073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Verkoop toestellen

Naast onze uitstekende reparatie service kunnen we u ook helpen aan een zeer goede tweede hands smartphone tegen een scherp tarief.

Direct leverbaar:

  • iPhone 7 128GB €350,- zo goed als nieuw incl. lader, Lightning kabel en hoesje
  • iPhone 8 64GB €450,- zo goed als nieuw incl. lader, Lightning kabel en hoesje
  • iPhone X 256GB €650,- zo goed als nieuw incl. lader, Lightning kabel en hoesje
  • iPhone Xs 256GB €800,- zo goed als nieuw incl. lader, Lightning kabel en hoesje

Refurbished toestellen, goedkoop?

‘refurbished’ telefoons zijn vaak duurder dan u denkt, vergelijk dus goed! Meerdere keren in de week krijgen wij de vraag of wij ‘refurbished’ telefoons verkopen. Wij begrijpen de vraag hier naar wel, er wordt namelijk veel reclame voor gemaakt. Het zou bovendien vele malen goedkoper zijn, uitstekend van kwaliteit, simlockvrij, en ga zo maar door.

Maar is het allemaal wel zo goed als het klinkt?

Wij kunnen deze vraag simpel beantwoorden, het antwoord is nee! Wij leggen u graag uit wat nou het verschil is en of het nou echt goedkoper is.

Wat is een refurbished telefoon / tablet eigenlijk?

Volgens een grote refurbished iPhone verkoper:

Refurbished is het Engelse woord voor gerenoveerd/opgeknapt. Maar eigenlijk dekt die term niet de hele lading. Refurbished apparaten zijn gebruikt geweest en vervolgens uitgebreid schoongemaakt, gecontroleerd en gerepareerd (indien nodig). Deze opgeknapte apparaten doen qua kwaliteit en levensduur niet onder voor nieuw. Het verschil met een volledig nieuw product is het feit dat er op een refurbished iPhone lichte gebruikerssporen kunnen zitten. Ook is de inhoud van de doos anders dan die van een nieuwe smartphone en is er soms een andere garantietermijn.

Conclusie: een gerepareerde schoongemaakte tweedehands telefoon met gebruikte onderdelen.

Laat u niet misleiden door verschillende termen zoals:

  • Simlockvrij: toestellen in Nederland zijn tegenwoordig altijd simlockvrij aangezien verplichte koppelverkoop verboden is
  • Uitstekende kwaliteit: Dit kunt u als consument niet controleren aan de buitenkant
  • Zo goed als nieuw: Het toestel kan wel 4 jaar oud zijn, dat is dus niet nieuw
  • Vele malen goedkoper: Vaak is het maar 10 tot 15% goedkoper dan een nieuw toestel.

Daarnaast is er ook nog een belangrijk probleem wat vaak wordt vergeten. Uit ervaring weten wij dat de bedrijven die deze ‘refurbished’ apparaten verkopen vaak geen originele laders en koptelefoons bij het apparaat voegen. De NVWA verbied de verkoop van ‘namaak’ laders en koptelefoons. Pas dus goed op!

Laat u niet misleiden! 50% van de nieuwwaarde is een prima prijs voor een refurbished apparaat welke meer dan 4 jaar oud is, maar niet hoger. Dat is ons advies. Wilt u toch voor een lagere prijs een goed toestel? Koopt u dan een goede occasions, ook daarvoor kunt u bij ons voor terecht. Wij gebruiken uitsluitend originele nieuwe onderdelen, dus nooit gebruikte onderdelen.

Heeft u interesse in een gebruikt toestel? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden binnen u wensen en budget en ons aanbod.

U kunt onze klantenservice bereiken op: 

073 822 0013 

E-mail: info@phonerepairs.nl

Bezoek adres (op afspraak):

Phone Repairs
Ploossche Hof 13
5233 HA ‘s-Hertogenbosch

U kunt ook onze handige chat functie rechts onderaan onze website gebruiken voor al u vragen.

Route

Phone Repairs Den Bosch ligt vlak bij de snelwegen A2, A59 en A58.
Er is altijd vrije en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Maandag10:00 - 22:00
Dinsdag09:00 - 22:00
Woensdag09:00 - 22:00
Donderdag09:00 - 22:00
Vrijdag09:00 - 22:00
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag10:00 - 22:00

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Discrete en zorgvuldige klantenservice ook bij refurbished toestellen

Uw toestel is waardevol en bevat privacy gevoelige informatie, waar wij zeer zorgvuldig en discreet mee omgaan.
 Dus bent u niet in de gelegenheid zelf langs te komen, dan kunt u uw toestel ook opsturen. Wij sturen een gerepareerd toestel nog dezelfde dag aangetekend retour (kosten €9,-).

Het is (altijd) raadzaam om regelmatig een back-up te maken van uw telefoon, tablet en gegevens. iPhone Repair Den Bosch, is niet aansprakelijk voor het eventueel verloren gaan van uw gegevens.

Twaalf maanden garantie op onderdelen en werkzaamheden, bij normaal gebruik en slijtage. Wij geven geen garantie op reparaties aan toestellen die bliksem-, water/vocht en valschade bevatten. Garantie op accu / batterij’s, batterijen e.d. is zes maanden na factuur datum. Garantie uitsluitend op vertoon originele factuur.

Alle transacties geschieden onder de algemene voorwaarden van iPhone Service Den Bosch, gedeponeerd bij de KvK Brabant onder referentienummer 54963303. Een exemplaar zenden wij u indien gewenst kosteloos toe.

Wij hebben het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Noord-Brabant en zijn al jarenlang een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ver daarbuiten. Al onze tarieven zijn inclusief montage en 21% BTW. Wij brengen geen onderzoeks- of montagekosten in rekening.

Staat uw toestel of defect niet op onze website vermeld, of weet u niet precies wat er defect is, dan kunt u ons vrijblijvend bellen, wij kunnen u altijd helpen. Leest u ook onze ‘veel gestelde vragen’ pagina even.

Originele onderdelen bij refurbished toestellen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

12 maanden garantie garantie problemen bel onze klantenservice

Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u 12 maanden garantie op de reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, thee, frisdrank of water meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten.

Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct. Tijdens de reparatie kunt u eventueel al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Op verzoek geven wij talloze tips en trucs als gratis service.

Professionele smartphone en tablet reparatie klantenservice

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling occasions toestellen

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Phone repairs werkt ESD Veilig

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by