden

Je krijgt nu een zwart scherm te zien en je iDevice wordt herkend door iTunes. Verschijnt er een boodschap dat je jouw iDevice moet koppelen aan iTunes dan is er iets mis gegaan en moet je de stappen opnieuw uitvoeren.

RAM resetten:

Houd de aan/uitknop ingedruk tot de slider verschijnt, druk nu de homeknop in en houdt deze ingedrukt tot u terug bent op het homescreen.

 

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad

 • Open iTunes op een Mac of pc. Installeer altijd de laatste versie van iTunes.
 • Sluit de iPhone of iPad op de computer aan met de kabel die u erbij hebt gekregen.
 • Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u de toegangscode niet meer weet, vindt u hier hulp.
 • Selecteer uw iPhone of iPad wanneer deze in iTunes verschijnt. Lees wat u kunt doen als het apparaat niet reageert of niet wil inschakelen. Of zoek hulp als uw apparaat niet wordt weergegeven in iTunes.
 • Klik in het paneel ‘Overzicht’ op ‘Herstel [apparaat]’.
 • Klik nogmaals op ‘Herstel’ om te bevestigen. iTunes wist nu het apparaat en installeert de nieuwste versie van de iOS-software.
 • Wanneer de fabrieksinstellingen op het apparaat zijn teruggezet, wordt het opnieuw opgestart. U kunt het nu configureren als nieuw apparaat.

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag.

Phone Repairs Den Bosch werkt op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en de reparatie hebben. Wilt u een afspraak maken, dan kunt ons bellen op nummer: 073-8220013 

Phone Repairs Den Bosch heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag, in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Tijdens de reparatie kunt u al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Wij geven u talloze tips en trucs, als gratis service.

Openingstijden op afspraak

Maandag10:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag10:00 - 22:00

Locatie

Phone Repairs Den Bosch is gelegen op slechts 2 minuten van de snelweg en A2 en A59. Er is altijd vrije en gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt gratis gebruik maken van onze snelle wifi verbinding. Zodat u door kunt werken terwijl wij u smartphone of tablet repareren. U kunt ook gratis gebruik maken van onze smartphone zodat u bereikbaar blijft.

Originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 12 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie contact

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

 Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Afspraak maken Phone Repairs

Enkel het glas vervangen van de smartphone

Is het ook mogelijk om alleen het glas te vervangen van bijv. een iPhone X of de Samsung Galaxy S8?

Een concreet antwoord is hier helaas niet voor. Het antwoord is ja, maar ook weer nee. Om hier een klein beetje technisch te verdiepen zullen we uitleggen hoe smartphones opgebouwd zijn.

Voornamelijk bestaat de toplaag van de meeste moderne smartphones en tablets uit de volgende onderdelen:

 • Glaslaag (beschermlaag)
 • Touchscreen / digitizer (aanraak/touch laag)
 • Beeldscherm / LCD, OLED, Amoled (beeld-laag)
 • Frame (montage laag)

Bij sommige toestellen is het glas alleen aan de rand verlijmd met het frame. Denk hierbij aan een iPad Air of Samsung Tab 4. Hiervan is dus ook enkel het glas te vervangen. Maar bijvoorbeeld bij een iPhone 7 of Samsung Galaxy S7, zijn het glas en touchscreen verlijmd aan het beeldscherm. Deze unit zit weer vast aan het frame.

De vraag is dus, waarom zou u het glas niet kunnen separeren van het beeldscherm? En waarom hebben de fabrikanten het glas verlijmd met het beeldscherm (LCD, OLED, Amoled)?

De reden daarvoor is dat de consument klaagde over stof, zand ect. onder het glas naar verloop van tijd. Daarom is ervoor gekozen om de lagen met UV lijm – LOCA (Liquid Optical Clear Adhesive) of OCA (Optical Clear Adhesive) aan elkaar te hechten. Dit maakt de reparatie aanzienlijk lastiger, de toestellen worden er echter wel mooier en dunner op. Om terug te komen op de vraag van dit verhaal, ja het is mogelijk om de hechtlaag (UV lijm, LOCA) te verwijderen tussen het glas en het beeldscherm. Het is echter nooit meer mogelijk om de module netjes in elkaar te zetten zoals het ooit in elkaar zat.

