073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Flexible hydrogel screenprotectors, de beste bescherming voor uw telefoon

Flexible hydrogel screenprotectors, de beste bescherming voor uw telefoon 

Wij hebben sinds enige tijd een fantastisch apparaat staan. Namelijk een snijplotter, wij snijden computergestuurd met dit apparaat speciaal voor u de flexible hydrogel screenprotectors voor al uw apparaten op maat zoals: smartphones, Nintendo Switch, camera’s, enz, enz. Meer dan 25.000 apparaten ondersteunen wij met onze snijplotter. Flexible hydrogel is een zeer stevige siliconen screenprotector. Bescherm je kostbare scherm met onze flexible hydrogel screenprotectors. We weten allemaal dat krassen uiteindelijk leiden tot glasbreuk.

Wij kunnen screenprotectors snijden voor elk type toestel van elk merk. Dankzij onze unieke software, die dagelijks updates krijgt hebben we altijd de beste bescherming voor uw toestel in huis. Voor de beste flexible hydrogel screenprotector op de markt betaald u slechts  voor smartphone’s €15,- inclusief plaatsing. Een privacy screen protector kost slechts €20,- inclusief plaatsing.

Tpu screenprotectors snij plotter machine
Tpu screenprotectors snij plotter machine

Flexible hydrogel screenprotectors

Zeer ruime Openingstijden Phone Repairs, op afspraak

Phone Repairs Den Bosch heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag, in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. U komt binnen op afspraak en we repareren uw toestel direct, terwijl u meekijkt. Wij werken altijd op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Reparatie altijd op afspraak, klaar in 30 minuten terwijl u meekijkt

Bel snel 073 822 0013

WhatsApp contact

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

,

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan. Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Wij repareren: iPhoneiPadSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, NokiaMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOPPO, Wiko, Motorola, Lenovo, Elephone, UmiDigi, Essential Phone, VivoAsus.

Apple serialized onderdelen

Het vervangen van iPhone schermen vanaf de iPhone 11 wordt een stuk lastiger gemaakt door Apple. Na het vervangen van het scherm door een onafhankelijk reparateur / Phone Repairs. Krijgt u een eenmalige systeemmelding waarin het toestel aangeeft niet te kunnen verifiëren of het vervangen scherm wel een origineel scherm is, terwijl het wel een origineel scherm is. Deze systeemmelding is geen belemmering voor het functioneren van het toestel. Deze melding komt enkel omdat het serienummer van het nieuwe scherm, accu of camera anders is dan het serienummer van het onderdeel dat vervangen moet worden. Deze video legt het erg goed uit.

Na de eenmalig melding is deze systeemmelding alleen nog terug te vinden in de instellingen app. Deze melding is alleen te voorkomen door uw toestel bij Apple of een Apple Independent Repair Provider (IRP) te laten repareren. Helaas zijn deze Apple Independent Repair Providers (IRP) totaal niet onafhankelijk van Apple zoals de naam doet vermoeden, zij mogen maar een aantal door Apple beperkte reparaties aanbieden. Apple probeert op deze werkwijze de reparatie markt weer in eigen hand te krijgen c.q. te houden, dit ten nadele van u als iPhone eigenaar.

Wij willen geen Apple Independent Repair Provider (IRP) worden omdat wij dan geen moederbord reparaties, waterschade reparaties enz. meer mogen uitvoeren van Apple. En u als klant dus minder reparatie opties heeft, dat is een slechte zaak voor u als iPhone gebruiker. Ander nadeel voor u als klant is dat al u informatie met Apple zal moeten worden gedeeld, dus ook uw complete NAW gegevens. Ook moet u de ‘Zoek mijn iPhone’ uitschakelen, en de belangrijke privacy gevoelige data op u toestel wordt gewist.

Voorbeeld:
Bij twee gloednieuwe iPhone 14 toestellen worden de schermen van het ene toestel op het andere toestel overgezet, dan zullen beide iPhone 14 toestellen een systeemmelding geven!

Dus als er gebruik wordt gemaakt van niet-officiële (lees: niet direct bij Apple aangeschafte) onderdelen, zal er een systeemmelding worden getoond dat er niet kan worden gecontroleerd of het betreffende onderdeel origineel is ook al is deze wel origineel. Deze melding verschijnt eenmaal op u lockscreen, daarna gaat deze naar de instellingen app. Daar blijft deze 14 dagen staan. Deze melding zal daarna verderop in de instellingen worden verborgen.

Let op: Gebruik van niet-officiële (lees: niet direct bij Apple aangeschafte) onderdelen betekent niet dat het toestel onbruikbaar wordt, of minder goed werkt. Indien wij een nieuw origineel onderdeel gebruiken (bijvoorbeeld: verwijderd van een nieuw toestel), heeft deze exact dezelfde werking als een officieel (lees: direct bij Apple aangeschaft) onderdeel. U krijgt alleen een systeemmelding te zien, omdat wij het serie nummer niet kunnen koppelen aan het nieuwe originele scherm.

Meldingen op het toestel

Apple gaat dus stapje voor stapje steeds verder in het serializen van iPhone onderdelen, Dit is een slechte zaak voor u als klant en voor het milieu. Apple repareert officieel namelijk maar twee dingen het scherm en de accu, heeft u iPhone een ander defect dan vervangen zij het gehele toestel. Waar u ook nog eens honderden euro’s voor mag betalen, en uw oude toestel aan Apple moet afstaan. Wij repareren alles van schermen, accu’s, camera’s, camera lens, achterkanten, behuizingen, knoppen, oplaadpoort, moederborden, waterschade, enz, enz,. Wat natuurlijk veel beter is voor uw portemonnee en het milieu.

Wanneer krijgt u een melding?

