073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparaties Rosmalen

Bent u op zoek naar een iPad reparaties Rosmalen? Vertoont uw iPad kuren en bent u op zoek naar een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Door onze gunstige ligging zijn wij vanuit Rosmalen gemakkelijk te bereiken en u kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderzoeken en repareren van verschillende merken telefoons en tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor onderzoek en reparatie van uw iPad. Tijdens het onderzoek gaat er geen data verloren en u mag gewoon met ons mee kijken. Het onderzoek is geheel gratis. Na het onderzoek vertellen wij u graag meer over onze bevindingen en geven wij u professioneel en eerlijk advies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om iPad reparaties Rosmalen? U kunt direct contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website. 

Bel: 073-8220013iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

Jarenlange ervaring in iPad reparaties bij Phone Repairs

Op zoek naar een specialist in iPad reparaties Rosmalen? Phone Repairs heeft meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van onder andere telefoons en iPads. Bij ons kunt u dus terecht voor alle iPad reparaties Rosmalen. Door onze jarenlange ervaring weten vele iPad en telefoongebruikers ons te vinden en wij gaan graag aan de slag om uw iPad weer werkend te krijgen. Van het vervangen van een scherm tot het verbeteren van de snelheid van uw iPad bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de reparaties kunt u met ons meekijken en gebruik maken van onze WiFi. Daarnaast bieden wij u een kopje koffie aan want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Omdat wij ruim de tijd nemen voor uw iPad hoeft u niet lang te wachten op de reparatie omdat wij direct voor u aan de slag gaan. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen waardoor u bij ons 12 maanden garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden. Omdat wij ruime openingstijden hanteren kunt u 7 dagen per week bij ons terecht en zelfs op feestdagen en in de avonduren staan wij graag voor u klaar.

Regel uw iPad reparaties Rosmalen bij Phone Repairs

Wilt u meer weten over een iPad reparatie bij Phone Repairs? U kunt ons vrijblijvend benaderen en wij staan u graag te woord. Bij ons komt u nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan omdat bij ons ‘prijs is afspraak’ geldt. Wij bieden u de beste service en u ontvangt bij ons een keurige BTW factuur. Bij elke reparatie bieden we een gratis batterij check aan!

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.