073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Beoordelingen, wat vinden onze klanten van onze service?

Jouw feedback is waardevol, zowel voor jou als klant als voor ons als servicebedrijf. Het helpt ons om beter af te stemmen op jouw wensen. We hebben al meer dan 2300 recensies van tevreden klanten mogen ontvangen. We zouden het waarderen als jij ook een beoordeling over onze diensten achterlaat. Dit kan via Klantenvertellen / Kiyoh, TrustindexGoogle Reviews of Facebook, onze hartelijke dank daarvoor!

Google recensies

Kiyoh beoordelingen

Facebook recensies

Phone Repairs repareert o.a. voor:

Wij verzamelen beoordelingen via de platformen van Klantenvertellen / Kiyoh, Trustindex, Google en Facebook. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop of afnemen van onze diensten nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht of een dienst heeft afgenomen van ons heeft dan kunnen Klantenvertellen / Kiyoh, Trustindex, Google en Facebook vragen om een aankoopbewijs / factuur. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina’s van Klantenvertellen / Kiyoh, TrustindexGoogle en Facebook

Kwaliteitstest KLANTBEOORDELINGEN
Kwaliteitscontrole – Quality Control
Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:00 - 18:00

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Phone Repairs gebruikt voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u dus geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten. Er is namelijk maar één echte kwaliteit en dat is origineel!

Wij repareren onderstaande merken:

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Phone Repairs heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel! Phone Repairs heeft zeer ruime openingstijden.

Wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. U verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPadSamsung, Huawei,NokiaHonor, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Poco by XiaomiNexus,  SonyMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOPPO, Wiko, Motorola, Lenovo, Elephone, UmiDigi, Essential Phone, Vivo, en Asus.

Snelle smartphone en tablet reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie of een glas hete thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct. Tijdens de reparatie kunt u eventueel al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Op verzoek geven wij talloze tips en trucs als gratis service.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.