De gevolgen van zo’n reparatie zijn:

Stof tussen het glas en het beeldscherm en naar verloop van tijd zal de aanraking (touchscreen) slechter worden.

Wij maken de juiste keuze:

Daarom gebruiken wij enkel originele onderdelen die wij zelf direct bij de fabrikanten inkopen en importeren. Dit geldt voor alle onderdelen die we gebruiken, van elke fabrikant. Dus voor bijvoorbeeld een Samsung S7 Edge houdt dat in, dat wij alleen de complete display module vervangen (scherm, touch, OLED en frame zoals deze door Samsung is gefabriceerd.

De grote voordelen die u hier uit krijgt zijn de volgende:

 • U behoud de fabrieksgarantie
 • 12 maanden garantie garantie op de reparatie
 • Vaak zit de behuizing ook in de reparatie, dus schade aan de behuizing is ook weg
 • Het toestel blijft origineel, geen namaak onderdelen!

Bovenstaand verhaal is toepasbaar op bijna elke glas (scherm) schade. Vraagt u ons gerust bij welke reparatie het wel en waar het niet van toepassing is. Enkel het glas vervangen van de smartphone, is in de meeste gevallen niet mogelijk.

Bij Phone Repairs Den Bosch kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige smartphone en tablet reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei,Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, NokiaMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus.

Bel: 073-8220013

Phone Repairs Den Bosch is de specialist voor al uw smartphone en tablet reparatie. Is het scherm gebroken van uw smartphone of tablet? Is de accu aan vervanging toe? Of een ander defect? Laat uw toestel dan professioneel en snel repareren door iPhone Repairs binnen 30 minuten, terwijl u meekijkt.

Phone Repairs heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 23 merken en vele honderden types telefoons en tablets, en wij kunnen duizenden onderdelen repareren.

Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus geen namaak of slechtere kwaliteit onderdelen. U krijgt 12 maanden garantie op de reparatie.

iPhone Repairs heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraakom u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. U verliest uw toestel niet uit het oog.

Snelle smartphone en tablet reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie of een glas hete thee meekijken hoe uw toestel vakkundig gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Wij kunnen alles voor u repareren of het nu gaat om een kapot scherm, defect LCD, trage accu, niet meer opladen, speakers die niet werken, knoppen die niet werken enz.. Wij repareren het graag voor u.

Professionele smartphone en tablet reparatie

Wij nemen altijd adequate maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

Phone repairs werkt ESD Veilig

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze diensten: snel, klaar terwijl u  meekijkt vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Verzekering Smartphone en tablet reparatie

Heeft u uw smartphone of tablet in huis laten vallen en heeft u daardoor schade? Meestal vergoed uw inboedelverzekering de kosten na reparatie als deze door ons is uitgevoerd. Valschade wordt vergoed door (bijna) alle verzekeringsmaatschappijen, ook wanneer uw een glas met drinken over uw toestel heeft laten vallen (waterschade) is het vaak zo dat uw verzekering de kosten van reparatie bij ons betaald.

Is de schade tijdens een reis, vakantie of dagje uit ontstaan dan dekt uw (doorlopende)reisverzekering de schade meestal. Vanzelfsprekend kunnen we voor u een gratis offerte/schade rapport opstellen t.b.v. uw verzekering.

Refurbished iPhone of iPad

Naast onze uitstekende reparatie service kunnen we u ook helpen aan een simlockvrij refurbished iPhone of iPad tegen zeer scherpe tarieven. We kunnen alle modellen iPhone’s en iPad’s leveren, mochten we het niet op voorraad hebben dan zijn deze binnen een of twee dagen op voorraad. Wij verkopen drie product condities, zodat een refubished iPhone of iPad voor iedereen mogelijk is:

Remarketed  product heeft geen gebruikerssporen, niet van nieuw te onderscheiden

Grade A product heeft slechts een tot drie lichte gebruikssporen, veelal aan de behuizing van het product

Grade B product heeft zichtbare gebruikssporen, zoals deukjes, krasje, product werkt perfect.