Batterij vervanging: iPhone SE (2020), iPhone SE (2022), Xr, Xs, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max, 14 Mini, 14, 14 Pro, 14 Pro Max. Accu gezondheid is wel uit te lezen met 3UTools (windows) en CoconutBattery (Mac)

Display vervanging: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max, 14 Mini, 14, 14 Pro, 14 Pro Max

Achtercamera vervanging: iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max, 14 Mini, 14, 14 Pro, 14 Pro Max

Achterkant vervanging: iPhone 14, 14 Plus

Scherm melding

 

Accu melding

Zijn er oplossingen voor deze systeemmeldingen?

Deze meldingen zijn voor het eerst verschenen in 2018 bij de iPhone Xr. Alle modellen die na 2018 uitgekomen zijn hebben te maken met deze systeemmeldingen.

Oplossing 1:

Er bestaan imitatie (nep) schermen die de mogelijkheid bieden om het bestaande serienummer erin te kopiëren. Bij een orgineel scherm is dat helaas niet mogelijk. Aangezien wij altijd originele onderdelen gebruiken, bieden wij deze mogelijkheid niet aan.

Oplossing 2:

Het is mogelijk om de gehele touch IC (chip), die het serienummer bevat, over te solderen op het nieuwe scherm. Deze oplossing brengt risico’s met zich mee, omdat met deze handeling veel hitte (+300 graden) noodzakelijk is. De benodigde hitte kan het nieuwe scherm beschadigen. Daarnaast kost de reparatie veel meer tijd en betekent dit ook dat de reparatie fors duurder is.

Oplossing 3 voor de accuu:

Het is mogelijk om het BMS (Battery Management Systeem) van de oude accu te verwijderen en via geavanceerde soldeer technieken op een nieuwe  namaak accu cel te plaatsen. Echter is deze accu cel dan niet origineel, wat zeker bij een accu brandgevaar kan opleveren. Dat is dus geen optie, veiligheid voor alles! Een systeemmelding is altijd beter en veiliger dan namaak accu cellen gebruiken.

Accu gezondheid is wel uit te lezen met 3UTools (windows) en CoconutBattery (Mac)

Conclusie

De conclusie is dus helaas dat we momenteel moeten leven met deze systeemmelding. Hierdoor kunnen we wel de beste kwaliteit en snelle reparaties binnen 30 minuten terwijl u meekijkt aanbieden.

Hugh Jeffreys legt in onderstaande video uit wat Apple doet

In Europa zijn wij als gezamenlijke onafhankelijke reparateurs een lobby begonnen om praktijken zoals hierboven ook in de EU aan banden te laten leggen / te verbieden. Immers is het niet milieu vriendelijk en totaal onnodig, om bij bijv. een gebroken cameralens, achterkant, defect knopje enz. enz. het gehele toestel te vervangen.

iPhone onderdelen en schermen zijn een geval apart

Voor alle Apple reparaties gebruiken wij  ‘demontage’ schermen en onderdelen. Wij kopen deze schermen en onderdelen in bij demontage bedrijven, of demonteren nieuwe iPhone’s zelf voor de onderdelen. Zij of wij kopen nieuwe iPhone’s in en demonteren deze om daarna in losse onderdelen te verkopen. Zo komen wij aan de volledig originele Apple schermen en onderdelen. De prijzen zijn helaas hoger dan de namaak schermen en onderdelen, maar volledig origineel.

Daarom kan Apple ‘ontkennen’ dat niemand buiten Apple zelf aan originele schermen c.q. onderdelen kan komen. Maar een professionele iPhone reparatie specialist kan wel een iPhone uit elkaar halen en de originele onderdelen eruit halen en verkopen. Zo blijft uw iPhone dus geheel origineel na de reparatie bij ons.

Waterdichtheid smartphones

Waterdichtheid smartphones

Steeds vaker claimen fabrikanten dat hun toestellen stof- en waterbestendig of zelfs stof- en waterdicht zijn. Dit wordt onderstreept door met een IP codering te schermen. Zo voldoet bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S20 volgens Samsung aan de eisen die horen bij een IP68 codering en stelt Apple dat bijvoorbeeld iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus voldoen aan de eisen voor een IP67 codering.

Maar mijn toestel is toch waterdicht?

De term “waterdicht” kan enigszins misleidend zijn als het gaat om smartphones. Veel moderne smartphones zijn inderdaad ontworpen om enige mate van blootstelling aan water te weerstaan, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze volledig waterdicht zijn. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

IP-codes: Veel smartphones hebben een IP-classificatie die aangeeft hoe goed ze bestand zijn tegen stof en water. Bijvoorbeeld, een smartphone met een IP68-classificatie kan doorgaans worden ondergedompeld in water tot een bepaalde diepte (meestal tot 1,5 meter) voor een bepaalde tijdsduur (meestal tot 30 minuten), maar dit varieert per fabrikant en model.

Beperkte Bescherming: Zelfs met een hoge IP-classificatie is een smartphone niet bestand tegen alle soorten waterblootstelling. Ze zijn over het algemeen niet ontworpen om bestand te zijn tegen zeewater, chloorwater (uit zwembaden), olie, zeep, chemicaliën,  of heet water.

Tijdelijke Blootstelling: De waterbestendigheid van een smartphone is vaak bedoeld voor tijdelijke en onbedoelde blootstelling, zoals het per ongeluk laten vallen in een plas of het kortstondig onderdompelen in water.

Slijtage: Na verloop van tijd kan de waterbestendigheid van een smartphone afnemen door slijtage, vallen, stoten of andere vormen van schade.

Garantie: Het is belangrijk op te merken dat, hoewel sommige telefoons waterbestendig zijn, waterschade niet wordt gedekt door de garantie van de fabrikant.

Advies: Het is altijd het beste om voorzichtig te zijn en te voorkomen dat je smartphone in contact komt met water, zelfs als deze een hoge IP-classificatie heeft. Als een telefoon toch nat wordt, zet hem dan uit, droog hem zo goed mogelijk af, en neem zo snel af mogelijk contact met ons op, dan heb je de hoogste kansen op volledig herstel van je toestel.

