073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Scherm reparatie Oss

Scherm reparatie Oss nodig?

scherm reparatie ossBent u op zoek naar een scherm reparatie Oss? Is het scherm van uw telefoon gehavend of stuk? Wij kunnen het ons voorstellen dat dat erg vervelend is. Bij PhoneRepairs in Den Bosch bent u aan het juiste adres voor de reparatie van uw telefoonscherm. In de loop van de jaren hebben vele klanten de weg naar ons gevonden. Wij werken op afspraak en kunnen u al op korte termijn van dienst zijn. Voor scherm reparatie Oss bent u bij PhoneRepairs aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring aan en hebben alle problemen met telefoons al voorbij zien komen. Wij gaan graag zo snel mogelijk voor u aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor uw telefoon kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en de snelheid waarmee wij uw telefoon onderzoeken en repareren. Voordat wij starten met de reparatie van uw telefoon onderzoeken wij uw telefoon grondig. Het onderzoek is altijd gratis. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Vakkundige en snelle scherm reparatie Oss

Is het scherm van je telefoon of tablet kapot? Blijf er niet mee rondlopen. Maak een afspraak voor scherm reparatie Oss bij Phone Repairs! Phone Repairs is een gespecialiseerd reparateur van telefoons, tablets, Nintendo Switch etc. Wij zijn een betrouwbare specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Het demonteren van het oude scherm en het monteren van een nieuw scherm is een nauwkeurig werkje. De experts van Phone Repairs beschikken over de vakkundigheid en ervaring om de reparatie met veel precisie uit te voeren. Wij begrijpen dat je je toestel niet lang kwijt wilt. Onze reparaties zijn efficiënt en duren niet langer dan 30 minuten. Heb je een barst in je scherm of is er vocht achter je scherm gekomen? Bel ons direct op om een afspraak te maken. Er zijn bij ons geen wachttijden. Zodra je binnenstapt gaan wij met de scherm reparatie Oss aan de slag. Woon je in Oss? Stap in de auto en in 20 minuten sta je in Den Bosch. Phone Repairs is makkelijk bereikbaar en je kunt je auto gratis parkeren. Tijdens de reparatie werkzaamheden kun je meekijken. Je ziet precies wat wij doen terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie of thee. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Garantie op scherm reparatie Oss

Wij werken alleen met originele onderdelen. Jouw toestel blijft dus volledig origineel. Wij voeren onze reparaties goed en duurzaam uit. Op onze uitgevoerde werkzaamheden krijg je 3 maanden garantie. Je krijgt van ons altijd eerlijk advies. Is de dagwaarde van het toestel lager dan de kosten voor reparatie dan hoor je dat van ons. De meeste verzekeringen vergoeden de schade aan telefoons en tablets. Als het nodig is kunnen we een schaderapport opstellen. Bij elke reparatie bieden we een gratis batterij check aan. Ook het onderzoek van het apparaat is altijd gratis.

Vaste prijs

Je hoort van ons vooraf wat de kosten van de reparatie zijn. Er zijn geen verborgen kosten. Prijs is afspraak! Wij factureren alles netjes met BTW. Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht. Ook in de avonden en op feestdagen staan onze deuren voor je open. Als je je toestel bij ons ter reparatie aanbiedt kun je rekenen op onze discretie. We zorgen ervoor dat je data nooit verloren gaat. Dus geen paniek als het scherm van je telefoon defect is. Phone Repairs staat graag klaar om je te helpen!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.