Wat is een refurbished iPhone of iPad

Een refurbished iPhone of iPad is eerder gebruikt maar volledig gereviseerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen en de allernieuwste software. Wij vervangen bij remarketed conditie altijd het scherm, de behuizing en de accu en dus is het toestel geheel krasvrij. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper.

Alle refurbished iPhone of iPad zijn technisch gecontroleerd op 55 punten. Daarnaast krijgt u ook nog eens de originele lader en kabel meegeleverd. Het verschil tussen een Remarketed refurbished iPhone of iPad en een nieuwe iPhone of iPad is hierdoor bij aanschaf bij ons, niet onderscheidbaar. U krijgt 12 maanden garantie.

Heeft u intresse in een refurbished iPhone of iPad? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen u wensen en budget en ons aanbod.

Refurbishen houdt in

 • Een zeer uitgebreide technische controle van de hardware
 • Het grondig schoonmaken (van binnen en van buiten)
 • Het upgraden van de software indien nodig

Voordelen van refurbished telefoons

 • Een refurbished product is goedkoper dan nieuw
 • Hergebruik en dus goed voor het milieu
 • Oudere modellen nog vaak beschikbaar
 • Extra controle op eventuele mankementen in tegenstelling bij aankoop van een tweedehands product via een particulier

Heeft u interesse in een refurbished iPhone of iPad? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen u wensen en budget en ons aanbod.

Snelheid is bij waterschade zeer belangrijk

Uw toestel moet binnen 72 uur na het contact met water en/of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het PCB (moederbord) te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft.

Droog u toestel (uitwendig) met een handdoek af. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, enz. Leg het toestel ook NIET in rijst, dit is een mythe.

Onze jarenlange ervaring met waterschade reparaties, heeft ons geleerd, dat de accu altijd vervangen dient te worden. Kosten voor een nieuwe accu verschillen per merk en toestel, zie daarvoor ons prijs overzicht van het betreffende toestel. De kosten voor onze waterschade behandeling bedragen €40,- euro incl. montage en BTW. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd, kennis, apparatuur en chemische middelen. Reparatie duur is 2 a 3 werkdagen (weekenden niet meegeteld). Lees hier verder over waterschade reparatie

Bel ons onmiddellijk als u toestel nat is geworden: 073-8220013

Hoe langer u wacht met u toestel naar ons te brengen, hoe kleiner de kans op succes.

 • Binnen 1 tot 6 uur 90% kans op succes
 • Na 6 tot 12 uur 80% kans op succes
 • Na 12 uur tot 72 uur 40% kans op succes
 • Langer dan 72 uur <5% kans op succes

Voorraad smartphone en tablet reparatie

Voor alle toestellen op onze website heeft Phone Repairs 90% van de onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij u altijd snel helpen. Mocht er onverhoopt een onderdeel niet op voorraad zijn, dan is deze doorgaans binnen twee werkdagen binnen.

Bij Phone Repairs Den Bosch kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige smartphone en tablet reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei,Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, NokiaMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus.

Smartphone accu en wat je erover moet weten

De smartphone accu vormt de krachtbron van iedere smartphone. Misschien juist omdat de batterij de belangrijkste levensaders van een mobiele telefoon is, gaan er vele mythes over dit onderdeel de ronde op internet. In dit artikel bespreken wij er vijf.

Anno 2017 is een leven zonder smartphone nauwelijks meer voor te stellen. We gebruiken onze telefoon voor de meest uiteenlopende zaken. We surfen graag op internet, geven statusupdates op social media, kletsen wat af via apps als WhatsApp en Facebook Messenger, luisteren naar onze favoriete muziek, kijken films en series. Hierdoor doen we een steeds groter beroep op de batterij.

Is uw accu echt veel sneller leeg dan u gewend bent dan kunnen we deze (voor zo goed als alle smartphones) voor u vervangen. Klik hierboven in het menu het merk en type van Uw smartphone aan voor de tarieven.

Onze iPhone accu tester

De accu is waarschijnlijk één van de componenten van een smartphone die door veel gebruikers al gauw wordt vergeten. En dat terwijl het een van de belangrijkste onderdelen van een smartphone is.  Omdat je wel iets beters te doen hebt dan voortdurend je smartphone op te laden, zoek je uit wat je kunt doen om de levensduur van de accu te vergroten. Als je een beetje kritisch leest en nadenkt, merk je dat er hoop zin en onzin op internet staat. In dit artikel noemen wij vijf fabels die over accu’s van een smartphone de ronde gaan.