Concluderend: Hoewel veel moderne smartphones zijn ontworpen om enige mate van waterbestendigheid te bieden, zijn ze niet absoluut waterdicht. Het is altijd het beste om blootstelling aan water en andere vloeistoffen te voorkomen om schade te minimaliseren.

Dit zegt Apple over waterschade

Dit zegt Samsung over waterschade

IP coderingen vertellen in welke mate een product, bijvoorbeeld een smartphone, bestand is tegen het binnendringen van voorwerpen, stof of vloeistoffen. Een IP code bestaat uit de letters ‘IP’ en twee cijfers. IP is een afkorting voor ‘Ingress Protection’ of ‘International Protection Rating’. De twee cijfers achter de letters IP geven de mate aan waarin een toestel stof- of waterdicht is. Het eerste cijfer geeft de stofdichtheid aan, het tweede cijfer de bestendigheid tegen water.

EERSTE GETAL: Bescherming tegen binnendringen

PBescherming tegen:Betekenis
0niks
1Grote voorwerpenBescherming tegen contact met een groot oppervlak van het lichaam, zoals de hand, maar niet beschermt tegen opzettelijk aanraken met bijvoorbeeld een vinger. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 50 mm
2Middelgrote voorwerpenBescherming tegen aanraking met de vinger of iets vergelijkbaars. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm
3Kleine voorwerpenBescherming tegen aanraking met een werktuig zoals gereedschappen, dikke draad of vergelijkbaar. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 2,5 mm
4Spitse voorwerpenBescherming tegen aanraking met een werktuig als draden, schroeven of vergelijkbaar. Beschermd tegen indringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm
5StofbeschermingGedeeltelijke bescherming tegen stof, zodanig dat een goed functioneren mogelijk is.
6StofvrijVolledig stofdicht.

TWEEDE GETAL: Bescherming tegen vocht

IPBescherming tegen:BetekenisPraktisch overleefd de apparatuur dit of vergelijkbaar
0GeenGeen beschermingBinnen blijven
1Druppels Type IGeen schade indien onderhevig aan verticale druppels10 minuten in miezerige regen.
2Druppels Type IIGeen schade indien druppels vallend onder een hoek van 15°10 minuten in lichte regen.
3SpatwaterGeen schade indien besproeid (maximaal 10 l/min) onder een hoek tot 60°5 minuten in de regen.
4PlenswaterGeen schade indien besproeid (maximaal 10 l/min) onder elke hoekRegen, sproeien en een glas water dat erover valt.
5SproeiwaterGeen schade indien bespoten (maximaal 12,5 l/min) onder elke hoekOnder de kraan houden, mits deze niet te hard loopt
6WaterbestendigGeen water indringing indien bespoten (100 l/min) onder eender welke hoekOnder de kraan of stormachtige omstandigheden buiten.
7DompeldichtGeen indringing indien ondergedompeld (30 min op 1 m)Overleeft een incidentele onderdompeling.
8WaterdichtBlijft bruikbaar onder water onder omstandigheden gespecificeerd door de fabrikantPer ongeluk in de emmer laten liggen terwijl je deze vol laat lopen geen probleem (mits zonder zeep en niet te warm water)

De conclusie die getrokken moet worden is dat IP coderingen vandaag de dag straffeloos ingezet worden als marketingterm. In werkelijkheid blijkt echter dat fabrikanten van smartphones met klem afraden toestellen te gebruiken onder de omstandigheden waartegen de toestellen volgens de IP codering bestand moeten zijn. Mocht er – zelfs onder de omstandigheden die de IP codering voorschrijft – vocht- of waterschade in het toestel ontstaan, is deze alsnog uitgesloten van garantie.

Bovenstaande Samsung S9 Plus heeft 2 minuten in het toilet gelegen, geen enkel toestel is waterdicht!

In werkelijkheid doen fabrikanten beter hun best om telefoons beter bestand te maken tegen dagelijks gebruik. Wat fabrikanten met IP coderingen eigenlijk bedoelen te zeggen is dat hun toestellen bestand zijn tegen een bui regen of ongelukjes zoals plons in het afwaswater of de toiletpot danwel een glas drinken dat over de telefoon omvalt. Dit soort ongelukjes die altijd kunnen gebeuren zou een smartphone logischerwijs moeten kunnen overleven. Overigens wordt – ondanks de vermeldde IP codering – zelfs hier geen enkele harde garantie geven.

Geen enkel toestel is waterproof, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterproof! Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft.

Heeft je toestel vocht- of waterschade ondervonden, lees dan dit even.

iPhone moederbord reparaties

iPhone moederbord reparaties

Wij kunnen u ook helpen met reparaties die niet elk bedrijf kan uitvoeren, namelijk iPhone en iPad moederbord reparatie. Het PCB ook wel moederbord genaamd van uw smartphone of tablet. Het moederbord bestaat uit vele chips, connectors, dunne sporen (traces) en vele andere componenten. Wij kunnen doorgebrande IC’s en filters vervangen, FPC connectors, QFP’s en BGA’s chips vervangen en data herstellen van waterschade toestellen.

Moederbord reparatie Phone Repairs Den Bosch

Ons lab

iPhone moederbord reparaties zijn niet eenvoudig en hebben veel kennis, ervaring en microsoldeer vaardigheden nodig. We kunnen iPhone moederbord reparaties uitvoeren vanaf €90,- prijs varieert per toestel en defect / reparatie. De garantie termijn bij deze reparaties is vier maanden. Wij streven ernaar om de moederbord reparatie binnen 3 werkdagen klaar te hebben.

Infrarood solderen

De nieuwste SMD componenten zijn zo klein dat deze niet meer met een traditionele soldeerbout kunnen worden aangebracht. Met infrarood is dit nog wel mogelijk. Aan het moederbord (de printplaat) kan met behulp van infrarood (hete lucht) gesoldeerd worden. Deze infrarood heatgun bevat een krachtig infrarood element. Op deze manier is het mogelijk om de kleinste componenten, QFP’s of BGA’s handmatig te dé-solderen en solderen. Wij gebruiken professioneel gereedschap van o.a. AmscopeWiha, Hakko, Baku, Quick, Fluke.

