073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Telefoon reparaties Vught

Telefoon reparaties Vught nodig?

telefoon reparaties vughtBent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor telefoon reparaties Vught? Een bedrijf waar geen wachttijden zijn en waar u snel terecht kunt? Dan bent u bij Phone Repairs in Den Bosch aan het juiste adres. Wij bieden telefoon reparaties Vught voor ieder merk en type telefoon. Daarnaast zijn wij ook nog eens goed bereikbaar en kunt u gratis parkeren voor de deur. U kunt meekijken bij de reparatie werkzaamheden zodat u ziet wat wij aan uw telefoon doen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar ruime openingstijden aangehouden worden en waar u niet lang op de reparatie hoeft te wachten? Kom dan langs bij Phone Repairs.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!
[ninja_form id=1]

Telefoon reparaties Vught met deskundig advies

Als u een reparatie door ons laat uitvoeren krijgt u 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Krijgt u weer dezelfde schade klachten? Kom dan snel langs en wij onderzoeken de telefoon uitvoerig. Omdat wij met originele onderdelen werken is de kans groot dat er qua gebruik niets gaat veranderen na de reparatie. Wilt u vooraf weten wat de reparatie kosten zijn? Wij onderzoeken bij binnenkomst uw telefoon uitvoerig, wij constateren de schade en maken samen met u een prijs voor telefoon reparaties Vught. Deze prijs is vast en u loopt niet onverwachts tegen verborgen kosten aan. Bent u benieuwd naar de kosten voor de reparatie van uw telefoon? Het onderzoek naar de schade is bij ons gratis!

Telefoon reparaties Vught bij Phone Repairs

Wist u dat wij 7 dagen per week open zijn. Zelfs op zondagen en feestdagen kunt u bij ons terecht voor telefoon reparaties. Hoe mooi is dat? U hoeft zich niet af te vragen welke dag het is want u kunt elke dag naar ons toe komen. Daarbij ontvangt u van ons een keurige btw-factuur die u kunt indienen bij uw verzekering. Heeft u al gekeken of de verzekering de schade dekt? In 90% van de gevallen wordt de schade vergoed.

Over Phone Repairs

Phone Repairs staat bekend als een betrouwbare specialist op het gebied van telefoon reparaties. Dit is niet alleen omdat wij enkel met originele onderdelen werken, maar ook omdat u bij ons kunt meekijken met de reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en loopt u niet onverwachts tegen nare verrassingen aan. Tijdens het wachten van slechts 30 minuten kunt u een heerlijk kopje verse koffie krijgen of een glas thee. Dit maakt het wachten voor u iets aangenamer. Wij helpen u graag met telefoon reparaties Vught!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.