Welke ‘mythes’ over het opladen van je smartphone batterij kloppen wél en niet? Hoog tijd om fabels en feiten over opladen te bespreken. Ook geven we tips hoe je een smartphone batterij snel oplaadt en hoe je met het aanpassen van een aantal instellingen de batterijduur verlengt.

Moet een smartphone batterij vaker worden opgeladen dan vroeger

Een oplader naast je bed of een tweede oplader voor op je werk. Het komt steeds vaker voor. Hoe kan het dat de batterijen van vroeger een hele week meegingen en ze het nu nog geen dag volhouden? Dit komt doordat oude telefoons over het algemeen over veel minder functies beschikten dan de huidige smartphones. Met name de internettoegang en het grotere scherm hebben er voor gezorgd dat de batterij tegenwoordig veel sneller leeg is.

Helpt het als een batterij eerst helemaal leeg is voordat je ‘m voor het eerst oplaadt?

Een volkswijsheid is om je batterij de eerste keer helemaal leeg te laten lopen, om hem vervolgens helemaal op te laden. Is dit tegenwoordig nog wel zo? Volgens Samsung en Apple is dit niet meer nodig. De eerste keer dat je de oplader in je telefoon doet, moet je de batterij wel helemaal 100% opladen. Wij raden je aan om je smartphone de eerste keer 5 tot 6 uur op te laden, ook al staat er na een paar uur al dat je smartphone op 100% zit.

Is het schadelijk als je de batterij eventjes of niet helemaal oplaadt?

De meeste smartphones beschikken over een Lithium-ion-batterij. De batterij werkt op basis van laadcycli. Eén laadcyclus is doorlopen wanneer 100% van de batterijcapaciteit is verbruikt. Dit is ongeacht het aantal keer dat je de batterij tussendoor oplaadt. Het kan dus geen kwaad om je batterij even tussendoor in de oplader te steken. Ook maakt het niet uit of je de telefoon bij 100% of 80 % loskoppelt van de oplader.

Kan ik mijn telefoon aan de lader laten als hij helemaal is opgeladen?

Je kan gerust je smartphone een hele nacht in de oplader laten zitten. Dit kan geen kwaad voor je batterij. De originele opladers die meegeleverd worden bij je smartphone sluiten namelijk zelf de stroomtoevoer af bij 100%. Pas wel goed op bij andere opladers. Deze beschikken niet altijd over een automatische stop wanneer de accu volledig geladen is. De kans bestaat dat deze opladers te warm worden. Dit beschadigt je smartphone. Wij adviseren dan ook uitsluitend originele laders en kabel te gebruiken en geen imitatie.

Kan ik mijn smartphone gebruiken tijdens het opladen?

Het kan voor je accu geen kwaad om je smartphone te gebruiken terwijl deze in de oplader zit. Let wel op voor mogelijke oververhitting van je batterij.

Accu smartphone

Hoe laad ik mijn telefoon in korte tijd snel op?

Gebruik jij je smartphone tijdens het opladen? Zoals je hierboven leest is dat dus geen probleem. Het enige nadeel dat je zal ondervinden is dat de smartphone wel meer tijd nodig zal hebben om op te laden. Heb je die tijd niet en wil je jouw smartphone batterij zo snel mogelijk opladen? Hieronder lees je vijf tips: ideaal voor als je nog maar 10% batterij-inhoud hebt, maar de deur uit moet!

Gebruik een zwaardere maar originele adapter

Niet elke adapter waarmee je je smartphone oplaadt is hetzelfde. Zo levert Apple met de iPhone een minder krachtige lader mee dan met de iPad. De iPhone-lader laadt met 5 watt op, terwijl een iPad-lader met 12 watt oplaadt. Met een iPad-lader, is je telefoon sneller opgeladen dan met de telefoonlader.

