Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Opsturen

U wilt u toestel opsturen naar Phone Repairs?

Heeft u geen tijd om bij ons lang te komen met uw toestel? Of woont u te ver weg? Geen probleem, dan kunt u uw toestel ook ter reparatie opsturen, we sturen u toestel binnen 24 uur (mits onderdeel voorradig is) na ontvangst (en betaling) aangetekend retour. Kosten voor de aangetekende retour zending bedragen €9,-

Voor verzending naar het  buitenland gelden andere tarieven dit verschilt per land. neem contact met ons op voor de kosten. Stuur u toestel altijd aangetekend naar ons op. Vult u dit formulier in en verstuur dat samen met uw toestel naar ons.

Ons adres:

Phone Repairs
Ploossche Hof 13
5233 HA ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

Vragen?

T: 073 822 0013

E: info@phonerepairs.nl

Welke kosten zijn er verbonden aan het repareren van mijn toestel?

Phone Repairs Den Bosch voert het onderzoek gratis uit. Alleen vochtschade onderzoek/schoonmaak (€40) brengen we in rekening. Voorgaand aan de reparatie geven we u altijd een heldere prijsopgaaf. De tarieven voor reparatie zijn afhankelijk van het type toestel én het defect. Op onze site kunt u per merk en model de tarieven bekijken.

Wat zijn de verzendkosten?

Phone Repairs Den Bosch rekent €9,- voor het (aangetekend en verzekerd via Post.nl) retourneren van uw toestel binnen Nederland. Voor tarieven en verzendmethode buiten Nederland of buiten Europa neem even contact op met ons.

Hoe moet ik mijn toestel verzenden?

Zorg ervoor dat u uw toestel veilig en goed beschermd verzend. verstuur u toestel altijd aangetekend, dan krijgt u een officiële bevestiging van Post.nl op het moment dat wij het apparaat ontvangen hebben.

Wat is de reparatieduur?

Als Phone Repairs Den Bosch uw toestel heeft ontvangen, nemen wij binnen twee uur contact met u op. We hebben uw toestel dan al onderzocht en kunnen u melden wat de reparatiekosten zullen bedragen. Als u daar akkoord mee bent, kunnen we in vrijwel alle gevallen ervoor zorgen dat we uw toestel binnen 24 uur (na ontvangst en betaling) gerepareerd (aangetekend via Post.nl) retour sturen.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Ja, u krijgt standaard twaalf maanden garantie op de reparatie en de nieuwe (vervangen) onderdelen. De vervangen onderdelen worden eveneens meegezonden, voor uw verzekering.

Betaling is mogelijk via bank overschrijving of Paypal.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening. Wij gebruiken uitsluitend nieuwe originele onderdelen voor alle reparaties.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie op reparatie opsturen

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Professionele smartphone en tablet reparatie opsturen

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by
iPhone reparatie Rosmalen | GSM reparatie Rosmalen | GSM reparatie Vught | iPad reparatie Vught | iPhone reparatie Vlijmen | iPhone reparatie Vught | iPhone reparatie Brabant