Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Een stukje over ons en onze missie

Martijn Derks is de oprichter en eigenaar van Phone Repairs. De passie voor mobiele telefoons is bij Martijn ontstaan eind jaren negentig van de vorige eeuw. Dit begon als enthousiast gebruiker van smartphones, later als blogger voor diverse websites. Als blogger testte Martijn vele smartphones van alle merken en schreef er reviews (beoordelingen) over.

Martijn Derks, founder & owner Phone Repairs

In de loop der jaren heeft Martijn zich snel ontwikkeld van gebruiker naar blogger, naar een genius specialist en technicus die alles van de hardware en software van smartphones en tablets weet. Martijn is in staat om vrijwel elk probleem op te lossen voor zijn klanten. Martijn is autodidact en werkt zeer secuur en professioneel, wat onmisbaar is als genius specialist bij het repareren van smartphones en tablets. Of het nu gaat om het repareren van het scherm van uw iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi, Honor, Google Pixel enz. Maar ook reparaties van knoppen, Batterijen, sensoren of reparaties aan het moederbord, Martijn voert dit allemaal persoonlijk voor u uit, terwijl u meekijkt.

Martijn is alleenstaande vader van een zoon van tien jaar en heeft zijn bedrijf aan huis om zo de zorg en opvoeding voor zijn zoon en zijn werk goed te kunnen combineren. Daarnaast heeft Phone Repairs op deze wijze niet te maken met de winkeltijdenwet, waardoor opening elke dag, avond en feestdag mogelijk is.

Martijn zijn gereedschap is heilig

Martijn volgt de laatste ontwikkelingen in smartphone en tablet reparaties op de voet, en is daardoor zeer goed op de hoogte van de laatste reparatie technieken en hulpmiddelen. Phone Repairs zorgt er altijd voor dat we de laatste tools en hulpmiddelen in huis hebben om uw toestel op de beste manier te repareren.

Martijn heeft o.a. als hulpmiddelen: ESD veilige werkplek, gereedschap, microscopen, soldeer apparatuur, hitte plaat, oscilloscoop, ultrasoon cleaner, infrarood camera, persen, heat gun, compressed air, DC power supply.

Martijn gebruikt professioneel gereedschap van o.a. AmscopeWiha, Hakko, Baku, Quick, Fluke , JC , JBC , Foxconn

Uniek is dat je bij Martijn mee kan kijken bij de reparatie, u ziet dus dat uw toestel in goede handen is. Martijn legt u graag uit wat hij doet en waarom tijdens de reparatie. Als u vragen heeft stel ze gerust aan Martijn, hij legt het graag uit. Daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Phone Repairs heeft heldere all-in tarieven, zo zijn er geen verassingen achteraf.

Phone Repairs heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd en de service van Martijn word op KiyOh gewaardeerd met een 9.7

Is het scherm gebroken van uw smartphone of heeft uw telefoon een ander defect? Wij repareren uw toestel binnen 30 minuten terwijl u meekijkt. Phone Repairs Den Bosch is de telefoon en iPhone reparatie specialist voor al uw smartphone en tablet reparaties.

Phone Repairs Den Bosch heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Phone Repairs Den Bosch gebruikt voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij uitsluitend reparaties met originele onderdelen aan. Er is namelijk maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten.

iPhone Repairs heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden, wij repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. Dus u weet dat uw gegevens niet worden bekeken want u verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs ontvangt u altijd een factuur op naam voorzien van BTW specificatie.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by