Gebruik een goede originele USB-kabel

De kwaliteit van de USB-kabel heeft ook invloed op het snel opladen van je telefoon. Niet elke USB-kabel is namelijk even goed. Het verschilt per kabel hoeveel energie onderweg van de adapter naar je smartphone verloren gaat. Meestal is de meegeleverde USB-kabel van je smartphone beter dan kabels die je in de winkel koopt. Hoe je een goede USB-kabel herkent? Zoek er eentje uit met een ferrietkern. Dit is een magneet die om de kabel heen zit en de energie-overdracht verbetert. USB-kabels met een ferrietkern laden beter op dan kabels zonder ferrietkern. Je kunt ook zelf een ferrietkern om een USB-kabel monteren.

Zet je telefoon in de vliegtuigmodus

Je telefoon laadt sneller op als je ‘m in de vliegtuigmodus zet. Hiermee ga je offline, want functies als wifi en mobiel internet staan dan uit. Je telefoon laadt dan wél sneller op, want hij verbruikt minder energie. Je zet de vliegtuigmodus van je iPhone aan door onderaan het scherm naar boven te vegen. Er verschijnt dan een nieuw menu. Druk daarin linksboven op het vliegtuigje om dit oplaadtrucje toe te passen. Met een Android-telefoon activeer je de vliegtuigmodus in het notificatiescherm, dat je opent door van boven het scherm naar beneden te vegen. Het helpt ook om de batterijbesparende modus van je smartphone, als ‘ie die heeft, aan te zetten. Dit doe je in het instellingenmenu van je smartphone.

4: Schakel apps en functies uit

Je smartphonebatterij is het snelst vol als je telefoon niets te doen heeft. Schakel dus alle apps uit, want dan hoeven de processor en het werkgeheugen minder werk te doen. Op een iPhone doe je dit door twee keer op de knop onder het scherm te drukken. Je ziet dan alle openstaande apps. Veeg deze allemaal naar boven om ze uit te schakelen. Ga bij een Android-smartphone naar het instellingenmenu en open daar de apps-sectie. Druk onder ‘actieve apps’ één voor één op de openstaande apps. In het venster dat dan verschijnt, sluit je de apps af.

Extra tip: schakel functionaliteiten zoals Bluetooth, NFC en mobiel internet uit om je smartphone nóg meer werk uit handen te nemen. Zo laadt je smartphonebatterij écht snel op. Deze handigheidjes komen natuurlijk ook van pas als je batterij bijna leeg is, maar je bijvoorbeeld nog niet thuis bent. Je bespaart zo namelijk op je batterij.

Zet je telefoon uit

Misschien is het niet ideaal, maar het werkt wél het beste: zet je telefoon tijdens het opladen uit. Hij verbruikt dan helemaal geen stroom en is op deze manier het snelste opgeladen. Oké, je bent dan eventjes niet bereikbaar, maar nood breekt wetten. Vooral als je vergeten bent je smartphone op te laden en binnen tien minuten de deur uit moet. Zo’n korte tijd zonder telefoon is immers wel te doen, toch?

Zo verleng je de batterijduur van je smartphone

De bovenstaande oplaadtips komen ongetwijfeld goed van pas. Ook is het handig om te weten hoe je een smartphone minder vaak hoeft op te laden. Daarom geven we nu drie tips waarmee je de batterijduur van je smartphone verlengt.

Schermhelderheid lager en functies uitschakelen

Je bespaart op de batterijduur door je schermhelderheid lager te zetten. Het scherm verbruikt namelijk de meeste energie. Schakel ter aanvulling functies als GPS, Wifi en Bluetooth uit wanneer je deze toch niet gebruikt. Dan ben je helemaal een échte pro!

Automatisch ophalen berichten uitschakelen

Je smartphone controleert continu of je nieuwe WhatsApp- of Facebook-berichten hebt. Hij is hiervoor altijd online en dat kost energie. Je bespaart energie als je automatisch synchroniseren van bijvoorbeeld Facebook en WhatsApp uitzet. De consequentie is dan dat je berichten niet automatisch binnenkrijgt. Je moet daarvoor de app opstarten.

 Schakel de spaarstand in

Elke iPhone en Android-smartphone heeft een spaarstand. Door deze te activeren verbruikt onder andere de processor minder energie, zodat je smartphone langer mee gaat op één lading. Je smartphone is dan iets langzamer, maar het is een handige maatregel als je batterij minder dan 10% energie heeft. Mobiel internet blijft in de spaarstand gewoon aan staan.