Boardview van een PCB van de iPhone XS

De mogelijkheden van moederbord reparatie zijn legio. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende moederbord reparaties:

Tarief per model iPhone incl. BTW en montage
iPhone 5/5C/5S/SEFPC connector vervangen€100,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€100,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€100,-
Geen beeld€100,-
Wifi werkt niet (knop is grijs)€140,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€100,-
Defecte Baseband, Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei nummer Baseband vervangen€150,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 6/6 Plus/6S/6S PlusFPC connector vervangen€130,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€130,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€130,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€130,-
Touch screen IC (touch disease) In (bijna) alle gevallen verschijnt er eerst een grijze balk in beeld, waarna het scherm steeds minder goed of niet reageert op uw vinger. Touch IC (Meson U2402) en de Touch IC ( Cumulus U2401) chip vervangen€130,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei nummer. Baseband IC vervangen€150,-
Wifi werkt niet (knop is grijs)€150,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 7/7 PlusFPC connector vervangen€150,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€160,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 (Tristar) Charger IC 620A38 NXP vervangen€160,-

7 Plus €170,-

Geen beeld€160,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€160,-
Wifi werkt niet (knop is grijs)€160,-
Audio IC (loop disease)

  • Toestel blijft hangen op Apple logo, homeknop geeft wel een reactie bij aanraking. Toestel start niet meer op.
  • Er kan geen audioberichten opgenomen worden met de Dictafoon app.
  • Er komt geen geluid meer uit de oorluidspreker (ook na vervanging niet).
  • Er komt geen geluid meer uit de luidspreker (ook na vervanging niet).
€160,-

€170,- 7 Plus

Touch IC toestel reageert slecht of helemaal niet op aanraking. Na toestel uit en aan te zetten wel weer voor een tijdje€165,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt er geen imei nummer€165,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 8/8 PlusFPC connector vervangen€210,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€210,-
Geen beeld€210,-
Wifi werkt niet (knop is grijs)€210,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€210,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone XFPC connector vervangen€240,-
Face ID defect (u moet de oude onderdelen meenemen)€250,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€250,-
Geen beeld€250,-
Wifi werkt niet (knop is grijs)€230,5
Andere moederbord defectenop aanvraag
Alle modellen iPhone’sData herstel waterschade. data geleverd op USB stick toestel is doorgaans niet meer bruikbaar als telefoon. tarieven vanaf€250,-
iPad  alle modelleniPad moederbord reparatieop aanvraag

Bel ons voor meer informatie op: 073 822 0013 

Deze reparaties kosten meer tijd dan u van ons gewend bent, dit komt omdat het een reparatie aan het moederbord betreft, die onder een stereoscopische microscoop moet worden uitgevoerd. Omdat de onderdelen (chips) zeer klein zijn, en het soldeerwerk op de vierkante millimeter betreft. Wat vanzelfsprekend zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden.

Moederbord reparatie in enkele dagen al klaar

Wij streven ernaar om moederbord reparatie binnen 3 werkdagen uitgevoerd te hebben. (dit kunnen we niet garanderen door de o.a. drukte en levering van chips). Kunnen we u onverhoopt niet helpen dan betaalt u enkel €40,- PCB, moederbord onderzoekskosten. De garantie termijn bij deze reparaties bedraagt vier maanden. Voor vragen kun u ons een e-mail sturen: info@phonerepairs.nl 

iPhone en iPad moederbord reparatieFPC connector op PCB vervangen, moederbord reparatie

PHONE REPAIRS DE SPECIALIST IN MICRO- EN NANO SOLDEREN

Onze Tristar tester

Laad je iPhone niet meer op?

Wij kunnen zeer snel testen of dit aan de poort ligt of aan de Tristar chip op je moederbord. Deze chip raakt makkelijk beschadigd als er namaak oplaadkabels gebruikt worden. Wij kunnen dan de Tristar chip op het moederbord vervangen. Gebruik altijd originele MFi (MadeFor iPhone) oplaadkabels en NOOIT goedkope rommel van Action, Kruidvat, Aldi enz. Dan is de kans op schade aan de Tristar chip minimaal. En is een reparatie niet nodig.

Vier maanden garantie op moederbord reparatie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 2 maanden op moederbord reparatie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 4 maanden garantie op moederbord reparatie en de vervangen onderdelen.

Professionele smartphone en tablet reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Laad je iPhone niet meer op? Mogelijk Tristar chip defect

We zien steeds meer mensen met klachten dat de batterijvan hun iPhone niet meer goed of totaal niet meer oplaad. De meest logische verklaring is een defecte batterijof oplaad poort. Echter in veel gevallen zien we dat de U2 Tristar chip defect is.

Wat doet de U2 Tristar chip?

Tristar (U2) is een chip op het moederbord van je iPhone, deze chip controleert of de kabel of accessoire die je aansluit op de lightning poort origineel Made For iPhone (MFi) is. En deze Tristar chip bepaald ook of over die kabel data dan wel stroom mag gaan.

Echter gebruik je namaak (niet origineel, Niet MFi) kabels of accessoires dan gaat de Tristar chip zeer makkelijk defect. Ook het (laten) plaatsen van een namaak batterijkan dit veroorzaken.

Hoe is vast te stellen of de Tristar chip schade heeft?

Dit kunnen we vast stellen door metingen te doen aan het moederbord, dit is echter erg tijdrovend en dat kost natuurlijk geld. Echter hebben wij als een van de eerste bedrijven in Nederland nu een makkelijke en betrouwbare manier om te testen of de Tristar chip schade heeft of de batterijof oplaad poort fouten veroorzaken. Wij hebben de Tristar tester!

