073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Mobiel reparatie Rosmalen

Mobiel reparatie Rosmalen nodig?

mobiel reparatie RosmalenBent u op zoek naar een mobiel reparatie Rosmalen? Werkt uw mobiel niet meer naar behoren en bent u op zoek naar een professionele mobiel reparatie Rosmalen waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs. Phone Repairs is gevestigd in Den Bosch waardoor wij goed te bereiken zijn vanuit Rosmalen. Door onze jarenlange ervaring met het onderzoeken en repareren van verschillende soorten mobiele telefoons bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij zeer gunstig gevestigd in Den Bosch waar u voor de deur gratis kunt parkeren. Bent u benieuwd wat wij voor uw mobiel reparatie Rosmalen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u telefonisch contact met ons opnemen zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen of uw vragen kunnen beantwoorden. 

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Mobiel reparatie Rosmalen bij Phone Repairs

Heeft u een kapotte telefoon en zoekt u een mobiel reparatie Rosmalen? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het erg vervelend is als uw mobiel niet meer naar behoren functioneert. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij in een korte tijd uw mobiel op de juiste wijze moeten onderzoeken en kunnen repareren met originele onderdelen. Wij zijn een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt. Door onze ruime openingstijden kunnen wij u iedere dag van de week helpen. Wij zijn 7 dagen per week open en ook op feestdagen en in de avonduren kunt u bij ons terecht. Omdat wij een afspraak met u inplannen hoeft u niet lang te wachten op de reparatie. Onder het genot van een kopje koffie en het gebruik van gratis WiFi kunt u bij ons wachten. Daarnaast kunt u meekijken met ons onderzoek en de reparatie zodat u kunt zien wat wij doen. U krijgt bij ons 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij iedere reparatie bieden wij ook een gratis batterij check aan. Wij geven u eerlijk en professioneel advies zodat uw mobiel na de reparaties weer perfect werkt. Na afloop ontvangt u van ons een keurige BTW factuur. Bij ons is prijs is afspraak. U vindt bij ons geen verborgen kosten.

Mobiel reparatie Rosmalen met garantie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een afspraak voor een mobiel reparatie Rosmalen bij Phone Repairs of bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw mobiele telefoon. Wij bieden u de beste service en bij ons gaat uw data nooit verloren. 

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.