073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Scherm reparatie Rosmalen

Scherm reparatie Rosmalen nodig?

scherm reparatie RosmalenBent u op zoek naar een scherm reparatie Rosmalen? Is het scherm van uw mobiele telefoon kapot en wilt u deze direct laten maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Door onze gunstige ligging zijn wij ook goed te bereiken vanuit Rosmalen en wij gaan graag aan de slag met uw telefoon. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als het scherm van uw telefoon kapot is of als er een barst in is gekomen. Phone Repairs biedt u de mogelijkheid aan om een scherm reparatie Rosmalen uit te voeren waar u niet langs op hoeft te wachten. Phone Repairs is een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het onderzoeken en repareren van verschillende mobiele telefoons. Wij werken alleen met originele onderdelen waardoor wij u de juiste kwaliteit en de beste garantie kunnen aanbieden. Voor een scherm reparatie Rosmalen bent u bij ons aan het juiste adres.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Scherm reparatie Rosmalen bij Phone Repairs

Op zoek naar een scherm reparatie Rosmalen? Phone Repairs hanteert ruime openingstijdens waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook op feestdagen en in het weekend bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Daarnaast krijgt u 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij elke reparatie bieden we een gratis batterij check aan en u kunt meekijken bij de reparatie werkzaamheden zodat u ziet wat wij doen. Daarnaast gaat bij ons nooit uw data verloren en zorgen wij ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie van uw telefoon. Wij bieden persoonlijk contact;  een kopje koffie en gebruik van WiFi terwijl u wacht op de reparatie. Bij ons geldt:  ‘prijs is afspraak’ zodat er achteraf geen verborgen kosten aan het licht komen. U ontvangt nadien een keurige BTW factuur. Wij bieden u de beste service waardoor wij uw scherm reparatie Rosmalen vakkundig en professioneel kunnen uitvoeren. 

Afspraak inplannen voor scherm reparatie Rosmalen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw telefoon kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reparatie van uw telefoonscherm? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in. Het onderzoek van uw telefoon is altijd gratis. Phone Repairs is goed te bereiken, u kunt uw auto gratis voor de deur parkeren.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.