073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Vught

iPad reparatie Vught nodig?

ipad reparatie vughtBent u op zoek naar iPad reparatie Vught? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in iPads? Of heeft u misschien nog een ander merk toestel thuisliggen dat aan vervanging toe is? Dan bent u bij iPad reparatie Vught aan het juiste adres. Weet u niet goed wat er met uw toestel aan de hand is of weet u precies waarom uw toestel defect is? In beide gevallen helpen wij u graag. Wij doen eerst vooronderzoek om te kijken wat er precies mis is. Kunnen wij de schade herstellen dan hoort u vooraf de prijs van ons. Mocht het voorkomen dat wij uw toestel niet kunnen repareren dan is uw toestel total loss en hoeft u niets te betalen.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

iPad reparatie Vught heeft ruime openingstijden

Op zoek naar een adres voor iPad reparatie Vught? Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Wij kunnen uw toestel overdag repareren maar het is ook mogelijk om in de avonduren of weekenden een afspraak te maken als u dat beter uitkomt. Zelfs op zon- en feestdagen kunt u bij ons terecht. Er is vast wel een moment dat u bij ons langs kunt komen. Anders kunt u ook altijd nog telefonisch contact opnemen want wij geven tips en trucs als gratis service.

iPad reparatie Vught makkelijk te bereiken

Rijdt u via de A2 of de A59 naar Den Bosch? Op slechts 2 minuten van de snelweg ligt iPad reparatie Vught. Ondanks dat wij in het midden in Den Bosch gevestigd zijn, kunt u bij ons toch gratis voor de deur parkeren. Alle reparaties zijn binnen 30 minuten klaar. Verveelt u zich tijdens het wachten? In ons pand heeft u gratis wifi zodat u door kunt werken terwijl wij uw toestel repareren. Ook het bakje koffie of thee is gratis. Wij willen alleen vragen om in de buurt te blijven tijdens de reparatie. U kunt precies volgen welke werkzaamheden uitgevoerd worden en u kunt zien dat uw gegevens privé blijven.

iPad reparatie Vught bij Phonerepairs

Wij maken alleen gebruik van originele onderdelen en dit houdt uw toestel volledig in originele staat. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het vak en zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. U treft bij ons geen lange wachtrijen aan omdat wij alleen werken op afspraak. Kunnen wij u helpen met een reparatie of het instellen van een nieuw toestel? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u advies op maat. Wij horen graag van u.  

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by