Tristar chip tester

Met de Tristar tester weten we binnen enkele minuten en zonder het toestel te openen, wat er met je toestel aan de hand is. En hoe we dit het beste voor je kunnen gaan oplossen. Kosten van Tristar chip onderzoek bedraagt slechts €10,- incl. BTW. En het mooie is u kunt bij ons gewoon kunt meekijken met de reparatie en zien wat we doen.

Wat kan ik doen om Tristar problemen te voorkomen?

Het enige wat je hoeft te doen om schade aan de Tristar chip te voorkomen is:

 • Gebruik altijd originele MFi (Made For iPhone) kabels en accessoires
 • Gebruik NOOIT goedkope rommel van Action, Kruidvat, Aldi, Hema, enz.

Tristar chip

Deel van het moederbord waar de U2 Tristar chip zit

Tarief per model iPhone incl. BTW en montage

Tarief per model iPhone incl. BTW en montage
iPhone 5/5C/5S/SEFPC connector vervangen€100,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€100,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€130,-
Geen beeld€100,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€100,-
Defecte Baseband, Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei nummer Baseband vervangen€150,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 6/6 Plus/6S/6S PlusFPC connector vervangen€120,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€130,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 Tristar vervangen€130,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€130,-
Touch screen IC (touch disease) In (bijna) alle gevallen verschijnt er eerst een grijze balk in beeld, waarna het scherm steeds minder goed of niet reageert op uw vinger. Touch IC (Meson U2402) en de Touch IC ( Cumulus U2401) chip vervangen€140,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt niet het Imei nummer. Baseband IC vervangen€140,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 7/7 PlusFPC connector vervangen€140,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€140,-
Toestel lijkt te laden maar doet niks U2 (Tristar) Charger IC 620A38 NXP vervangen€145,-

7 Plus €145,-

Geen beeld€160,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€160,-
Audio IC (loop disease)

  • Toestel blijft hangen op Apple logo, homeknop geeft wel een reactie bij aanraking. Toestel start niet meer op.
  • Er kan geen audioberichten opgenomen worden met de Dictafoon app.
  • Er komt geen geluid meer uit de oorluidspreker (ook na vervanging niet).
  • Er komt geen geluid meer uit de luidspreker (ook na vervanging niet).
€150,-

€160,- 7 Plus

Touch IC toestel reageert slecht of helemaal niet op aanraking. Na toestel uit en aan te zetten wel weer voor een tijdje€165,-
Defecte Baseband,  Uw toestel kan geen netwerk vinden en als u *#06# bij het bel scherm intoetst verschijnt er geen imei nummer€165,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone 8/8 PlusFPC connector vervangen€195,-
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€195,-
Geen beeld€195,-
Geen backlight (wel beeld maar erg donker) backlight IC vervangen€195,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
iPhone XFPC connector vervangen€210,-
Face ID defect (u moet de oude onderdelen meenemen)tarief op aanvraag
Laadt niet/wordt niet herkend (o.a. iTunes fout 9, 1403, 1404)€200,-
Geen beeld€200,-
Andere moederbord defectenop aanvraag
Alle modellen iPhone’sData herstel waterschade. data geleverd op USB stick toestel is doorgaans niet meer bruikbaar. tarieven vanaf€230,-
iPad  alle modelleniPad moederbord reparatieop aanvraag

Bel ons voor meer informatie op: 073 822 0013 

Deze reparaties kosten meer tijd dan u van ons gewend bent, dit komt omdat het een reparatie aan het moederbord betreft, die onder een stereoscopische microscoop moet worden uitgevoerd. Omdat de onderdelen (chips) zeer klein zijn, en het soldeerwerk op de vierkante millimeter betreft. Wat vanzelfsprekend zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden.

Moederbord reparatie in enkele dagen al klaar

Wij streven ernaar om moederbord reparatie binnen 3 werkdagen uitgevoerd te hebben. (dit kunnen we niet garanderen door de o.a. drukte en levering van chips). Kunnen we u onverhoopt niet helpen dan betaalt u enkel €40,- PCB, moederbord onderzoekskosten. De garantie termijn bij deze reparaties bedraagt twee maanden. Voor vragen kun u ons een e-mail sturen: info@phonerepairs.nl 

iPhone en iPad moederbord reparatieFPC connector op PCB vervangen, moederbord reparatie

Werkt automatische helderheid of True tone van u iPhone 8/8Plus/X/XR/XS/XS Max niet meer?

Heeft u het scherm van een iPhone 8/8Plus/X/XS/XS Max of iPhone XR laten vervangen door een niet professioneel bedrijf of persoon?

Als het scherm van een iPhone 8/8 Plus/X/XS/XS Max of iPhone XR vervangen wordt. Dient de data van de chip op het defecte scherm gekopieerd te worden naar de chip op het nieuwe scherm. Gebeurt dit niet dan zal de automatische helderheid en True tone nooit meer werken. Dit is ook het geval als er namaak onderdelen gebruikt worden, wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, voor alle reparaties!
Bij ons zal bovenstaand probleem dus nooit voorkomen, omdat wij beschikken over speciale apparatuur zodat alles weer werkt, zoals het hoort. Als u het oude scherm nog heeft kunnen wij het ook voor u weer herstellen.

Helaas worden er vaak door onkundige mensen reparaties uitgevoerd. Zij beschikken niet over de juiste (dure) gereedschappen en technische kennis om reparaties uit te voeren, dat is erg jammer want het komt u als consument duur te staan als u een dergelijk bedrijf of persoon u dure smartphone laat repareren. Vaak gaat er meer defect dan u lief is!

Bij de iPhone X/XS/XS Max en XR zien we relatief veel gevallen waarbij na scherm vervanging Face ID niet meer werkt. Er is dan een chip beschadigd. Ook dit kunnen we herstellen mits u de oude onderdelen mee neemt, al u het toestel komt brengen. Dat betekent het originele scherm wat in u iPhone X zat en de oorluidspreker, sensoren met de flexkabels.

