073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparaties Rosmalen

Bent u in het bezit van een iPad en vertoont uw iPad kuren? Is het scherm gebroken, laadt de iPad niet meer op of heeft u geen idee wat er mis is? Zoek dan niet verder en neem direct een kijkje op deze website. Bij Phone Repairs bent u aan het juiste adres voor het inplannen van iPad reparaties Rosmalen. Phone Repairs is gevestigd in Den Bosch, waardoor wij vanuit Rosmalen goed te bereiken zijn. Door onze jarenlange ervaring in het onderzoeken en repareren van verschillende soorten iPad’s kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Wij begrijpen dat u een betrouwbaar reparatie bedrijf zoekt als uw iPad kuren vertoont. Wij repareren uw iPad snel en professioneel terwijl u meekijkt. Hierdoor heeft u zicht op onze handelingen en de meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten. Phone Repairs in Den Bosch werkt uitsluitend op afspraak, zodat u nooit hoeft te wachten. Bent u benieuwd naar ons aanbod in diensten of wilt u meer weten over de kosten voor iPad reparaties Rosmalen? Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website of contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Bel: 073-8220013iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

iPad reparaties Rosmalen bij Phone Repairs

Phone Repairs is een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en denken wij graag met u mee voor het vinden van de beste oplossing voor het onderzoeken en repareren van uw iPad. Doordat wij ruime openingstijden hanteren kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn zeven dagen in de week geopend en ook op zon- en feestdagen en in de avonduren kunt u bij ons terecht. Wij bieden persoonlijk contact, een kopje koffie en WiFi terwijl u wacht op de reparatie. U hoeft bij ons nooit lang te wachten op een reparatie. U kunt meekijken bij de reparatie werkzaamheden, zodat u ziet wat wij doen. Wij werken alleen met originele onderdelen, waardoor u 3 maanden garantie krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij elke reparatie bieden we een gratis batterij check aan waardoor uw iPad weer als een zonnetje loopt.

Afspraak inplannen voor iPad reparaties Rosmalen?

Wilt u een afspraak bij ons inplannen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in omdat wij begrijpen dat u dagelijks uw iPad gebruikt. Phone Repairs is al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.