073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Schijndel

iPhone reparatie Schijndel nodig?

iphone reparatie schijndelBent u op zoek naar een iPhone reparatie Schijndel? Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist waar u uw iPhone professioneel kunt laten maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs. Phone Repairs is gevestigd in Den Bosch en is perfect te bereiken vanuit Schijndel. Wij bieden u meer dan 10 jaar ervaring aan met het onderzoeken en repareren van onder andere iPhones. Door de jaren heen weten wij als geen ander hoe wij uw telefoon op de juiste wijze moeten onderzoeken en repareren. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen waardoor wij u de juiste kwaliteit en garantie kunnen geven. Bent u benieuwd wat wij voor uw iPhone kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of om uw vragen aan ons te stellen. Als u op zoek bent naar een iPhone reparatie Schijndel bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

12 maanden garantie op uw iPhone reparatie Schijndel

Zoekt u een specialist voor iPhone reparatie Schijndel. Phone Repairs is een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt voor uw iPhone reparatie Schijndel. Wij beschikken over ruime openingstijden waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn 7 dagen in de week open en ook op feestdagen en in de avonduren bent u bij ons van harte welkom. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is als uw iPhone niet werkt zoals u dat wilt. Tijdens het onderzoek, wat wij gratis uitvoeren, gaat er geen data verloren en onderzoeken wij precies wat er vervangen moet worden. Bij iedere reparatie bieden wij ook een gratis batterij check aan zodat ook die weer perfect werkt. Wij geven u eerlijk advies en u kunt meekijken bij de reparatie werkzaamheden zodat u precies kunt zien wat wij doen. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en dat geldt ook voor de prijs. Er zijn bij ons geen verborgen kosten en u hoeft niet lang te wachten op de reparatie. Phone Repairs biedt u de beste service en u ontvangt een keurige BTW factuur zodra wij klaar zijn. U krijgt bij ons 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij bieden persoonlijk contact, een kopje koffie en WiFi terwijl u wacht op de reparatie.

Meer weten over een iPhone reparatie Schijndel?

Wilt u een afspraak bij ons inplannen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u snel terecht kunt. Phone Repairs is goed te bereiken en u kunt parkeren voor de deur. 

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.