073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Mobiel reparatie Vught

Mobiel reparatie Vught nodig?

mobiel reparatie vughtBent u op zoek naar een bedrijf voor mobiel reparatie Vught? Dan bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder merk verschillende reparaties aan. Omdat wij al jaren in het vak zitten, weten wij waarover wij praten. Wij staan bekend als een betrouwbaar bedrijf omdat wij transparant werken en u bij ons kunt meekijken tijdens de reparatie. U kunt bij ons precies zien wat er aan uw telefoon gedaan wordt en u komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan. Bijna iedere reparatie is binnen 30 minuten klaar. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Zo blijft uw telefoon dezelfde waarde houden en levert u niets in. Wij zijn uw mobiel reparatie Vught specialist.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Mobiel reparatie Vught met deskundig advies

Op zoek naar een adres voor uw mobiel reparatie Vught? Wij hebben voor ieder merk en model onderdelen op voorraad om uw mobiel reparatie Vught uit te voeren. Omdat wij uitsluitend met originele onderdelen werken, blijft de functionaliteit van de telefoon hetzelfde. Wilt u graag op de reparatie van uw telefoon wachten? Wij bieden u een vers kopje koffie of thee aan. Zo kunt u rustig wachten en kijken hoe wij uw telefoon repareren. Vindt u het fijner om uw telefoon bij ons achter te laten en op een later tijdstip op te halen? Dat kan natuurlijk ook. U bent bij ons niet verplicht om te blijven wachten maar het is wel mogelijk.

Mobiel reparatie Vught bij Phone Repairs

Een defect kan verschillende oorzaken hebben. U heeft de telefoon misschien laten vallen, de telefoon is in aanraking gekomen met water of een bepaalde knop doet het niet meer. Misschien doet de accu het niet goed of laadt de telefoon niet meer op? Het maakt bij ons niet uit welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Wij kunnen alle reparaties uitvoeren. U hoeft niet speciaal een afspraak te maken want u kunt ook gewoon binnenlopen, alleen kunnen wij dan een reparatie binnen 30 minuten niet garanderen.

Over Phone Repairs

Bij Phone Repairs staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat is ook één van de redenen waarom wij enkel gebruikmaken van originele onderdelen. Wij vinden het belangrijk dat de waarde van de telefoon hetzelfde blijft en de kwaliteit die u gewend bent van de telefoon niet aangetast wordt. Bent u benieuwd wat wij voor uw telefoon kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Samen met u kijken wij naar de schade of het probleem en maken een offerte op maat voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij ons.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.