073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Rosmalen nodig?

iphone reparatie rosmaleniPhone reparatie Rosmalen nodig? Vertoont uw iPhone kuren? Werkt uw iPhone niet meer zoals uw telefoon zou moeten doen? Bent u op zoek naar een iPhone reparatie Rosmalen? Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt als u een tijdje uw iPhone niet kunt gebruiken. Bij Phone Repairs zorgen wij ervoor dat een reparatie niet meer dan 30 minuten in beslag neemt. Wij onderzoeken uw iPhone voordat wij starten met de reparatie. Het kan zijn dat wij meer tijd nodig hebben voor de geplande reparatie. Wij bespreken dit graag met u. Wij plannen dan met u een langere afspraak iPhone reparatie Rosmalen in zodat u binnen zeer korte tijd weer gebruik kunt maken van uw iPhone.

Voor een iPhone reparatie bent u bij Phone Repairs aan het juiste adres. U kunt ons telefonisch benaderen maar ook via onze website kunt u een afspraak inplannen. Wij zien u graag in onze winkel in Den Bosch. Wij zijn goed te bereiken. U kunt uw auto bij ons gratis parkeren.

Ploossche Hof 13
5233 HA  Rosmalen (Den Bosch)

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij Phone Repairs voor uw reparatie!

iPhone reparatie Rosmalen door een betrouwbare specialist

Heeft u een ongelukje gehad met uw iPhone? Zoekt u een betrouwbare reparateur? Phone Repairs in Den Bosch helpt u direct, zonder verlies van kostbare data. Klanten uit de wijde omtrek weten ons te vinden. Voor een iPhone reparatie Rosmalen belt of Whatsappt u direct met 073 822 0013! Phone Repairs is een betrouwbare specialist met meer dan 15 jaar ervaring. U kunt voor uw iPhone reparatie Rosmalen 7 dagen per week bij ons terecht. Ook op feestdagen en in de avonduren helpen wij u graag. Wij werken altijd op afspraak. Als u ons belt plannen we zo snel mogelijk een afspraak in. Zo weet u zeker dat u direct geholpen wordt. Het onderzoek is altijd gratis. Daarna krijgt u van ons een eerlijk advies. Is uw toestel total loss en kost iPhone reparatie Rosmalen meer dan de dagwaarde van uw toestel? Een reparatie heeft dan weinig zin. Tenzij er waardevolle informatie opstaat waarvan u geen back-up heeft. Een iPhone reparatie Rosmalen duurt bij ons nooit langer dan 30 minuten. U kunt zien hoe wij uw iPhone vakkundig repareren. Natuurlijk krijgt u een kopje verse koffie of een glas thee aangeboden.

Originele onderdelen iPhone reparatie Rosmalen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor elke reparatie gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Wij gaan voor perfectie zodat uw toestel volledig origineel blijft. Wij geven 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen. Voor dataverlies hoeft u niet bang te zijn. Wij repareren uw iPhone met de grootst mogelijke zorg zodat al uw gegevens op uw toestel blijven staan. Met privacygevoelige informatie gaan wij zorgvuldig en discreet om. Uw iPhone is bij Phone Repairs in ervaren en deskundige handen. Als wij toch bezig zijn checken wij gelijk gratis de batterij.

Heldere tarieven iPhone reparatie Rosmalen

Onze bedrijfsvoering is eerlijk en transparant. Op deze website vindt u alle tarieven van de verschillende reparaties vermeld. Deze tarieven zijn inclusief btw en montagekosten. Er zijn geen verborgen kosten. Als de reparatie aan uw iPhone niet vermeld staat dan maken wij een offerte. U ontvangt van ons een officiële BTW factuur. Geen paniek als u problemen heeft met uw iPhone. Neem direct contact met ons op. Vooral bij waterschade is een snelle reparatie belangrijk. Hoe eerder uw toestel bij ons is, hoe groter de kans op succes. Phone Repairs is goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren. Voor een snelle, professionele en voordelige reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.