073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Vught

iPhone reparatie Vught nodig?

iphone reparatie vughtHeeft u iPhone reparatie Vught nodig? Uw iPhone is kapot en dat moet zo snel mogelijk worden opgelost want we kunnen geen uur meer zonder ons toestel. Dat begrijpen wij bij Phone Repairs in Den Bosch heel goed. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht, ook in de avonden en op feestdagen. Wij werken op afspraak zodat u niet hoeft te wachten. Bel of stuur een WhatsApp naar 073 822 0013 en u hoort wanneer wij u verwachten. Op deze manier hebben wij alle tijd en aandacht voor u en uw toestel; bij ons wordt u gezien en is er persoonlijk contact.

Terwijl wij met uw iPhone reparatie Vught aan de slag gaan kunt u onder het genot van een kopje versgemalen bonenkoffie, thee of frisdrank meekijken hoe wij uw toestel professioneel repareren. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Tijdens de reparatie kunt u ons van alles vragen. Op verzoek geven wij u ook nog talloze tips en trucks. Phone Repairs is een betrouwbaar reparatiebedrijf dat uitsluitend werkt met originele onderdelen. Onze reparaties zijn goed en duurzaam. U krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en op de onderdelen die wij hebben vervangen. Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van wifi terwijl u wacht.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Gratis batterij check bij iPhone reparatie Vught

Met spoed op zoek naar een specialist voor uw iPhone reparatie Vught? Phone Repairs is een betrouwbare telefoonreparateur met meer dan 10 jaar ervaring en wij bieden de beste service. Het onderzoek om te kijken wat er mis is met uw iPhone reparatie Vught is altijd gratis. Bij elke reparatie bieden wij een gratis batterijcheck aan. Onze bedrijfsvoering is eerlijk en transparant. De tarieven die wij hanteren zijn all-in, dat betekent inclusief btw en montagekosten. Alle tarieven staan vermeld op deze website. Als er geen tarief vermeld staat dan maken wij een offerte. Daarbij geldt dat er geen verborgen kosten bijkomen en wij de prijs aanhouden die is afgesproken. Ook ontvangt u een keurige factuur met btw.

U kunt rekenen op een eerlijk advies, als de schade van het apparaat groter is dan de dagwaarde melden wij dat. Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk en dat vindt u in alle onderdelen van ons bedrijf terug. Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren. Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg gerepareerd. Bij ons gaat uw data nooit verloren! Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie waarmee wij zorgvuldig en discreet omgaan.  Phone Repairs is goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid waar u gratis kunt parkeren.

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by
iPhone reparatie Rosmalen | GSM reparatie Rosmalen | GSM reparatie Vught | iPad reparatie Vught | iPhone reparatie Vlijmen | iPhone reparatie Vught | iPhone reparatie Brabant