073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Verlies ik mijn data bij een reparatie?

Nee, de data op u toestel blijft bij een reparatie bij Phone Repairs behouden, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Dus u berichten, WhatsApp, foto’s, games, enz. blijven gewoon op u toestel staan en u kunt u toestel direct weer gebruiken.

Mijn scherm is beschadigd. Kan ik dat laten repareren?

Wij kunnen binnen 30 minuten het scherm van u telefoon vervangen terwijl u meekijkt, door onze werkwijze hoeft u uw toestel dus niet lang te missen. En kunt u spoedig weer genieten van uw telefoon, zonder die nare barsten in het scherm

Krijg ik garantie op de reparatie?

Wij zijn uniek met onze garantie termijn van 3 maanden op het vervangen onderdeel. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 3 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Gebruiken jullie originele onderdelen?

Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Kwaliteit vinden wij uiterst belangrijk, daarom bieden wij uitsluitend reparaties met originele onderdelen aan. Wij staan voor ons ambacht en gaan altijd voor de perfectie en daarom kiezen wij voor het aanbieden van reparaties met uitsluitend originele onderdelen. Wij bieden dan ook geen refurbished, hoge kwaliteit, OEM, A, AAA, en ander namaak kwaliteiten aan. Meer informatie is hier te vinden.

Mijn toestel laadt niet meer op. Kan ik dit laten repareren?

Dit probleem kunt u vaak zelf erg makkelijk oplossen. Pak een houten tandenstoker en veeg daarmee het vuil uit de oplaadpoort. U zult zien er komt een heleboel vuil en stof uit. Doorgaans laad uw toestel dan weer netjes op. Mocht dat niet helpen? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen, dan gaan we het voor u oplossen.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Tijdens de reparatie kunt u gewoon meekijken hoe uw toestel vakkundig gerepareerd wordt, u ziet wat wij doen met uw telefoon en u privacy blijft zo gewaarborgd. Wij zijn 7 dagen per week open. De meeste reparatie duurt niet langer dan 30 minuten.

Wat kost een iPhone reparatie?

De kosten van een iPhone reparatie verschillen per type iPhone en het defect. iPhone reparaties zijn al mogelijk vanaf €40,- incl. montage en BTW. De reparaties zijn klaar in 30 minuten terwijl u meekijkt.

Mijn telefoon heeft waterschade. Kan dit nog gerepareerd worden?

Vaak is dat mogelijk. Als uw smartphone nat of vochtig is geworden en dus waterschade heeft. Zet het toestel direct uit (als het toestel al niet zichzelf heeft uitgeschakeld). Hiermee voorkomt u verdere schade. Zet het toestel absoluut niet meer aan, en laadt het toestel ook zeker niet meer op. Dan belt u ons direct op: 073 822 0013

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.