073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Samsung

Samsung reparatie tarieven

Samsung reparatie Den Bosch. Wij gebruiken uitsluitend de originele Samsung service packs bij alle Samsung reparaties. Wij kunnen vrijwel elke reparatie aan uw Samsung toestel uitvoeren zoals het vervangen van het scherm, achterzijde, batterijenz.. Bel snel voor een afspraak voor vandaag. Bel: 073-8220013

authorized samsung dealer smartphone eSmartphone en tablet reparatie Phone Repairs Den Bosch - Smartphone en tablet reparatie Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel Bel: 073-8220013

Samsung S20 Ultra reparatie

Samsung S20 Ultra

Samsung S20 Plus reparatie

Samsung S20 Plus

Samsung S20 reparatie

Samsung S20

Samsung S10 Plus


Samsung S10

Samsung Galaxy S10 Lite reparatie

Samsung S10 Lite

Samsung S10e

Samsung S9 Plus reparatieSamsung S9 Plus

Samsung S9Samsung reparatie Den BoschSamsung S8 Plus

Samsung S8

Samsung S7 Edge

Samsung S7

Samsung S6 Edge Plus

Samsung S6 Edge

Samsung S6

Samsung S5, S5 Neo, S5 mini

Samsung S4, S4 mini

Samsung S3

 

Wij hebben het grootste aanbod smartphone- en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze iPhone reparatie tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Daarnaast hanteren wij een ‘No Cure – No Pay’-beleid. Dit houdt simpelweg in dat wij u geen kosten in rekening brengen wanneer wij uw toestel onverhoopt niet kunnen repareren. Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele Samsung reparatie Den Bosch onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

3 maanden garantie garantie op Samsung reparatie Den Bosch

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 3 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle Samsung reparatie Den Bosch

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, thee, frisdrank of water meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Tijdens de reparatie kunt u eventueel al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Op verzoek geven wij talloze tips en trucs als gratis service.

Professionele Samsung reparatie Den Bosch

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.
U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling Samsung reparatie Den Bosch

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Samsung reparaties Den Bosch. Is uw Samsung kapot of heeft u problemen met de software, meld uw Samsung reparatie dan direct aan bij Phone Repairs Den Bosch. 3 maanden garantie.

Samsung Galaxy S8 laten maken Samsung Galaxy S8 reparatie rosmalen Samsung Galaxy S8 repareren rosmalen Samsung Galaxy S8 reparatie den bosch

Samsung reparatie Den Bosch nodig?

Bent u op zoek naar Samsung reparatie Den Bosch? Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo vinden wij het belangrijk dat wij met originele onderdelen werken. Uw toestel blijft na de Samsung reparatie Den Bosch volledig intact en het behoudt zijn vermogen. U heeft niet voor niets voor dit type Samsung gekozen. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Daarom bieden wij uitsluitend reparaties met originele onderdelen aan. Er is namelijk maar één kwaliteit en dat is origineel! U heeft bij ons geen keuze uit imitatie/namaak onderdelen zoals refurbished, hoge kwaliteit, OEM, A, AAA of A+. Wij staan voor perfectie en daarom kiezen wij voor het aanbieden van uitsluitend echte originele onderdelen. Wij bieden alleen originele producten aan en daarom kunnen wij u ook 3 maanden garantie geven op de onderdelen die vervangen zijn.

Samsung reparatie Den Bosch specialist

Een specialist nodig voor uw Samsung reparatie Den Bosch? Waarom gebruiken wij als Samsung reparatie specialist alleen originele onderdelen? Dat is simpel. Wij kennen het product al jaren en weten als geen ander welke Samsung reparatie Den Bosch mogelijkheden er zijn. Wij weten welke onderdelen goed zijn en welke het na een paar maanden weer gaan begeven. Dat vinden wij zonde en daarom werken wij alleen met de beste materialen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en dit dient volledig origineel te blijven. Daar staan wij voor. Wij krijgen regelmatig de vraag hoe wij aan onze originele schermen komen. Wij werken samen met verschillende fabrikanten die ook leveren aan Samsung. Zo beschikken wij altijd over de echte Samsung onderdelen.

Samsung reparatie Den Bosch met originele onderdelen

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje verse koffie, frisdrank, water of thee over onze schouder meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. Zo weet u precies wat er allemaal met uw toestel gebeurt en kunt u al uw vragen stellen. De reparaties duren vaak niet langer dan 30 minuten. Wij werken alleen op afspraak zodat u precies weet op welke dag en tijdstip wij met uw telefoon aan de slag gaan. Wij zijn zeven dagen in de week open van 10 tot 10. Mocht het niet uitkomen om langs te komen dan kunt u uw telefoon ook naar ons opsturen. Wij zorgen dan dat uw telefoon binnen twee werkdagen retour komt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met Samsung reparatie Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag aan de slag met uw toestel.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.