073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Maasdriel

iPhone reparatie Maasdriel nodig?

iphone reparatie rosmalenBent u op zoek naar iPhone reparatie Maasdriel? Wij zijn een betrouwbare specialist in iPhone reparatie Maasdriel. U hoeft bij ons niet lang te wachten op de reparatie. Omdat wij alleen maar werken op afspraak weet u precies wanneer uw reparatie plaatsvindt en hoe laat deze klaar is. Onze afspraken duren nooit langer dan 30 minuten. Als u ons uw reparatie laat uitvoeren krijgt u 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Onze monteurs zijn volledig opgeleid. Wij werken alleen maar met originele onderdelen en uw toestel werkt weer volledig naar behoren. Bij de meeste zaken waar telefoons gerepareerd worden betaalt u zwart. De reparatie is dan niet uitgevoerd zoals de verzekering dat vereist. Deze zaken gebruiken vaak nep onderdelen en uw toestel valt dan ineens buiten de fabrieksgarantie. Wij hebben een eigen btw nummer en wij werken met verschillende verzekeraars samen. Bij iPhone reparatie Maasdriel is betrouwbaar en goed!

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

iPhone reparatie Maasdriel heeft ruime openingstijden

Heeft u onze ruime openingstijden op de website al gezien? Wij zijn dagelijks geopend van 10 tot 10 en zelfs op zon- en feestdagen zijn wij geopend. U kunt bij ons op ieder gewenst tijdstip een afspraak inplannen. Zodra u bij ons komt doen wij een vooronderzoek. Zo kunnen wij kijken wat de schade is en u advies op maat geven. Vooraf hoort u de prijs en deze hoeft u alleen te betalen als wij de reparatie ook daadwerkelijk uitgevoerd hebben. Zijn wij bezig met een reparatie en lukt het niet om het toestel werkend te krijgen? Dan hoeft u ons niet te betalen. Dit is ons no cure no pay beleid.

iPhone reparatie Maasdriel bij Phonerepairs

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Zodra u bij ons binnenkomt maken wij een prijsafspraak. Bij ons komen er nooit verborgen kosten bij aan het einde van de reparatie. U weet dus precies waar u aan toe bent. U hoeft bij ons niet te wachten, u maakt namelijk met ons een afspraak en op dat moment zijn er ook geen andere afspraken ingepland. Het vooronderzoek is altijd gratis! Wij bieden u de laagste prijzen aan met de beste service. Wij bieden u persoonlijk contact, een kopje koffie of thee en wifi terwijl u wacht op de reparatie. iPhone reparatie Maasdriel wil graag dat u in de buurt blijft zodat u zelf kunt zien wat er aan uw toestel gedaan wordt.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.