073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparaties Rosmalen

Bent u op zoek naar een iPad reparaties Rosmalen? Vertoont uw iPad kuren en bent u op zoek naar een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Door onze gunstige ligging zijn wij vanuit Rosmalen gemakkelijk te bereiken en u kunt uw auto gratis parkeren voor de deur. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderzoeken en repareren van verschillende merken telefoons en tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor onderzoek en reparatie van uw iPad. Tijdens het onderzoek gaat er geen data verloren en u mag gewoon met ons mee kijken. Het onderzoek is geheel gratis. Na het onderzoek vertellen wij u graag meer over onze bevindingen en geven wij u professioneel en eerlijk advies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om iPad reparaties Rosmalen? U kunt direct contact met ons opnemen of een kijkje nemen op deze website.

Bel: 073-8220013iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

Jarenlange ervaring in iPad reparaties bij Phone Repairs

Vertoont uw iPad kuren? Heeft u een barst in het scherm van uw iPad of heeft u waterschade? Wat de reden ook mag zijn voor een defect aan uw iPad; bij Phone Repairs in Den Bosch bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons aan te kloppen voor iPad reparaties Rosmalen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het onderzoeken en repareren van verschillende soorten smartphones en tablets. Vandaag de dag slaan wij ook graag de handen ineen voor iPad reparaties Rosmalen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is als u geen gebruik meer kunt maken van uw iPad. Geen enkele storing of defect is hetzelfde. Daarom voeren wij eerst een professioneel onderzoek uit zodat wij kunnen vaststellen waar de problemen zitten. Heeft u uw tablet laten vallen en heeft u daardoor schade? In 90% van de gevallen vergoedt uw verzekering de kosten van de reparatie als deze door ons is uitgevoerd. Voor het onderzoeken en/of repareren van een iPad bent u in Den Bosch bij Phone Repairs aan het juiste adres.

iPad reparaties bij Phone Repairs

Phone Repairs biedt u graag meer dan 15 jaar ervaring aan in het onderzoeken en repareren van onder andere iPad’s. Wij zijn een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt. Doordat wij werken op afspraak, hoeft u bij ons nooit lang te wachten totdat u geholpen wordt. U hoeft niet lang te wachten op de reparatie, omdat alle onderzoeken en reparaties om en nabij de 30 minuten duren. Komen wij tot de conclusie dat er toch meer aan de hand is? Dan plannen wij direct een andere afspraak met u in. Voor alle tablets op onze website heeft Phone Repairs 90% van de onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij u altijd snel helpen. U krijgt 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en wij werken alleen met originele onderdelen. Naderhand ontvangt u een keurige BTW factuur. Bij elke reparatie bieden we ook direct een gratis batterij check. Bij ons is prijs de afspraak en u zult nooit verborgen kosten bij ons vinden. Het onderzoek is namelijk altijd gratis, u betaalt alleen voor onze werkzaamheden. Phone Repairs is zeven dagen in de week geopend en ook op feestdagen en in de avonduren kunt u bij ons terecht. Wij plannen graag een afspraak met u in.

Meer weten over iPad reparaties Rosmalen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod in verschillende reparaties en neem direct contact met ons op. Voor een iPad reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 5 minuten.