073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Samsung reparatie Vught

Samsung reparatie Vught

iphone reparatie vughtBent u op zoek naar Samsung reparatie Vught? Waardeer het, repareer het’ staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Samsung reparatie Vught staat uw Samsung centraal en doen wij er alles aan om uw toestel te repareren. Wij zorgen ervoor dat uw toestel binnen 30 minuten de nodige reparatie krijgt zodat u deze direct weer mee naar huis kunt nemen. Wij werken alleen maar op afspraak en daardoor treft u bij ons nooit een wachtrij aan. Wij vinden het belangrijk dat onze volledige aandacht naar uw iPhone gaat. Bent u benieuwd wat wij als Samsung reparatie Vught voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij spreken graag onze diensten met u door.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!
[ninja_form id=1]

Samsung reparatie Vught met originele onderdelen

Op zoek naar een adres voor uw Samsung reparatie Vught? Heeft u een toestel dat een defect scherm of andere schade heeft die u wilt laten herstellen? Soms kunt u uw scherm elders laten vervangen voor 60 euro. Dat lijkt erg goedkoop maar de materialen die daar gebruikt worden zijn van inferieure kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van originele onderdelen dus het scherm is bij ons van glas en niet van goedkoop kunststof. Het nadeel van kunststof is dat de werking van van de functies op het scherm steeds minder wordt. Dat is niet de bedoeling en daarom werken wij alleen met originele glazen schermen. Daarnaast vervangen wij het scherm waar u bij staat. Daarbij krijgt u ook nog eens 12 maanden garantie. Dit is niet op valschade maar wel op de andere functies die het scherm moet vertonen. Ons scherm is niet waterdicht! Maar wel spatwater veilig. Wilt u graag bellen in de regen? Dat kan de telefoont wel aan maar als u graag met uw telefoon wilt gaan zwemmen dan adviseren wij om hem uit uw broekzak te halen. Bij waterschade kunnen wij helaas geen garantie geven.

Samsung reparatie Vught bij Phone repairs

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in de regio als het gaat om Samsung reparaties en Samsung Tab reparatie. Wij bieden u de laagste prijsgarantie met de beste service aan.  Voordat wij aan de reparatie gaan beginnen laten wij u de prijzen weten via een vrijblijvende offerte. Het maakt niet uit om wat voor soort reparatie het gaat er is altijd een gratis batterij check bij inbegrepen. Voor de standaard reparaties kunt u de prijzen vinden op de website. U betaalt bij ons geen montagekosten en het onderzoek dat vooraf plaatsvindt is ook gratis. Door onze ruime openingstijden kunt u dagelijks bij ons terecht van 10 tot 10.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.