Wij beschikken altijd over de laatste en allerbeste tools, microscopen en computers om de reparaties succesvol te laten verlopen. Is er door een reparatie elders iets defect geraakt? Vaak kunnen wij u nog helpen om het probleem alsnog op te lossen. Neem gerust contact met ons op!

Hulp bij instellen smartphone of tablet nodig?

Heeft u een nieuwe smartphone of tablet? En vindt u het lastig om gegevens van het oude toestel op uw nieuwe toestel te krijgen? Geen nood wij helpen u graag bij het instellen van uw nieuwe telefoon of tablet. Afhankelijk van uw wensen helpen we u bijvoorbeeld bij de installatie, stellen we randapparatuur in of geven we u uitleg of een korte demonstratie van uw smartphone of tablet. Handig als u zo snel mogelijk gebruik wilt maken van uw nieuwe telefoon of tablet!

Tarieven smartphone en tablet hulp

 Gewenste hulp
Instellen nieuwe smartphone of tablet€25,-
Software updaten naar nieuwste versie€30,-
Software herstellen€30,-
Email accounts instellen per stuk€10.-
Data overzetten van oude naar nieuwe smartphone/tablet€25.-
Uitleg en demonstratie van mogelijkheden van uw smartphone of tablet (per half uur)€25.-
Oplossen van problemen met uw smartphone of tablet (per half uur)€25.-

Smartphone hulpPhone Repairs is dé telefoon reparatie specialist voor al uw smartphone en tablet reparaties. Scherm gebroken? batterijaan vervanging toe? Of een ander defect? Wij repareren u toestel binnen 30 minuten, terwijl u meekijkt.

Bel: 073-8220013

WhatsApp contact

Phone Repairs heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 37 merken en vele honderden verschillende types telefoons en tablets. Phone Repairs Den Bosch gebruikt voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten.

Bezoek adres (op afspraak):

Ploossche Hof 13
5233 HA Den Bosch

iPhone Repairs heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. Wij beschermen u privacy, u verliest uw toestel niet uit het oog. Parkeren kan gratis voor de deur.

Laat uw toestel professioneel en snel repareren door Phone Repairs Den Bosch. Wij repareren de volgende merken smartphone en tablet: iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus, Pocophone, ZTE, Vivo, Essential Phone en Asus

U ontvangt altijd een factuur op naam met BTW specificatie. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold.

Snelle smartphone en tablet reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie of een glas hete thee meekijken hoe uw toestel vakkundig gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. U kunt snel weer genieten van u toestel.  Wij kunnen alles voor u repareren of het nu gaat om een kapot scherm, defect LCD, defecte batterij, niet meer opladen, speakers die niet werken, knoppen die niet werken enz.. Wij repareren het graag voor u, zodat u snel weer kunt genieten van uw toestel.

Nieuwe iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR aangekondigd door Apple

Op 12 september 2018 heeft Apple de nieuwe line up van de iPhone aan gekondigd. Dit keer maar liefst drie modellen. Namelijk de iPhone XS Max, iPhone XS en de iPhone XR. Hieronder hebben we het alleen over de iPhone XS Max en iPhone XS. De iPhone XR zullen we later beschrijven omdat deze ook pas is oktober te bestellen is.

De iPhone XS Max en iPhone XS zijn gebaseerd op de bestaande iPhone X, maar biedt een aantal vernieuwingen. Beide toestellen zijn vanaf vrijdag 14 september 2018 te bestellen en levering volgt vanaf 21 september 2018.

iPhone XS Max en iPhone XS belangrijkste specificaties

De iPhone XS Max en iPhone XS zijn voorzien van een TrueDepth-camera aan de voorkant en een dubbele camera aan de achterkant. De iPhone XS  maakt gebruik van Face ID om het toestel te ontgrendelen. Onderop vind je ook de Lightning-aansluiting, microfoons en de luidspreker. Andere details zoals de notch en de plaatsing van de knoppen zijn vergelijkbaar met de iPhone X. De grootste verbeteringen zitten dan ook binnenin. De IP rating is nu IP68, zodat de toestellen nog iets beter waterbestendiger zijn.

De iPhone XS Max met een 6,5 inch scherm heeft de volgende specificaties:

 • 6,5 inch Super Retina OLED
 • 2688 x 1242 pixels
 • 3,3 miljoen pixels
 • 458 ppi
 • Ondersteuning voor Dolby Vision en HDR 10
 • 3D touch

Het formaat van de behuizing is hetzelfde als de iPhone 8 Plus

De iPhone XS  met een 5,8 inch scherm heeft de volgende specificaties:

 • 5,8 inch Super Retina OLED
 • 2436 x 1125 pixels
 • 2,7 miljoen pixels
 • 458 ppi
 • Ondersteuning voor Dolby Vision en HDR 10
 • 3D touch

Het scherm heeft een 60% grotere dynamic range voor kleuren dan het scherm van de iPhone X.

Nieuwe A12 Bionic-chip

Beide toestellen beschikken over de nieuwe A12 Bionic-chip deze heeft een 4-core GPU en 6-core CPU (3 snelle en 3 energiezuinige). Al deze cores kunnen tegelijk actief zijn. De A12 Bionic heeft 6,9 miljard transistors en het is bovendien de eerste 7-nanometerchip ter wereld in een telefoon. De GPU van de A12 is 50% sneller dan de A11 Bionic. Bij de A11 Bionic kon deze 600 miljard berekeningen per seconde doen; de A12 Bionic is dat 5 biljoen berekeningen per seconde.

Camera’s

De iPhone XS heeft aan de achterkant twee 12-megapixel camera’s en een verbeterde True Tone-flitser. De bovenste camera (f/1.8) heeft een wide-angle lens en een nieuwe camera sensor. Onderin zit een telefotocamera (f/2.4) met 2x optische zoom. Beide hebben optische beeldstabilisatie.

