073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Rosmalen

iPhone reparatie Rosmalen nodig?

iphone reparatie rosmalenBent u op zoek naar iPhone reparatie Rosmalen? Dan bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres. Weet u waarom u bij ons aan het juiste adres bent? Omdat wij alle iPhone reparaties kunnen uitvoeren. U hoeft bij ons niet lang te wachten op de reparatie. Wij werken op afspraak en zo weet u precies wanneer de iPhone reparatie Rosmalen gaat plaatsvinden. Eigenlijk duren onze afspraken nooit langer dan 30 minuten en kunt u er onder het genot van een vers kopje koffie of thee op wachten. Als het langer dan 30 minuten duurt geven wij dit vooraf aan u door en spreken wij met u een datum en tijd af dat u uw iPhone weer op kunt halen. Bij iedere reparatie krijgt u 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hebben vakkundig personeel waar u alles aan kunt vragen en dat alle reparaties kan uitvoeren.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Waarom iPhone reparatie Rosmalen bij Phone Repairs?

Als u kiest voor de service iPhone reparatie Rosmalen kiest u voor Phone Repairs. Wij werken met originele onderdelen en u kunt bij iedere reparatie meekijken. Zo kunt u alle handelingen zien en ziet u dat uw privé gegevens ook echt privé blijven. Daarbij leveren wij facturen met officiële btw nummers zodat u deze ook op kunt sturen naar de verzekering. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en wij gaan daarom graag met u een persoonlijk gesprek aan. Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Niet alleen overdag, maar ook alle avonden en zon- en feestdagen kunt u bij ons terecht voor iPhone reparatie Rosmalen. Vindt u geen geschikt moment om langs te komen dan kunt u uw toestel ook opsturen naar ons. Wij zorgen dat u binnen twee dagen uw toestel weer in huis heeft. Samen met u zoeken wij naar een oplossing om gebruik te kunnen maken van de service van Phone Repairs.

iPhone reparatie Rosmalen bij Phone Repairs

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Na het onderzoek om vast te stellen wat er met het toestel aan de hand is, maken wij een prijsafspraak met u. Bij deze prijsafspraak komen achteraf geen verborgen kosten kijken. U weet bij ons vooraf waar u aan toe bent. Het onderzoek is een standaard service en daarom hoeft u daar niet voor te betalen. Verder werken wij met een ‘No Cure – No Pay’ beleid. Dit houdt in dat u bij ons niet hoeft te betalen als uw telefoon na reparatie niet werkt.

Open chat
1
WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten