073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Over Phone Repairs en onze passie

Het over ons van Phone Repairs begint bij Martijn Derks, hij is de oprichter / eigenaar en Mobile Device Engineer van Phone Repairs. Phone Repairs maakt zeer bewust geen onderdeel uit van een franchise constructie. Martijn zegt hierover: ‘Omdat dit de vrijheid, persoonlijk aandacht en je merk onafhankelijkheid als reparateur te veel schaadt’. Phone Repairs kan je wellicht het beste omschrijven als de merk onafhankelijke vakman om de hoek! En de daarbij behorende persoonlijk aandacht en liefde voor dit ambacht.

‘OLD TIMES IN A TECH WORLD’

Bel: 073 822 0013

Phone Repairs Den Bosch App ons!
Gemiddelde reactietijd: 10 minuten

De geschiedenis van deze reparatie passie…

De passie voor mobiele telefoons is bij Martijn al meer dan 30 jaar aanwezig. Dit begon als enthousiast gebruiker van smartphones en tablets, jailbreaker en als blogger voor diverse websites o.a. Mobile Cowboys, Dutch Cowboys. Als blogger testte Martijn honderden smartphones en tablets van vele merken en schreef er reviews over.

Martijn Derks eigenaar Phone Repairs & technical engineer
Martijn Derks eigenaar Phone Repairs & Mobile Device Engineer Foto: Roel van Moorsel fotografie

In de loop der jaren heeft Martijn zich snel ontwikkeld van gebruiker naar een genius specialist en technical engineer die alles van de hardware en software van smartphones, tablets, iPhones, iPads,  Samsung, Huawei, Google Pixel, Xiaomi, Oppo, Realme, OnePlus, enz. weet. Martijn is in staat om vrijwel elk probleem op te lossen voor zijn klanten. Martijn is autodidact en werkt zeer secuur en professioneel, wat onmisbaar is als Mobile Device Engineer bij het repareren van smartphones en tablets.

Of het nu gaat om het repareren van het scherm van uw iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi, Honor, Google Pixel, OPPO, Pocophone enz. Maar ook reparaties van back covers, camera’s, oplaad connectoren, accu’s, sensoren, knopjes, moederbord reparaties enz. enz, Martijn voert dit allemaal persoonlijk voor u uit, terwijl u meekijkt!

Martijn is enorm trots op...

Martijn is een alleenstaande vader van Yent een zoon van 13 jaar, Yent kan al veel reparaties geheel zelfstandig en professioneel uitvoeren. En Yent leert graag en snel nieuwe vaardigheden. Hij is specialist in het werken met de flexible hydrogel screenprotector plotter en de applicatie daarvan. En dan is er nog een andere jonge hond in huis, Yuki (The Repair Dog) de kleine meid is altijd vrolijk en begroet je bij binnenkomst en wil erg graag met je knuffelen, kan ze geen genoeg van krijgen!

Yent & Yuki
Yent & Yuki

Martijn heeft zijn bedrijf aan huis om zo de zorg en opvoeding voor zijn zoon en zijn passie goed te kunnen combineren. Phone Repairs kan u zo (bijna) elke dag, avond en feestdagen helpen. Phone Repairs is geen winkel en wil dat ook niet worden, wij verkopen geen onderdelen. Wij zijn een vakkundig, betrouwbaar en eerlijk bedrijf aan huis!

‘Old times in a tech world’

Martijn zijn gereedschap is heilig

Martijn volgt de laatste ontwikkelingen in smartphone en tablet reparaties op de voet, en is daardoor zeer goed op de hoogte van de laatste reparatie technieken en hulpmiddelen. Phone Repairs zorgt er altijd voor dat we de laatste tools en hulpmiddelen in huis hebben om uw toestel op de beste manier te repareren.

Martijn heeft o.a. als hulpmiddelen: ESD veilige werkplek, gereedschap, microscopen, infrarood soldeer apparatuur, heat plates, oscilloscopen, ultrasoon cleaners, infrarood camera, persen, heat guns, compressed air supply, DC power supply, freezers, Fiber laser machine, screenprotector plotter machine enz, enz.

Martijn gebruikt professioneel gereedschap van o.a. AmscopeWiha, Hakko, Baku, Quick, Fluke , JC , JBC , Foxconn

Uniek is dat je bij Phone Repairs mee kan kijken bij de reparatie, u ziet dus dat uw toestel in goede handen is. Martijn legt u graag uit wat hij doet en waarom tijdens de reparatie. Als u vragen heeft stel ze gerust aan Martijn, hij legt het graag uit. Daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Phone Repairs heeft heldere all-in tarieven, zo zijn er geen verassingen achteraf.

Phone Repairs heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd en de service van Martijn word op KiyOh gewaardeerd met een 9.8

Openingstijden 

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

Is het scherm gebroken van uw smartphone of heeft uw telefoon een ander defect? Wij repareren uw toestel binnen 30 minuten terwijl u meekijkt. Phone Repairs Den Bosch is de telefoon en iPhone reparatie specialist voor al uw smartphone en tablet reparaties.

Phone Repairs Den Bosch heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Phone Repairs Den Bosch gebruikt voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij uitsluitend reparaties met originele onderdelen aan. Er is namelijk maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten.

iPhone Repairs heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden, wij repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. Dus u weet dat uw gegevens niet worden bekeken want u verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs ontvangt u altijd een factuur op naam voorzien van BTW specificatie.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.