073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

GSM reparatie Rosmalen

GSM reparatie Rosmalen nodig?

gsm reparatie rosmalenGSM reparatie Rosmalen nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare winkel waar u uw GSM voor reparatie naar toe kunt brengen? Bent u op zoek naar een GSM reparatie Rosmalen waar u van op aan kunt en er geen data van uw GSM verloren gaat tijdens de reparatie? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Phone Repairs. Wij bieden u onze 10 jaar ervaring aan. Wij werken alleen met originele onderdelen waardoor uw GSM de kwaliteit behoudt. Wij werken met de beste onderdelen zodat uw GSM weer jaren mee kan. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt dat uw GSM gerepareerd moet worden. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw GSM binnen 30 minuten kan worden gemaakt. Indien dit niet het geval is bespreken wij dit met u van te voren en plannen wij met u een langere afspraak in. U kunt onder het genot van een kopje koffie en onze gratis Wifi wachten totdat de reparatie is voltooid. Daarnaast kunt u met ons meekijken tijdens de GSM reparatie Rosmalen. Bent u benieuwd wat wij voor uw GSM kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten. 

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

Geen wachttijden bij Phone Repairs

Op zoek naar een GSM reparatie Rosmalen? Phone Repairs is voor u dé betrouwbare specialist. Bij ons hoeft u niet lang te wachten op de reparatie van uw GSM of tablet. Wij bieden u een gratis onderzoek aan voordat wij starten met de reparatie van uw GSM of tablet. Aan de hand van ons onderzoek kunnen wij vaststellen hoelang het repareren gaat duren en wat de kosten daarvan zullen zijn. U weet van te voren wat u van ons kan en mag verwachten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij ons geldt: prijs zoals afgesproken! Er zijn bij ons geen verborgen kosten. Omdat wij een afspraak met u inplannen zijn er geen wachttijden. Daarnaast bieden wij u ruime openingstijden aan. Wij zijn 7 dagen in de week open. Ook op feestdagen en in de avonduren kunt u bij ons terecht. U krijgt 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarbij ontvangt u een keurige BTW factuur. Voor een GSM reparatie Rosmalen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de beste service. Bij ons gaat uw data nooit verloren!

GSM reparatie Rosmalen inplannen?

Wilt u een GSM reparatie Rosmalen bij ons inplannen? U kunt online via onze website contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch te bereiken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.