De frontcamera heeft een 7 megapixel (f/2.2) met een snellere camera sensor. De camera kan dankzij de A12 Bionic processor slimmere dingen doen, zoals het herkennen van rode ogen. Bij elke foto worden 1 biljoen bewerkingen uitgevoerd. Nieuw is Smart HDR, waardoor kleine details worden benadrukt.

De batterijduur is 30 minuten langer op de iPhones XS en 1,5 uur op de XS Max, dan op de iPhone X.

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS Max prijzen:

 • iPhone XS Max  64GB  €1259,-
 • iPhone XS Max 256GB €1429,-
 • iPhone XS Max 512GB €1659,-

Vanaf 14 september preorder / 21 september winkel. 

Te koop in de kleuren: spacegrijs, zilver en goud

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS prijzen:

 • iPhone XS 64GB   €1159,-
 • iPhone XS 256GB €1329,-
 • iPhone XS 512GB €1559,-

Vanaf 14 september preorder / 21 september winkel

Te koop in de kleuren: spacegrijs, zilver en goud

Dit zijn de Nederlandse iPhone XR prijzen:

iPhone XS 64GB   €859,-
iPhone XS 256GB €919,-
iPhone XS 512GB €1029,-

Te koop in de kleuren: zwart, wit, rood, geel, koraal, blauw

Vanaf 19 oktober preorder / 26 oktober winkel

Hier kan je de Apple keynote 2018 bekijken.

Wat te doen bij waterschade?

Waterschade

Als uw smartphone of tablet waterschade heeft, is uitzetten het eerste wat u moet doen (als het toestel al niet zichzelf heeft uitgeschakeld). Hiermee voorkomt u verdere schade. Zet het toestel absoluut niet meer aan, en laadt het toestel ook zeker niet meer op.

Uw toestel moet binnen 72 uur na het contact met water en/of vocht bij ons binnen zijn, zodat we het toestel chemisch kunnen reinigen om corrosie en kalkafzetting aan het PCB (moederbord) te beperken. Geen enkel toestel is waterdicht, enkel spatwaterdicht. Ook toestellen met een IP-certificering zijn niet waterdicht. Daarom sluit ook elke fabrikant garantie uit bij waterschade, welke IP-certificering hun toestel ook heeft. Het kan bij waterschade zo zijn dat er defecten aan het moederbord zijn, dan gelden onze tarieven van moederbord reparaties. Deze tarieven kan je hier vinden.

Bovenstaande ‘waterdichte’ Samsung S9 Plus heeft 2 minuten in het toilet gelegen

Geen enkel toestel is waterdicht!

Droog u toestel (uitwendig) met een handdoek af. Droog het toestel NOOIT met een föhn, in een oven, in de zon, op de verwarming, enz. Leg het toestel ook NIET in rijst, dit is een mythe.

De rijst mythe Jessa (iPad Rehab) legt het uit:

Bij een chemische reining door Phone Repairs Den Bosch wordt uw smartphone of tablet volledig uit elkaar gehaald. Wanneer alle onderdelen verwijderd zijn worden ze stuk voor stuk chemische gereinigd. Dan bekijken wij u moederbord onder onze stereoscopische microscoop, en ondernemen we zonodig verdere acties (na overleg met u). Na chemische reiniging monteren wij uw smartphone of tablet en testen wij u toestel grondig. En komen eventuele defecten aan het licht.

De kosten voor onze waterschade behandeling bedragen €40,- euro incl. montage en BTW. Ongeacht of het toestel wel of niet te redden is. Deze kosten zijn voor de arbeidstijd, kennis, apparatuur en chemische middelen. Reparatie duur is 2 a 3 werkdagen (weekenden niet meegeteld).

iPhone 6 cleaning waterschade

 Chemische ultrasoon reiniging

Bel ons onmiddellijk als u toestel nat is geworden: 073-8220013

Hoe langer u wacht met u toestel naar ons te brengen, hoe kleiner de kans op succes.

 • Binnen 1 tot 6 uur 90% kans op succes
 • Na 6 tot 12 uur 80% kans op succes
 • Na 12 uur tot 72 uur 40% kans op succes
 • Langer dan 72 uur <5% kans op succes

Als u het toestel bij ons heeft gebracht, zullen wij het toestel direct volledig demonteren. Daarna zullen we alle onderdelen afzonderlijk in een ultrasoon bad chemisch reinigen. Hierbij word doormiddel van geluidsgolven uit het gehele spectrum u toestel schoon gemaakt.

ultrasoon reiniger voorbeeld

Ultrasoon cleaning machine

Garantie bij waterschade

Fabrikanten geven nooit garantie bij waterschade en valschade. Waterschade kan door een reparateur makkelijk geconstateerd worden omdat er in alle mobiele apparaten indicatoren zitten die verkleuren bij aanraking met vocht.

Apple over waterbestendigheid van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus:

“iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IEC-standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.”

Valschade is herkenbaar aan beschadigingen aan de behuizing, achterzijde en/of het scherm. Let op! Wij geven geen garantie op reparaties aan toestellen die bliksem-, water/vocht en valschade bevatten.

Al onze reparaties worden uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit namelijk origineel. U krijgt 3 maanden garantie op de waterschade reparatie en de nieuwe originele onderdelen. Alle prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Bel : 073 822 0013 

Refurbished toestellen

Naast onze uitstekende reparatie service kunnen we u ook helpen aan een simlockvrij refurbished iPhone of Samsung toestel tegen zeer scherpe tarieven. De refurbished toestellen die wij verkopen zijn gegarandeerd krasvrij en worden met de originele lader, oplaadkabel en headset geleverd. Natuurlijk met 2 jaar garantie, zoals u van ons gewend bent.

Wat is een refurbished telefoon?

Een refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gereviseerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen en de allernieuwste software. Wij vervangen altijd het scherm, de behuizing en de batterijen dus is het toestel geheel krasvrij. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper.

