073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Waalwijk

Bent u op zoek naar iPad reparatie Waalwijk? Vertoont uw iPad kuren en bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u uw iPad kan onderzoeken op storingen? U bent van harte welkom bij Phone Repairs in Den Bosch. Wij bieden graag onze jarenlange ervaring aan met het repareren van uw iPhone en iPad. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het vervelend vindt als u een tijdje uw iPad of iPhone kwijt bent. Bij Phone Repairs zorgen wij ervoor dat wij binnen korte tijd uw iPad onderzoeken én repareren. Bij ons zijn er geen wachttijden en u kunt onder het genot van een kopje koffie wachten op de reparatie van uw iPad of iPhone. Phone Repairs staat graag voor u klaar en het allereerste onderzoek naar uw iPad is geheel gratis. Klinkt u dit als muziek in de oren? Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. Voor een iPad reparatie Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel: 073 822 0013

Phone Repairs Den Bosch App ons!iPad reparatie Den BoschiPad reparatie

iPad Pro

iPad Air 2

iPad Air 1

iPad Pro reparatie Den Bosch

iPad 6 (2018)

iPad 5 (2017)

iPad 4

iPad 3

iPad 2

iPad reparatie Den Bosch

iPad Mini 4

iPad Mini 3

iPad Mini 2

iPad Mini 1

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), OPPO, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Originele onderdelen iPad reparatie Den Bosch

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

Voor iPad reparatie Waalwijk naar Phone Repairs

Woon je in Waalwijk en heeft jouw iPad het begeven? Zoek je naar een iPad reparatie Waalwijk, omdat je niet goed weet wat er aan de hand is? Maak dan een afspraak met Phone Repairs in Den Bosch, de aangewezen plek voor jouw iPad reparatie Waalwijk. Met meer dan 20 jaar ervaring is Phone Repairs een betrouwbare specialist, die jouw iPad reparatie Waalwijk in een mum van tijd gefikst heeft. Belangrijk om te weten is dat bij ons jouw data nooit verloren gaan! Phone Repairs biedt de beste service. Handig om te weten: voor je iPad reparatie Waalwijk parkeer je gratis, recht bij ons voor de deur.

Phone Repairs altijd geopend voor iPad reparatie Waalwijk

Het meest handige aan Phone Repairs is dat wij altijd geopend zijn. Zeven dagen per week, zelfs op feestdagen en in de avonden kun je bij ons terecht voor je iPad reparatie Waalwijk. We werken alleen op afspraak, omdat we zo voldoende tijd kunnen nemen om de reparatie goed uit te kunnen voeren. Het voordeel is dat jij dan niet te maken krijgt met lange wachttijden, want je wordt meteen geholpen. Wij gebruiken voor de iPad reparatie Waalwijk alleen originele onderdelen. Op de uitgevoerde werkzaamheden ontvang je altijd 12 maanden garantie. Natuurlijk ontvang je van ons een keurige btw-factuur.

Prijs is afspraak voor iPad reparatie Waalwijk

Bij Phone Repairs houden we niet van verborgen kosten of kosten achteraf. Voor jouw iPad reparatie Waalwijk geldt gewoon: prijs is afspraak. Het onderzoek vooraf is overigens altijd gratis. We geven je daarover eerlijk advies, dus ook als de iPad onverhoopt niet meer te repareren valt. Ook de batterij checken we gratis voor je. We bieden persoonlijk contact en zoals we dat in Brabant gewend zijn, schenken we een kop koffie terwijl jij op je iPad reparatie Waalwijk wacht. Je hebt ook beschikking over gratis wifi. Je kunt altijd meekijken als wij met de reparatie werkzaamheden bezig zijn, zodat je precies ziet wat wij doen. Phone Repairs neemt alle maatregelen om elektrostatische ontlading te voorkomen. We zorgen ervoor dat jouw iPad met de uiterste zorgvuldigheid en topkwaliteit wordt hersteld, waarvoor we professionele instrumenten gebruiken.

Wist je dat Phone Repairs ook het adres is om een pre-owned telefoon aan te schaffen? Je schaft een betrouwbaar toestel aan, want de telefoons zijn door ons getest, gecertificeerd en zijn altijd door ons onderhouden. Meer weten? Neem even contact op!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.