073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Bijzondere merken reparatie

Wij zijn dol op smartphones en niet alleen van de grote bekende merken. Op onze website vind u vele merken en typen smartphones, ook de minder bekende bijzondere merken reparatie zoals: Xiaomi, PocophoneZukWikoMeizu, VivoOPPO, Essential PhoneOnePlusElephone, UmiDigi, Lenovo, en Umi. Echter zijn er nog vele merken meer die mooie smartphones maken, o.a. Jiayu, ZTEZopoOukitel, LeEco, Leagoo, Doogee, NubiaVerneeLeTVBlackviewGeneral mobile, Cubot, Ulefone, enz. Ook de eigenaren van deze toestellen proberen wij een zo goed mogelijke reparatie service in Nederland aan te kunnen bieden.

Heeft u een van de volgende merken? Jiayu, Nubia, ZTEZopoOukitel, LeEco, Leagoo, Doogee, VerneeLeTVBlackviewGeneral mobile, Cubot, Ulefone, iQOO, enz. Bel ons voor de mogelijkheden, tarieven en leveringstijden. Heeft u een smartphone die niet op onze site staat? We kunnen u waarschijnlijk gewoon helpen, we kunnen voor u nagaan of we de originele onderdelen bij de fabrikant voor u kunnen bestellen. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van enkele dagen tot weken.

We maken dus geen gebruik van onderdelen die u ‘ergens’ op internet gekocht heeft. Dit omdat dit meestal namaak onderdelen zijn zoals op bijvoorbeeld AliExpress, eBay, Marktplaats ect. aangeboden worden. Deze onderdelen kunnen schade aan u toestel veroorzaken. Daarnaast kunnen we enkel op deze werkwijze u de kwaliteit en garantie bieden die we willen.

Elk onderdeel is te vinden

Wij kunnen nagenoeg voor elke smartphone voor u onderdelen vinden, meestal is dat bij de fabrikant van het toestel. Echter soms leveren fabrikanten helemaal geen onderdelen, wij zetten daarvoor ons netwerk in China in. Zij hebben contacten met de toeleveranciers, waardoor zij alsnog aan een origineel onderdeel kunnen leveren. Ook hebben zij veel contacten op Huaqiangbei, de grootste elektronica markt ter wereld in Shenzhen, China. Zodat wij in staat zijn nagenoeg elke onderdeel voor elke smartphone te vinden.

Deze unieke service kost €20,– Dit is voor bedrag voor de tijd die het onderzoek om het onderdeel te vinden ons kost. Na het vinden van het onderdeel, kunnen wij u het kosten voor de reparatie noemen. En kunt u al dat niet besluiten tot reparatie. U kunt bij ons betalen via Tikkie of Paypal. Daarnaast ook contact, pinpas of bankoverschrijving.

Houdt de doos, aankoopbon en/of het toestel bij de hand als u contact met ons opneemt. Dan kunnen we u snel en doeltreffend helpen. U kunt onze klantenservice bereiken op nummer: 073 822 0013 

e-mail: info@phonerepairs.nl

We zijn ook te bereiken via WhatsApp.

Al onze reparaties worden uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit namelijk origineel. U krijgt 12 maanden garantie op de reparatie en de nieuwe originele onderdelen. Alle prijzen zijn inclusief montage en 21% BTW. Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen

Wij repareren met uitsluitend originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie op bijzondere merken reparatie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 12 maanden garantie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet bijzondere merken reparatie reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 5 minuten.