073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Waalwijk

Bent u op zoek naar iPad reparatie Waalwijk? Vertoont uw iPad kuren en bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u uw iPad kan onderzoeken op storingen? U bent van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan met het repareren van uw iPhone en iPad. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt als u een tijdje uw iPad of iPhone kwijt bent. Bij Phone Repairs zorgen wij ervoor dat wij binnen korte tijd uw iPad onderzoeken én repareren. Bij ons zijn er geen wachttijden en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten op de reparatie van uw iPad of iPhone. Phone Repairs staat graag voor u klaar en het allereerste onderzoek naar uw iPad is geheel gratis. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. Voor een iPad reparatie Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres. 

 Bel: 073-8220013iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

iPad reparatie Waalwijk bij Phone Repairs

Op zoek naar iPad reparatie Waalwijk? Phone Repairs is een begrip in de regio en ver daarbuiten voor iPad reparatie Waalwijk. Wij hebben 10 jaar ervaring met het onderzoeken en repareren van iPhones en iPads. Bij Phone Repairs bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar echte professionals. Phone Repairs biedt u zeer ruime openingstijden aan. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook op feestdagen en in de avonduren staan wij graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van iPhones en iPads kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij repareren uw iPhad en iPhone alleen met originele onderdelen. De kwaliteit van uw iPhone en iPad blijft hierdoor altijd intact. Is uw reparatie afgerond? Dan krijgt u bij ons 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast ontvangt u een keurige BTW factuur. U kunt ons telefonisch benaderen maar u kunt ook via onze website een afspraak inplannen. Wij zien u graag in onze winkel in Den Bosch. Wij zijn goed te bereiken. U kunt uw auto bij ons gratis parkeren. 

Meer weten over iPad reparatie Waalwijk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor iPad reparatie Waalwijk? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat verrassen door de vele diensten die wij aanbieden op het gebied van reparaties van iPhones en Ipads. Wij zijn er voor een vakkundige en snelle reparatie.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.