073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

GSM reparatie Waalwijk

GSM reparatie Waalwijk nodig?

gsm reparatie WaalwijkBent u op zoek naar een GSM reparatie Waalwijk? Vertoont uw GSM kuren en bent u op zoek naar een betrouwbaar reparatiebedrijf in Den Bosch? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Phone Repairs. Phone Repairs is gemakkelijk te bereiken vanuit Waalwijk en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het repareren van verschillende soorten telefoons. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en plannen wij zo snel mogelijk een GSM reparatie Waalwijk voor u in. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als uw GSM niet goed werkt en wij doen er dan ook alles aan om zo snel mogelijk uw GSM professioneel te onderzoeken en te repareren. Het maken van een kapot scherm en het verwisselen van een batterij is één van de dagelijkse reparaties die wij uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij voor uw GSM kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Wij plannen graag een GSM reparatie Waalwijk voor u in.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

GSM reparatie Waalwijk nodig? Dan naar Phone Repairs!

Werkt uw gsm niet meer prettig? U weet niet wat er aan de hand is, maar een gsm reparatie Waalwijk is nodig? Dan is het hoog tijd om Phone Repairs in te schakelen! Wij voeren de gsm reparatie Waalwijk voortvarend en professioneel uit. Als specialist werken we alleen met originele onderdelen, zodat de gsm reparatie Waalwijk goed, deskundig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Phone Repairs is gevestigd in Den Bosch en dat is prima aan te rijden vanuit Waalwijk. Je parkeert gratis bij ons, recht voor de deur! Wij zijn zeven dagen per week geopend, ook tijdens avonden en op de feestdagen. Wij weten namelijk hoe vervelend het is als je lang moet wachten op een gsm reparatie Waalwijk en je telefoon gedurende al die tijd dus niet of niet goed functioneert. Stuur een Whatsappje en wij nemen direct contact op. Je krijgt vooraf altijd eerlijk advies en een duidelijke uitleg. Ook ontvang je standaard een gratis offerte. Phone Repairs werkt open en prijs is afspraak. Er zijn geen verborgen kosten die later nog eens op de factuur verschijnen. Na het herstellen van je gsm ontvang je een officiële btw-factuur. Op de uitgevoerde werkzaamheden ontvang je van ons 12 maanden garantie.

WiFi tijdens gsm reparatie Waalwijk

Phone Repairs laat je gewoon meekijken tijdens de gsm reparatie Waalwijk. Zo kun je precies zien wat we doen en welke werkzaamheden we uitvoeren.
We bieden je meteen een gratis batterij check, dat is dus mooi meegenomen. Ook krijg je altijd een kop koffie en WiFi, zodat je lekker door kunt werken als wij jouw gsm onder handen nemen. Een gsm reparatie Waalwijk duurt niet lang. Meestal zijn we in 30 minuten klaar en kun je de gsm weer als vanouds gebruiken. Van de onderdelen voor de toestellen, die je ziet op onze website, heeft Phone Repairs 90% op voorraad. Daarom maken wij de belofte van een snelle reparatie waar. Mocht een onderdeel net die dag opraken, dan is het binnen twee werkdagen bij ons binnen. Phone Repairs is een specialist, die reparaties snel en professioneel verricht. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. Je kunt bij ons terecht voor o.a. iPhone, Samsung, Android, MacBook, Nintendo Switch of andere soortgelijke apparaten. Phone Repairs werkt alleen met professionele instrumenten van gerenommeerde merken zoals Amscope, JC, JBC, Wiha, Hakko, Baku, Quick en Fluke. Veel klanten waarderen ons bedrijf: een mooie 9,6 uit 1746 klantbeoordelingen. Neem vandaag nog even contact op voor een gsm reparatie Waalwijk, we verhelpen je probleem graag!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.