073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Rosmalen nodig?

iphone reparatie rosmaleniPhone reparatie Rosmalen nodig? Vertoont uw iPhone kuren? Werkt uw iPhone niet meer zoals uw telefoon zou moeten doen? Bent u op zoek naar een iPhone reparatie Rosmalen? Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt als u een tijdje uw iPhone niet kunt gebruiken. Bij Phone Repairs zorgen wij ervoor dat een reparatie niet meer dan 30 minuten in beslag neemt. Wij onderzoeken uw iPhone voordat wij starten met de reparatie. Het kan zijn dat wij meer tijd nodig hebben voor de geplande reparatie. Wij bespreken dit graag met u. Wij plannen dan met u een langere afspraak iPhone reparatie Rosmalen in zodat u binnen zeer korte tijd weer gebruik kunt maken van uw iPhone.

Voor een iPhone reparatie bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres. U kunt ons telefonisch benaderen maar ook via onze website kunt u een afspraak inplannen. Wij zien u graag in onze winkel in Den Bosch. Wij zijn goed te bereiken. U kunt uw auto bij ons gratis parkeren.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

iPhone reparatie Rosmalen door een betrouwbare specialist

Op zoek naar een specialist voor uw iPhone reparatie Rosmalen? Bij Phone Repairs hoeft u niet lang te wachten op de reparatie van uw iPhone. Wij hanteren geen wachttijden voor uw iPhone reparatie Rosmalen. Phone Repairs biedt u ruime openingstijden aan. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook op feestdagen en in de avonduren staan wij graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in het repareren van iPhone en iPads kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij werken al 10 jaar aan de reparaties van verschillende GSM’s.

Onze vakmensen werken alleen met originele onderdelen. De kwaliteit van uw iPhone en iPad blijven hierdoor intact. U krijgt bij ons 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast ontvangt u een keurige BTW factuur. Het vooronderzoek van uw iPhone is altijd gratis. Daarna bespreken wij met u de problemen van uw iPhone en de daarbij behorende kosten. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij ons is prijs zoals afgesproken en zonder verborgen kosten!

iPhone reparatie Rosmalen afspraak inplannen?

Bij ons gaat uw data nooit verloren! Wij bieden u de beste service aan voor een iPhone reparatie Rosmalen. Onze professionals geven u eerlijk advies en repareren uw iPhone tegen betaalbare prijzen. Wij bieden u persoonlijk contact aan. Onder het genot van een kopje koffie en WiFi kunt u wachten op de reparatie van uw iPhone.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.