073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparaties Oirschot

iPhone reparatie Oirschot nodig?

iphone reparatie rosmalenOp zoek naar een specialist voor iPhone reparaties Oirschot? Bent u op zoek naar iPhone reparaties Oirschot? Bij Phone Repairs bent u aan het juiste adres voor alle iPhone reparaties. Dankzij het gebruik van de juiste onderdelen blijft de kwaliteit van de iPhone gewaarborgd. Wij werken alleen met de beste materialen en geven op onze reparaties 12 maanden garantie.  Daarnaast wordt iedere reparatie door ervaren vakmensen gedaan die al jaren in het vak zitten. Wilt u snel weer gebruik kunnen maken van uw iPhone? De meeste defecten zijn binnen 30 minuten opgelost en wij bieden u de mogelijkheid om erop te wachten. Tijdens de reparatie kunt u gelijk meekijken naar de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Zo weet u precies wat er gedaan wordt en ziet u onze werkwijze van dichtbij. De diagnose en offerte die voorafgaand plaatsvinden zijn geheel gratis. Deze service is bij ons standaard en bieden wij iedereen aan.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

iPhone reparaties Oirschot helpt u met nieuwe apparaten

Heeft u een iPhone reparaties Oirschot specialist nodig? Bij iedere reparatie doen wij een gratis batterij check. Vele mensen laden de telefoon de hele nacht op. Maar is dit daadwerkelijk ook zo goed voor de batterij van de telefoon? Wij laten u de cijfers zien. Daarbij streven wij er altijd naar om data verlies te voorkomen maar wij adviseren wel om voor de zekerheid een back-up te laten maken. Zeker als u niet precies weet wat er aan de hand is met uw toestel. Wij zijn de betrouwbare iPhone reparaties Oirschot specialist. Wij bieden u directe reparatie aan en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Bent u op zoek naar eerlijk advies als u twijfelt of u de reparatie wilt laten uitvoeren? Ons deskundig vak personeel bekijkt de schade en maakt een offerte voor u. Daarbij geven wij ook het advies of de reparatie nog wel zin heeft.

iPhone reparaties Oirschot bij Phone Repairs

Wij zijn gevestigd buiten het centrum van Den Bosch maar u kunt gratis voor de deur parkeren. Wij zijn zeven dagen in de week open en zelfs in de avonduren en op zon- en feestdagen kunt u bij ons terecht. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van smartphone en tablet reparaties op de voet en daarom zijn wij zeer goed op de hoogte van de laatste reparatietechnieken en hulpmiddelen. Wij hebben onder andere als hulpmiddelen: ESD veilige werkplek, gereedschap, microscopen, soldeer apparatuur, hitte plaat, oscilloscoop, ultrasoon cleaner, infrarood camera, persen, heat gun, compressed air, DC power supply. Dit maakt het mogelijk om ontzettend veel iPhone reparaties Rosmalen uit te voeren.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.