073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Over Phone Repairs

Martijn Derks is de oprichter en eigenaar van Phone Repairs. De passie voor mobiele telefoons is bij Martijn ontstaan eind jaren negentig. Dit begon als enthousiast gebruiker van smartphones, later als blogger bij Mobile Cowboys. Als blogger testte Martijn vele smartphones van alle bekende merken en schreef er reviews over.

Over Phone Repairs
Martijn Derks

Daarna repareerde Martijn voor vrienden en bekende telefoons en computers en in 2012 heeft hij dat officieel gemaakt door zijn bedrijf ‘Phone Repairs’ te openen. In het begin voor de reparatie van iPhone’s, de bedrijfsnaam was toen iPhone Repair Den Bosch. Inmiddels repareert Martijn meer dan 40 merken en vele types smartphones en tablets. Vandaar dat de bedrijfsnaam veranderd is naar Phone Repairs.

In de loop der jaren heeft Martijn zich snel ontwikkeld van gebruiker naar blogger, naar een Genius specialist en technicus die alles van de hardware en software weet van smartphones en tablets. Martijn is in staat om vrijwel elk probleem op te lossen voor zijn klanten. Martijn is autodidact en werkt zeer secuur en professioneel, wat onmisbaar is als Genius specialist bij het repareren van Smartphones en Tablets. Of het nu gaat om het repareren van het scherm van uw iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus, Nokia, Xiaomi, Honor, Google Pixel enz. Het vervangen van de batterijof reparaties aan het moederbord, Martijn voert dit allemaal persoonlijk voor u uit. Martijn is alleenstaande vader van een zoon van negen jaar en heeft zijn bedrijf aan huis om zo de zorg en opvoeding voor zijn zoon en werk goed te kunnen combineren.

Martijn zijn gereedschap is heilig

Martijn volgt altijd de laatste ontwikkelingen in Smartphone en tablet reparaties, en is daardoor zeer goed op de hoogte van de laatste reparatie technieken en hulpmiddelen. Phone Repairs zorgt er altijd voor dat we de laatste tools en hulpmiddelen in huis hebben om uw toestel op de beste manier te repareren.

Martijn heeft o.a. als hulpmiddelen: ESD veilige werkplek, gereedschap, microscopen, soldeer apparatuur, hitte plaat, oscilloscoop, ultrasoon cleaner, infrarood camera, persen, heat gun, compressed air, DC power supply.

Martijn gebruikt professioneel gereedschap van o.a. AmscopeWiha, Hakko, Baku, Quick, Fluke , JC , JBC , Foxconn

Uniek is dat je bij Martijn mee kan kijken bij de reparatie, u ziet dus dat uw toestel in goede handen is. Martijn legt u graag uit wat hij doet en waarom tijdens de reparatie. Als u vragen heeft stel ze gerust aan Martijn, hij legt het graag uit. Daarnaast krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Phone Repairs heeft heldere all-in tarieven, zo zijn er geen verassingen achteraf.

Phone Repairs heeft door de jaren heen een zeer goede reputatie opgebouwd en de service van Martijn word op KiyOy gewaardeerd met een 9.7

Bel: 073 822 0013

WhatsApp contact

Bezoek adres (op afspraak):

Ploossche Hof 13
5233 HA Den Bosch

Is het scherm gebroken van uw smartphone of heeft uw telefoon een ander defect? Wij repareren uw toestel binnen 30 minuten terwijl u meekijkt. Phone Repairs Den Bosch is de telefoon en iPhone reparatie specialist voor al uw smartphone en tablet reparaties.

Phone Repairs Den Bosch heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Phone Repairs Den Bosch gebruikt voor elke reparatie uitsluitend nieuwe originele onderdelen.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom bieden wij uitsluitend reparaties met originele onderdelen aan. Er is namelijk maar één kwaliteit en dat is origineel. Dus bieden wij u geen keuze in OEM of Klasse A, A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten.

iPhone Repairs heeft zeer ruime openingstijden, wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden, wij repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. Dus u weet dat uw gegevens niet worden bekeken want u verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs ontvangt u altijd een factuur op naam voorzien van BTW specificatie.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.