073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Waalwijk

Bent u op zoek naar iPad reparatie Waalwijk? Vertoont uw iPad kuren en bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u uw iPad kan onderzoeken op storingen? U bent van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan met het repareren van uw iPhone en iPad. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt als u een tijdje uw iPad of iPhone kwijt bent. Bij Phone Repairs zorgen wij ervoor dat wij binnen korte tijd uw iPad onderzoeken én repareren. Bij ons zijn er geen wachttijden en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten op de reparatie van uw iPad of iPhone. Phone Repairs staat graag voor u klaar en het allereerste onderzoek naar uw iPad is geheel gratis. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. Voor een iPad reparatie Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel: 073-8220013iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

iPad reparatie Waalwijk bij Phone Repairs

Bent u op zoek naar een iPad reparatie Waalwijk? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt voor een iPad reparatie Waalwijk? Bent u op zoek naar een professional op het gebied van iPad reparatie Waalwijk die voor u uw iPad netjes en professioneel met originele onderdelen repareert? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs. Phone Repairs is gevestigd in Den Bosch en is gemakkelijk te bereiken vanuit Waalwijk. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw iPad niet meer naar behoren werkt. Onze specialisten plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in om uw u iPad te onderzoeken en indien mogelijk te repareren. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wilt u een afspraak bij ons inplannen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen indien gewenst een afspraak met u in.

iPad reparatie Waalwijk zonder dataverlies

Phone Repairs is een betrouwbare specialist waar u van op aan kunt. Door onze jarenlange ervaring met het repareren van iPhones en iPads bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderzoeken en repareren van uw apparaat. Omdat wij ruime openingstijden hanteren kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en ook op feestdagen en in de avonduren doen wij de deuren graag voor u open. Wij werken op afspraak waardoor wij ruim de tijd voor u kunnen nemen en u niet lang hoeft te wachten op de reparatie. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen en u krijgt bij ons 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Voordat wij starten met de reparatie voeren wij een gratis onderzoek uit en doen wij een batterij check. Daarnaast geldt bij ons: prijs is afspraak en u zult geen verborgen kosten tegenkomen.

Plan direct uw iPad reparatie Waalwijk

Wilt u meer weten over de werkzaamheden en de diensten voor een iPad reparatie Waalwijk die Phone Repairs u te bieden heeft? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Wij bieden u persoonlijk contact. U krijgt bij ons een kopje koffie en u kunt gebruik maken van onze WiFi terwijl u wacht op de reparatie. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt gratis uw auto voor de deur parkeren. Tijdens onze werkzaamheden kunt u met ons meekijken zodat u ziet wat wij doen. Phone Repairs biedt u de beste service aan.

Call Now

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week van 10-20.30 uur bereikbaar.