Bij Phone Reparatie Den Bosch kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

iPhone X reparatie kijkje aan de binnenkant

Vandaag is het dan eindelijk zover en is de iPhone X is te koop vanaf €1159,- voor het 64GB model en €1329,- voor het 256GB model. Ben je benieuwd hoe het toestel er aan de binnenkant uit ziet? Bekijk dan de onderstaande video en foto’s eens. De iPhone X reparatie tarieven kan je hier vinden.

iPhone X reparatie

De iPhone X is niet waterdicht!! De iPhone X is spatwater veilig, maar niet waterproof. U kunt er gerust in de regen mee bellen, maar niet mee in bad of zwemmen. Bij waterschade heeft u geen garantie meer van Apple. Lees dit even over waterschade.

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Opsturen iPhone X reparatie

Heeft u geen tijd om bij ons lang te komen met uw toestel? Of woont u te ver weg? Geen probleem, dan kunt u uw toestel ook ter reparatie naar ons opsturen, we sturen u toestel binnen 24 uur na ontvangst aangetekend retour.

Originele onderdelen iPhone X reparatie 

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie op iPhone X reparatie

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle iPhone X reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, thee, frisdrank of water meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele iPhone X reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

Betaling iPhone X reparatie

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

iPhone 8 en 8 Plus reparatie tarieven bekend

iPhone 8 reparatie en iPhone 8 Plus reparatie

Sinds 22 september 2017 worden de eerste iPhone 8 en 8 Plus toestellen uitgeleverd aan mensen die hem in de pre-order periode hebben besteld. Natuurlijk voeren we ook de iPhone 8 reparatie en 8 Plus reparaties uit. We hebben inmiddels de onderdelen op voorraad, en de tarieven zijn bekend. Voor de iPhone 8 kan je die hier vinden, voor de iPhone 8 Plus hier. U kunt ons altijd bellen voor de meest actuele voorraad om uw iPhone 8 of iPhone 8 Plus reparatie uit te voeren.

U kunt ons bellen op:  073-8220013

 

iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie tarieven

iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie tarieven

De iPhone 8 is niet waterdicht!! De iPhone 8 is spatwater veilig, maar niet waterproof. U kunt er gerust in de regen mee bellen, maar niet mee in bad of zwemmen. Bij waterschade heeft u geen garantie meer van Apple. Lees dit even over waterschade.

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Opsturen iPhone 8 reparatie

Heeft u geen tijd om bij ons lang te komen met uw toestel? Of woont u te ver weg? Geen probleem, dan kunt u uw toestel ook ter reparatie naar ons opsturen, we sturen u toestel binnen 24 uur na ontvangst aangetekend retour.

Originele onderdelen iPhone 8 reparatie 

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie op iPhone 8 reparatie

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle iPhone 8 reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, thee, frisdrank of water meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele iPhone 8 reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

Betaling iPhone 8 reparatie

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

iPhone X aangekondigd

Apple heeft op 12 september de iPhone X (iPhone 10) officieel aangekondigd. De prijzen van de iPhone X zijn:

iPhone X  64 GB = € 1159
iPhone X 256 GB = € 1329

Hieronder de promo van Apple over de iPhone X.

Phone Repairs Den Bosch werkt op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en de reparatie hebben. Wilt u een afspraak maken, dan kunt ons bellen op nummer: 073-8220013 

Phone Repairs Den Bosch heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag, in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Tijdens de reparatie kunt u al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Wij geven u talloze tips en trucs, als gratis service.

Openingstijden op afspraak

Maandag10:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag10:00 - 22:00

Locatie

Phone Repairs Den Bosch is gelegen op slechts 2 minuten van de snelweg en A2 en A59. Er is altijd vrije en gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt gratis gebruik maken van onze snelle wifi verbinding. Zodat u door kunt werken terwijl wij u smartphone of tablet repareren. U kunt ook gratis gebruik maken van onze smartphone zodat u bereikbaar blijft.

Originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 12 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie contact

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

 Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.