073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

GSM reparatie Vught

GSM reparatie Vught nodig?

gsm reparatie vughtBent u op zoek naar gsm reparatie Vught? Wij hebben het grootste aanbod aan smartphone en tablet reparaties. Al meer dan 10 jaar is gsm reparatie Vught een begrip in de regio en ver daarbuiten. Voor elk merk kunt u bij gsm reparatie Vught terecht. De prijzen die u op de website vermeld ziet staan zijn inclusief 21% btw en daar zijn de montage kosten bij inbegrepen. Is uw merk of model niet op de website vermeld en weet u eigenlijk ook niet precies wat er kapot is maar u weet alleen dat uw smartphone niet naar behoren werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag met u mee of wij iets kunnen betekenen voor u.

Plan direct een afspraak!

Plan direct een afspraak bij PhoneRepairs voor uw reparatie!

Gsm reparatie Vught met originele onderdelen

Op zoek naar GSM reparatie Vught? No cure no pay beleid staat bij ons centraal. Dit houdt in dat u niets hoeft te betalen als wij uw toestel niet kunnen repareren. Als wij er al mee bezig zijn en het blijkt helaas geen zin te hebben? Ook dan kost het u niets. Bij ons betaalt u alleen als wij ook daadwerkelijk uw toestel kunnen repareren. Bij Phonerepairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparaties. De merken waar wij vaak reparaties op uitvoeren zijn: iPhone, iPad, iPadPro, Samsung, Huawei, Honor, Nexus, Google Pixel, OnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo, ZUk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro. Voor alle merken hebben wij de originele onderdelen op voorraad. Uw toestel blijft dus volledig origineel. Wij vragen u om bij de reparatie aanwezig te zijn zodat u kunt zien welke handelingen wij toepassen. Wij zorgen er ook voor dat uw gegevens privé blijven.

Gsm reparatie Vught bij Phonerepairs

Al meer dan 10 jaar zijn wij een begrip in de regio als het gaat om gsm reparaties. Gsm reparatie Vught biedt u de laagste prijsgarantie met de beste service. Voordat wij aan de reparatie beginnen krijgt u van ons de prijzen via een vrijblijvende offerte. Als u ons bezoekt voor een reparatie doen wij altijd een gratis Batterij check. Voor de standaard reparaties kunt u de prijzen vinden op de website. U betaalt bij ons geen montagekosten en het onderzoek dat vooraf plaatsvindt is ook gratis. Wij hanteren ruime openingstijden; u kunt dagelijks bij ons terecht van 10 tot 10. Ook op feestdagen zijn wij open. Ondanks dat wij midden in het centrum van Den Bosch zijn gevestigd is het toch mogelijk om gratis te parkeren.

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by