073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

GSM reparatie Rosmalen

GSM reparatie Rosmalen nodig?

gsm reparatie rosmalenBent u op zoek naar gsm reparatie Rosmalen? Wij zijn een veilig en betrouwbaar bedrijf als u gsm reparatie Rosmalen wilt laten uitvoeren. Bij alle reparaties die wij uitvoeren worden originele onderdelen gebruikt. Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonenkoffie of een glas thee meekijken hoe uw toestel vakkundig gerepareerd wordt. Deze is namelijk al binnen 30 minuten klaar. U kunt uw toestel continu in de gaten houden zodat u weet dat uw gegevens privé blijven. Wel adviseren wij om een back-up van uw toestel te maken. Stel dat u onverwachts door een reparatiehandeling alle gegevens kwijt raakt dan kunt u altijd de back-up er nog opzetten. Wij zijn overigens niet aansprakelijk als er gegevens verloren gaan.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Gsm reparatie Rosmalen heeft ruime openingstijden

Op zoek naar een adres voor GSM reparatie Rosmalen? Onze ruime openingstijden geven u 7 dagen in de week de gelegenheid om een afspraak te maken. Dagelijks zijn wij geopend vanaf 9 of 10 uur tot in de late avonduren. De openingstijden staan op de website vermeld. Heeft u een bepaald moment op de dag dat u graag uw telefoon gemaakt wilt laten repareren? Geef dat aan bij de afspraak en wij plannen de afspraak op het gewenste tijdstip. Wij zorgen ervoor dat uw toestel met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd wordt.

Gsm reparatie Rosmalen total loss

Heeft u een toestel dat niet meer te repareren is? Of is de schade aan uw apparaat groter dan de (dag) waarde van uw telefoon? Dan heeft het weinig zin om de telefoon nog te repareren. Als u een back-up gemaakt heeft van de belangrijkste bestanden, kunnen wij een total loss verklaring aanbieden. Dit heeft alleen nut als u een inboedel, reis- of elektronicaverzekering heeft waar u de schade van uw toestel op kunt verhalen. Heeft u deze niet dan heeft de total loss verklaring geen zin. De bedoeling van zo’n total loss verklaring is dat wij een economisch rapport opstellen en deze doorsturen naar uw verzekeraar. Hij neemt de schade door en vergoed de schade voor u.

Gsm reparatie Rosmalen bij Phonerepairs

Dat u bij ons aan het juiste adres bent voor gsm reparatie Rosmalen is duidelijk. Weet u het nog niet zeker? Dan hebben wij nog een aantal voordelen voor u. Wij gebruiken alleen originele onderdelen en de reparatie is binnen 30 minuten gedaan. Wij laten u meekijken met de reparatie zodat u precies kan zien wat er met uw toestel gebeurt. Door onze jarenlange ervaring weten wij waarover wij praten!

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by