073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone reparatie Brabant

iPhone reparatie Brabant nodig?

iphone reparatie brabantBent u op zoek naar iPhone reparatie Brabant? In de hoofdstad van Noord-Brabant vindt u iPhone reparatie Den Bosch. Hier kunt u terecht voor alle merken smartphones en tablets. Voordat u naar ons toe komt voor een reparatie raden wij altijd aan om een back-up te maken van uw telefoon of tablet. Stel dat er iets met uw gegevens gebeurt dan zijn wij niet aansprakelijk voor het eventueel verloren gaan van uw gegevens. Bij iedere reparatie die bij ons plaatsvindt bieden wij 3 maanden garantie bij normaal gebruik of slijtage. Komt u na de reparatie terug met toestellen die bliksem-, water-, vocht- of valschade hebben? Dan kunnen wij helaas geen garantie verlenen. Is de accu/batterij na de reparatie binnen 6 maanden weer defect? Wacht dan niet langer en kom ermee terug. U heeft 6 maanden garantie. Daarbij doen wij verschillende testen om te zien hoe het kan dat de accu minder of niet meer functioneert.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

iPhone reparatie Brabant helpt u met nieuwe apparaten

Heeft u net een nieuwe telefoon of tablet gekocht en weet u niet goed hoe dit apparaat geïnstalleerd moet worden? Naast iPhone reparatie Brabant voeren wij ook installatie werkzaamheden uit. Wij zorgen ervoor dat de oude gegevens overgezet worden naar uw nieuwe toestel. Wat u vooral niet moet doen, is u druk maken over uw nieuwe toestel. U moet juist genieten van de nieuwe aanschaf en wij helpen u daarbij. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u bij de installatie, stellen wij de randapparatuur in en geven wij uitleg of een korte demonstratie van uw toestel.

iPhone reparatie Brabant maakt uw toestel schoon

Werkt u in de bouw of heeft u veel te maken met stof? Dan is de kans groot dat uw oplaadpoort of oorluidspreker onder het stof zit. Ook kan er een waas over de camera’s voor en achter komen, waardoor het zicht steeds minder wordt. Bij ons kunt u uw toestel laten schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat u geen problemen krijgt met het opladen en dat uw toestel langer mee gaat.

iPhone reparatie Brabant bij Phonerepairs

Waarom moet u voor Phonerepairs kiezen? Wij repareren uw toestel altijd binnen 30 minuten. Tijdens het wachten kunt u zelfs een kop koffie of een glas thee krijgen om het wachten aangenamer te maken. Wij geven u duidelijk en eerlijk advies en geven van te voren aan welke handelingen wij gaan uitvoeren. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook in de avonduren kunt u bij ons terecht. Bij iPhone reparatie Brabant bent u ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar losse onderdelen zoals laders en kabels.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

 

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.