073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone problemen en oplossingen

Het is u vast al eens overkomen dat een app niet naar behoren werkt, of uw camera het in eens niet meer doet. Dat is vervelend maar vaak eenvoudig zelf op te lossen.

iOS is het besturingsysteem van iPhone’s en iPad’s. Soms crasht iOS en u kunt niets meer kunt doen op uw iPhone of iPad. In veel gevallen is er niets aan de hand en zit iOS nog in een proces dat niet afgesloten kan worden.

Het enige wat dan helpt is uw iPhone of iPad geforceerd herstarten. Het klinkt misschien eng, maar dat is het alles behalve. Door dit te doen wordt iOS gedwongen alle huidige processen opnieuw op te starten. U verliest geen data bij onderstaande procedures.

iPhone geforceerd herstarten vanaf iPhone 3 t/m iPhone 6S Plus

 • Druk de aan/uitknop thuisknop / homeknop tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone problemen en oplossingen

iPhone 7 (Plus) geforceerd herstarten

 • Druk de aan/uitknop en volume min tegelijkertijd in
 • Blijf de knoppen indrukken tot het -logo verschijnt
 • Laat de knoppen nu los
 • Uw iPhone wordt geforceerd herstart

iPhone 8 (Plus) iPhone X en iPhone XS (Max) geforceerd herstarten of in DFU-mode plaatsen

Net zoals de iPhone 7 heeft ook de iPhone 8 geen fysieke thuisknop meer, de iPhone X ,iPhone XS en iPhone XS Max  heeft helemaal geen thuisknop meer. Dit houdt in dat het geforceerd herstarten en het plaatsen in DFU-mode anders werkt dan op de eerdere generaties iPhone.

Omdat het design is gewijzigd van zowel de iPhone 8 als de iPhone X , iPhone XS en iPhone XS Max heeft Apple de procedure tot het geforceerd herstarten van de iPhone moeten aanpassen. Alle iPhones behalve de iPhone 7 kunt je geforceerd herstarten door de aan/uit- en thuisknop gelijktijdig in te drukken. Echter is dit nu niet meer mogelijk, gelukkig bevat de iPhone nog genoeg knoppen die dit wel mogelijk kunnen maken.

iPhone 8 (Plus), iPhone X, en iPhone XS (Max)  geforceerd herstarten

• Druk de volume omhoog knop in en laat direct los
• Druk de volume omlaag knop in en laat direct los
• Druk vervolgens de aan/uit-knop (zijknop) in tot het Apple logo verschijnt

DFU-mode of herstelmodus activeren op een iPhone 8 (Plus), iPhone X, en iPhone XS (Max)

Net zoals het geforceerd herstarten zal je de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X, Phone XS en iPhone XS Max  op een andere manier in DFU-mode of herstelmodus moeten zetten.

• Sluit je iDevice aan op je Mac of PC
• Start iTunes open als dat niet automatisch gebeurt
• Schakel je iPhone uit
• Druk de aan/uit knop in voor 3 seconden
• Druk nu de volume min (onderste knop) ook in
• Je druk nu twee knoppen tegelijkertijd in, doe dit voor precies 10 seconden
• Laat vervolgens de aan/uit-knop los
• Blijf de min-knop indrukken voor nog 5 seconden

Je krijgt nu een zwart scherm te zien en je iDevice wordt herkend door iTunes. Verschijnt er een boodschap dat je jouw iDevice moet koppelen aan iTunes dan is er iets mis gegaan en moet je de stappen opnieuw uitvoeren.

RAM resetten:

Houd de aan/uitknop ingedruk tot de slider verschijnt, druk nu de homeknop in en houdt deze ingedrukt tot u terug bent op het homescreen.

 

De fabrieksinstellingen terugzetten op de iPhone, iPad

 • Open iTunes op een Mac of pc. Installeer altijd de laatste versie van iTunes.
 • Sluit de iPhone of iPad op de computer aan met de kabel die u erbij hebt gekregen.
 • Als er een bericht wordt weergegeven waarin om de toegangscode wordt gevraagd of waarin wordt gevraagd of u deze computer wilt vertrouwen of niet, volgt u de aanwijzingen op het scherm. Als u de toegangscode niet meer weet, vindt u hier hulp.
 • Selecteer uw iPhone of iPad wanneer deze in iTunes verschijnt. Lees wat u kunt doen als het apparaat niet reageert of niet wil inschakelen. Of zoek hulp als uw apparaat niet wordt weergegeven in iTunes.
 • Klik in het paneel ‘Overzicht’ op ‘Herstel [apparaat]’.
 • Klik nogmaals op ‘Herstel’ om te bevestigen. iTunes wist nu het apparaat en installeert de nieuwste versie van de iOS-software.
 • Wanneer de fabrieksinstellingen op het apparaat zijn teruggezet, wordt het opnieuw opgestart. U kunt het nu configureren als nieuw apparaat.

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag.

Phone Repairs Den Bosch werkt op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en de reparatie hebben. Wilt u een afspraak maken, dan kunt ons bellen op nummer: 073-8220013 

Phone Repairs Den Bosch heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag, in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Tijdens de reparatie kunt u al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Wij geven u talloze tips en trucs, als gratis service.

Openingstijden op afspraak

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Locatie

Phone Repairs Den Bosch is gelegen op slechts 2 minuten van de snelweg en A2 en A59. Er is altijd vrije en gratis parkeergelegenheid voor de deur. U kunt gratis gebruik maken van onze snelle wifi verbinding. Zodat u door kunt werken terwijl wij u smartphone of tablet repareren. U kunt ook gratis gebruik maken van onze smartphone zodat u bereikbaar blijft.

Originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

3 maanden garantie garantie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 3 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 3 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie contact

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

 Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Afspraak maken Phone Repairs

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.