073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Klant beoordelingen, wat vinden onze klanten van onze diensten

Klant beoordelingen zijn belangrijk voor u, als klant maar ook voor ons als bedrijf, zo kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten.

9.8 Kiyoh beoordelingen

4.8 Google klantbeoordelingen

Google beoordelingen

4.8 Facebook klantbeoordelingen

Facebook beoordelingenKlant beoordelingen zijn belangrijk voor u, als klant maar ook voor ons als bedrijf, zo kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten.

Phone Repairs gebruikt voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u dus geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten. Er is namelijk maar één echte kwaliteit en dat is origineel!

Wij repareren onderstaande merken:

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Phone Repairs heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel! Phone Repairs heeft zeer ruime openingstijden.

Wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. U verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPadSamsung, Huawei,NokiaHonor, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Poco by XiaomiNexus,  SonyMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOppo, Wiko, Motorola, Lenovo, Elephone, UmiDigi, Essential Phone, Vivo, en Asus.

Snelle smartphone en tablet reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie of een glas hete thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct. Tijdens de reparatie kunt u eventueel al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Op verzoek geven wij talloze tips en trucs als gratis service.

Klant beoordelingen

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by