073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Samsung reparatie Den Bosch

Samsung reparatie Den Bosch nodig?

scherm reparatie vughtBent u op zoek naar Samsung reparatie Den Bosch? Wij zijn het adres waar u naar op zoek bent als u wilt dat er gebruik gemaakt wordt van originele producten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in verschillende merken telefoons en tablets. Wij kunnen het scherm vervangen, reparaties aan de achterzijde doen of een Batterij / accu vervangen. U kunt het zo gek niet opnoemen of wij kunnen de reparatie uitvoeren. Wij zitten al meer dan 10 jaar in het vak en weten waar wij over praten. Al onze Samsung reparatie tarieven zijn inclusief montage en 21% btw. Wij brengen geen onderzoek- of montagekosten in rekening. Dit hoort bij onze standaard service. Wist u dat wij ook de ‘No Cure – No pay’ werkwijze hanteren? Lukt het ons niet om uw toestel te repareren? Dan hoeft u ook niet te betalen. Wij zijn uw Samsung reparatie Den Bosch specialist.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

De Samsung reparatie specialist in Den Bosch

Bent u op zoek naar Samsung reparaties Den Bosch? Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het repareren van verschillende soorten telefoons waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. U bent bij ons van harte welkom voor de reparatie van uw telefoon inclusief een gratis batterij check. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als u een barst in uw scherm heeft of als uw Samsung telefoon niet naar behoren werkt. Phone Repairs plant graag een afspraak met u in voor een onderzoek van uw telefoon. Wij slaan graag de handen ineen om uw telefoon in orde te maken. Voor het inplannen van Samsung reparaties Den Bosch bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres.

Samsung reparaties Den Bosch bij Phone Repairs

Phone Repairs heet u van harte welkom in Den Bosch. Door onze centrale ligging zijn wij goed bereikbaar en u kunt uw auto voor de deur parkeren. Wij werken op afspraak zodat u nooit voor een dichte deur staat. Omdat wij op afspraak werken kunnen wij ruim de tijd voor u nemen en kunnen wij uw Samsung telefoon aan een professioneel onderzoek onderwerpen. Het onderzoek is bij ons altijd gratis en bij ons gaat uw data nooit verloren! U hoeft niet lang te wachten op de reparatie. Onder het genot van een kopje koffie en terwijl u gebruik maakt van onze WiFi kunt u op uw gemak wachten tot wij uw telefoon hebben onderzocht. Wij geven u eerlijk advies en vertellen u direct onze bevindingen. Geeft u akkoord? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij werken alleen met originele onderdelen waardoor u verzekerd bent van een goede kwaliteit en een officiële garantie. U kunt meekijken bij de reparatie werkzaamheden, zodat u ziet wat wij doen. U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij elke reparatie bieden we ook een gratis batterij check aan.

Samsung reparatie Den Bosch met originele onderdelen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Samsung reparaties Den Bosch? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en bij ons heeft u geen wachttijden. Wij werken met ruime openingstijden. Wij zijn 7 dagen per week open, ook op feestdagen en in de avonden gaan wij graag voor u aan de slag. Wij bieden u de beste service.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.