073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Zaltbommel

iPhone reparatie Zaltbommel nodig?

iphone reparatie rosmalenUw iPhone reparatie Zaltbommel is kapot en dat moet zo snel mogelijk worden opgelost. Dat vinden wij bij Phone Repairs in den Bosch heel begrijpelijk want we kunnen geen uur meer zonder ons toestel. Deze wetenschap is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Wij hanteren ruime openingstijden: u kunt bij ons 7 dagen per week terecht, ook in de avonden en op feestdagen. Wij werken altijd op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. Bel of WhatsApp eerst naar 073 822 0013 en u hoort wanneer u bij ons terecht kunt en dat is over het algemeen heel snel. Op deze manier hebben wij alle tijd en aandacht voor u en uw toestel. Bij ons wordt u gezien en is er persoonlijk contact. Terwijl wij met uw iPhone reparatie Zaltbommel aan de slag gaan kunt u onder het genot van een kopje versgemalen bonenkoffie, thee of frisdrank meekijken hoe wij uw toestel vakkundig repareren. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!
[ninja_form id=1]

Uitsluitend originele onderdelen bij iPhone reparatie Zaltbommel

Phone Repairs is een betrouwbare telefoonreparateur met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen zodat uw toestel volledig origineel blijft. Onze reparaties zijn goed en duurzaam. U krijgt van ons 12 maanden garantie op de iPhone reparatie Zaltbommel en op de onderdelen die wij hebben vervangen. Terwijl u wacht kunt u natuurlijk gebruik maken van wifi. Phone Repairs biedt de beste service. Het onderzoek van uw telefoon is altijd gratis. Ook bieden wij bij elke reparatie een gratis batterijcheck aan. Onze bedrijfsvoering is eerlijk en transparant. De op deze website vermelde tarieven zijn all-in, dat betekent inclusief btw en montagekosten. Als er geen tarief vermeld staat dan maken wij een offerte. Bij ons zijn er geen verborgen kosten en wij hanteren de prijs die is afgesproken. U krijgt van ons een keurige factuur met btw.

Eerlijk advies bij iPhone reparatie Zaltbommel

U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Is de schade van uw iPhone reparatie Zaltbommel groter dan de dagwaarde dan melden wij dat. Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk en dat vindt u in alle onderdelen van ons bedrijf terug. Zo nemen wij altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren. Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg gerepareerd. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie waarmee wij zorgvuldig en discreet omgaan. Bij ons gaat uw data nooit verloren! Phone Repairs is goed bereikbaar en u kunt er gratis parkeren.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.