073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Telefoon reparatie Den Bosch

Telefoon reparatie Den Bosch nodig?

gsm reparatie vughtOp zoek naar Telefoon reparatie Den Bosch? Uw iPhone is kapot en u wilt dat uw toestel snel gerepareerd wordt. Dan bent u bij Phone Repairs in Den Bosch aan het juiste adres. Wij begrijpen dat u uw Telefoon reparatie Den Bosch niet kunt missen en daarom hanteren wij ruime openingstijden. U kunt u bij ons 7 dagen per week terecht, ook in de avonden en op feestdagen. Wij werken altijd op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. Bel of Whatsapp daarom eerst naar 073 822 0013 en u hoort wanneer u bij ons terecht kunt en dat is over het algemeen heel snel. Op deze manier hebben wij alle tijd en aandacht voor u en uw toestel. Terwijl wij met uw iPhone aan de slag gaan kunt u onder het genot van een kopje versgemalen bonenkoffie, thee of frisdrank meekijken hoe wij uw toestel vakkundig repareren. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Tijdens de reparatie kunt u ons van alles vragen. Op verzoek geven wij u ook nog talloze tips en trucs.

Telefoon reparatie Den Bosch uitsluitend met originele onderdelen

Heeft u Telefoon reparatie Den Bosch nodig? Phone Repairs is een betrouwbare reparateur met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen zodat uw toestel volledig origineel blijft. Onze reparaties worden vakkundig uitgevoerd en zijn duurzaam. U krijgt van ons 3 maanden garantie op de Telefoon reparatie Den Bosch en op de onderdelen die wij hebben vervangen. Phone Repairs Den Bosch biedt de beste service. Het onderzoek van uw telefoon is altijd gratis. Ook bieden wij bij elke reparatie een gratis batterijcheck aan. Onze bedrijfsvoering is eerlijk en transparant. De tarieven op deze website zijn all-in, dat betekent inclusief btw en montagekosten. Als er geen tarief vermeld staat dan maken wij een offerte. Bij ons zijn er geen verborgen kosten en wij houden ons aan de prijs die is afgesproken. U krijgt van ons een keurige factuur met btw.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Telefoon reparatie Den Bosch

U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Is de schade aan uw toestel groter dan de dagwaarde dan melden wij dat. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat vindt u in alle onderdelen van ons bedrijf terug. Zo nemen wij altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren. Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg gerepareerd. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie waarmee wij zorgvuldig en discreet omgaan. Bij ons gaat uw data nooit verloren! Phone Repairs is goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.