073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Rosmalen

Is je iPad kapot of heb je andere problemen met je iPad? Zoek je een betrouwbare reparateur in Rosmalen of omgeving? Neem snel contact op met Phone Repairs in Den Bosch! Voor alle iPad reparaties Rosmalen zijn wij de betrouwbare specialist! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het repareren van telefoons, tablet en nog veel meer gadgets. In Den Bosch en ver daarbuiten is Phone Repairs een begrip. We kunnen niet meer zonder onze telefoon of computer. Dat begrijpen wij bij Phone Repairs heel goed. Wij proberen je daarom zo snel mogelijk te helpen. Wij werken op afspraak om wachttijd te voorkomen. Zodra je bij ons binnenkomt gaan we direct aan de slag. De meeste reparaties voeren wij uit binnen 30 minuten. Bij een iPad kan het langer duren omdat iPad glas verlijmd is. De lijm heeft droogtijd nodig voor optimaal resultaat. Op alle iPad reparaties Rosmalen geven wij 12 maanden garantie. Het onderzoek is altijd gratis en bij elke reparatie is de batterij check ook gratis. Kies voor de ervaring en expertise van Phone Repairs als je telefoon of tablet defect is. Voor de reparatie gebruiken wij uitsluitende originele onderdelen. Jouw toestel blijft dus helemaal origineel!

Bel: 073 822 0013

Phone Repairs Den Bosch App ons!iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

Prijs is afspraak bij iPad reparaties Rosmalen

Wij voeren alle reparaties uit tegen zeer scherpe tarieven. Je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Voor wij de reparatie uitvoeren staat de prijs vast. Prijs is afspraak bij Phone Repairs! Onze bedrijfsvoering is eerlijk en transparant. Als de schade aan jouw toestel groter is dan de dagwaarde dan hoor je dat van ons. Wij geven je eerlijk advies. In 90% van de gevallen vergoedt de verzekering de kosten als er sprake is van schade. Wij kunnen zo nodig een schaderapport of een total loss verklaring opstellen. Phone Repairs gaat secuur om met jouw iPad. Bij ons gaat nooit data verloren.

Makkelijke bereikbaar

Phone Repairs is makkelijk bereikbaar. In 10 minuten rijd je van Rosmalen naar Den Bosch. Je hoeft niet naar een parkeerplek te zoeken. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Terwijl wij je iPad repareren kijk je mee hoe wij je toestel repareren. Natuurlijk hoort daar een kopje koffie of thee bij. Een praatje maken vinden wij ook altijd gezellig. Wij hanteren ruime openingstijden. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht. Zelfs in de avonduren en op zon- en feestdagen zijn wij geopend. Bel of WhatsApp ons als je iPad defect is!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.