Alle refurbished telefoons zijn technisch gecontroleerd op 50 punten en hebben een geheel nieuwe buitenkant en batterij. Daarnaast krijgt u ook nog eens de originele lader, kabel en headset meegeleverd. Het verschil tussen een refurbished telefoon en een nieuwe telefoon is hierdoor bij aanschaf bij ons, niet onderscheidbaar.

Heeft u intresse in een refurbished iPhone of Samsung toestel? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen u wensen en budget en ons aanbod.

Gr

aag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhone, iPad, iPad Pro, Samsung, Huawei, Honor, Nexus, Google Pixel, OnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Zuk, Elephone, Umi, Asus en MacBook Pro

iPhone problemen en oplossingen

iPhone problemen en oplossingen

Het is u vast al eens overkomen dat een app niet naar behoren werkt, of uw camera het in eens niet meer doet. Dat is vervelend maar vaak eenvoudig zelf op te lossen.

iOS is het besturingsysteem van iPhone’s en iPad’s. Soms crasht iOS en u kunt niets meer kunt doen op uw iPhone of iPad. In veel gevallen is er niets aan de hand en zit iOS nog in een proces dat niet afgesloten kan worden.

Het enige wat dan helpt is uw iPhone of iPad geforceerd herstarten. Het klinkt misschien eng, maar dat is het alles behalve. Door dit te doen wordt iOS gedwongen alle huidige processen opnieuw op te starten. U verliest geen data bij onderstaande procedures.

iPhone geforceerd herstarten vanaf iPhone 3 t/m iPhone 6S Plus

 • Druk de aan/uitknop thuisknop / homeknop tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone problemen en oplossingen

iPhone 7 (Plus) geforceerd herstarten

 • Druk de aan/uitknop en volume min tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone 8 (Plus) iPhone X en iPhone XS (Max) geforceerd herstarten of in DFU-mode plaatsen

Net zoals de iPhone 7 heeft ook de iPhone 8 geen fysieke thuisknop meer, de iPhone X ,iPhone XS en iPhone XS Max  heeft helemaal geen thuisknop meer. Dit houdt in dat het geforceerd herstarten en het plaatsen in DFU-mode anders werkt dan op de eerdere generaties iPhone.

Omdat het design is gewijzigd van zowel de iPhone 8 als de iPhone X , iPhone XS en iPhone XS Max heeft Apple de procedure tot het geforceerd herstarten van de iPhone moeten aanpassen. Alle iPhones behalve de iPhone 7 kunt je geforceerd herstarten door de aan/uit- en thuisknop gelijktijdig in te drukken. Echter is dit nu niet meer mogelijk, gelukkig bevat de iPhone nog genoeg knoppen die dit wel mogelijk kunnen maken.

iPhone 8 (Plus), iPhone X, en iPhone XS (Max)  geforceerd herstarten

• Druk de volume omhoog knop in en laat direct los
• Druk de volume omlaag knop in en laat direct los
• Druk vervolgens de aan/uit-knop (zijknop) in tot het Apple logo verschijnt

DFU-mode of herstelmodus activeren op een iPhone 8 (Plus), iPhone X, en iPhone XS (Max)

Net zoals het geforceerd herstarten zal je de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X, Phone XS en iPhone XS Max  op een andere manier in DFU-mode of herstelmodus moeten zetten.

• Sluit je iDevice aan op je Mac of PC
• Start iTunes open als dat niet automatisch gebeurt
• Schakel je iPhone uit
• Druk de aan/uit knop in voor 3 seconden
• Druk nu de volume min (onderste knop) ook in
• Je druk nu twee knoppen tegelijkertijd in, doe dit voor precies 10 seconden
• Laat vervolgens de aan/uit-knop los
• Blijf de min-knop indrukken voor nog 5 seconden

Je krijgt nu een zwart scherm te zien en je iDevice wordt herkend door iTunes. Verschijnt er een boodschap dat je jouw iDevice moet koppelen aan iTunes dan is er iets mis gegaan en moet je de stappen opnieuw uitvoeren.

RAM resetten:

Houd de aan/uitknop ingedruk tot de slider verschijnt, druk nu de homeknop in en houdt deze ingedrukt tot u terug bent op het homescreen.

 

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad

 • Open iTunes op een Mac of pc. Installeer altijd de laatste versie van iTunes.
 • Sluit de iPhone of iPad op de computer aan met de kabel die u erbij hebt gekregen.
 • Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u de toegangscode niet meer weet, vindt u hier hulp.
 • Selecteer uw iPhone of iPad wanneer deze in iTunes verschijnt. Lees wat u kunt doen als het apparaat niet reageert of niet wil inschakelen. Of zoek hulp als uw apparaat niet wordt weergegeven in iTunes.
 • Klik in het paneel ‘Overzicht’ op ‘Herstel [apparaat]’.
 • Klik nogmaals op ‘Herstel’ om te bevestigen. iTunes wist nu het apparaat en installeert de nieuwste versie van de iOS-software.
 • Wanneer de fabrieksinstellingen op het apparaat zijn teruggezet, wordt het opnieuw opgestart. U kunt het nu configureren als nieuw apparaat.

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag.

Phone Repairs Den Bosch werkt op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en de reparatie hebben. Wilt u een afspraak maken, dan kunt ons bellen op nummer: 073-8220013 

Phone Repairs Den Bosch heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag, in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Tijdens de reparatie kunt u al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Wij geven u talloze tips en trucs, als gratis service.

Openingstijden op afspraak

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Locatie

Phone Repairs Den Bosch is gelegen op slechts 2 minuten van de snelweg en A2 en A59. Er is altijd vrije en gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt gratis gebruik maken van onze snelle wifi verbinding. Zodat u door kunt werken terwijl wij u smartphone of tablet repareren. U kunt ook gratis gebruik maken van onze smartphone zodat u bereikbaar blijft.

Originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 12 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie contact

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

 Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Afspraak maken Phone Repairs

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.