073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Telefoon reparaties Oirschot

Telefoon reparaties Oirschot nodig?

telefoon reparaties rosmalenBent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor telefoon reparaties Oirschot? Wij zijn een veilig en betrouwbaar bedrijf voor telefoon reparaties Oirschot Wij beschikken over een deskundig team waarbij u verschillende reparaties kunt laten uitvoeren. Wij werken alleen met de beste kwaliteitsproducten en maken gebruik van originele onderdelen. Zo blijven de functies van uw toestel intact en verliest u geen kwaliteit. Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee wachten tot deze klaar is. Tegelijk kunt u ook meekijken met de reparatie zodat u precies weet wat er allemaal aan uw toestel gedaan wordt. Bijna alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Daarbij gaat uw data nooit verloren. Wij bieden u de professionaliteit waar u naar op zoek bent.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Telefoon reparaties Oirschot met deskundig advies

Heeft u een specialist nodig voor telefoon reparaties Oirschot? Dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie hoeven wij u niet meer te vertellen maar dat wij ‘prijs is afspraak’ hanteren wel! Wij spreken vooraf met u een prijs af en hier komen geen verborgen kosten bij. Voordat wij deze prijsopgave geven, doen wij eerst een vooronderzoek naar het probleem. Dit onderzoek is geheel gratis. Wij weten wat wij moeten doen en wat er mis is met de telefoon. Wij bieden u tijdens het onderzoek en tijdens de reparatie een kopje koffie of thee aan. Ook kunt u gebruikmaken van gratis WiFi netwerk tijdens het wachten. Wij bieden u eerlijk advies en vertellen u precies wat wij allemaal gaan doen. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden met telefoon reparaties Oirschot? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Telefoon reparaties Oirschot bij Phone Repairs

Als uw telefoon niet meer te repareren is of de kosten te hoog worden, kunnen wij uw telefoon total loss verklaren. Als de kosten te hoog zijn, is het zinvol om te kijken of de telefoon de reparatie nog wel waard is. Heeft u zelf al een back-up gemaakt van de belangrijkste bestanden? Of wilt u dit graag door ons laten doen? Op het moment dat er een back-up gemaakt is kunnen wij een total loss verklaring geven. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn als u een inboedel, reis- of elektronicaverzekering heeft waar u de schade van uw toestel op kunt verhalen. Als u niet beschikt over de juiste verzekering, heeft zo’n verklaring ook niet veel zin. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.