073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPad reparatie Vught

iPad reparatie Vught nodig?

ipad reparatie vughtOp zoek naar iPad reparatie Vught? Uw iPad is kapot en u wilt deze zo snel mogelijk laten repareren want u kunt uw minicomputer niet missen. Dat begrijpen wij bij Phone Repairs in Den Bosch heel goed. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht, ook in de avonden en op feestdagen. Wij werken op afspraak zodat er geen wachttijden zijn. U kunt eerst even een telefoontje plegen of een WhatsApp sturen naar 073 822 0013 en u hoort wanneer wij u verwachten. Wij hebben alle tijd en aandacht voor u en uw toestel.

De reparatietijd is afhankelijk van het defect van de iPad. Voor iPad reparaties geldt een reparatieduur van 1-2 werkdagen. Dit heeft te maken met het feit dat het glas van een iPad reparatie Vught verlijmd is en deze lijm heeft een droogtijd nodig voor een optimaal resultaat. Terwijl wij uw iPad onderzoeken kunt u genieten van een kopje versgemalen bonenkoffie, thee of frisdrank. U hoort van ons wat het defect is, wat het gaat kosten om het te repareren en hoe lang het gaat duren. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Duurzame iPad reparatie Vught met originele onderdelen

Heeft u iPad reparatie Vught nodig? Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparaties van het grootste aanbod smartphones en tablets in Noord-Brabant. Wij zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Wij bieden de beste service. Het onderzoek om te kijken wat er mis is met uw iPad reparatie Vught is altijd gratis. Ook bieden wij bij elke reparatie een gratis batterijcheck aan. Onze tarieven zijn inclusief btw en montagekosten. Alle tarieven staan vermeld op deze website. Als er geen tarief vermeld staat dan maken wij een offerte. Wij houden ons aan de afgesproken prijs, er zijn geen verborgen kosten. Ook ontvangt u een keurige factuur met btw.

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 12 maanden garantie op de reparatie en op de onderdelen die wij vervangen hebben. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat vindt u in alle onderdelen van ons bedrijf terug. Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren. Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg gerepareerd. Bij ons gaat uw data nooit verloren! Phone Repairs is makkelijk bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren. U kunt met al uw vragen bij ons terecht!

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by
iPhone reparatie Rosmalen | GSM reparatie Rosmalen | GSM reparatie Vught | iPad reparatie Vught | iPhone reparatie Vlijmen | iPhone reparatie Vught | iPhone reparatie Brabant