073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Samsung reparatie Den Bosch

Samsung reparatie Den Bosch nodig?

scherm reparatie vughtBent u op zoek naar Samsung reparatie Den Bosch? Wij zijn het adres waar u naar op zoek bent als u wilt dat er gebruik gemaakt wordt van originele producten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in verschillende merken telefoons en tablets. Wij kunnen het scherm vervangen, reparaties aan de achterzijde doen of een Batterij / accu vervangen. U kunt het zo gek niet opnoemen of wij kunnen de reparatie uitvoeren. Wij zitten al meer dan 10 jaar in het vak en weten waar wij over praten. Al onze Samsung reparatie tarieven zijn inclusief montage en 21% btw. Wij brengen geen onderzoek- of montagekosten in rekening. Dit hoort bij onze standaard service. Wist u dat wij ook de ‘No Cure – No pay’ werkwijze hanteren? Lukt het ons niet om uw toestel te repareren? Dan hoeft u ook niet te betalen. Wij zijn uw Samsung reparatie Den Bosch specialist.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

De Samsung reparatie specialist in Den Bosch

Op zoek naar een adres voor uw Samsung reparatie Den Bosch? Wilt u graag uw Samsung laten repareren met originele onderdelen? Dan bent u bij Samsung reparatie Den Bosch aan het juiste adres. Wij hanteren zeer ruime openingstijden waardoor u eigenlijk altijd bij ons terecht kunt. Wij zijn iedere dag van 10 tot 10 open en ook op zondagen en feestdagen. Lukt het toch niet om langs te komen voor de reparatie? Dan kunt u ook uw Samsung telefoon naar ons opsturen. Wij streven ernaar dat u binnen twee werkdagen uw telefoon weer terug krijgt. Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw Samsung, iPhone, iPad, iPad Pro, Huawei, Honor, Nexus, Goolge Pixel, OnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD) OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro.

Samsung reparatie Den Bosch met originele onderdelen

Als wij aan de slag gaan met uw Samsung apparaat dan vragen wij u om bij de reparatie aanwezig te zijn. Wij vinden het fijn als u weet dat uw gegevens privé blijven en dat u precies ziet wat wij allemaal doen. Wij garanderen een snelle en professionele aanpak bij de reparatie en wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Phone Repairs Den Bosch heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij repareren meer dan 40 merken en vele honderden verschillende types smartphones en tablets. Wij garanderen dat uw merk en type telefoon bij ons bekend is en dat wij de reparatie kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij met Samsung reparatie Den Bosch voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.