Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Vaak lijkt het zelf repareren van een smartphone of tablet erg makkelijk. De praktijk is helaas anders, Youtube filmpjes laten het vaak makkelijk lijken om veel likes en dus veel geld te verdienen. Helaas wordt er vaak niks uitgelegd over het grote belang van ESD veilig werken. Dit houdt in dat er een ESD veilige werkplek dient te zijn en enkel ESD veilig gereedschap word gebruikt.

We kunnen u vaak nog helpen

We brengen voor deze unieke service op maat in alle gevallen €40,- onderzoekskosten in rekening om uit te zoeken waar het mis is gegaan bij de DIY (Do It Yourself) reparatie. We moeten het gehele toestel en alle functies controleren, het toestel reinigen omdat het toestel bijvoorbeeld door vette vingers is vervuild, waardoor storingen optreden.

Als helder is wat er defect is, kunnen we na overleg met u overgaan tot de professionele reparatie. Waarbij we uitsluitend gebruik maken van onze originele onderdelen, we maken dus geen gebruik van onderdelen die u ‘ergens’ op internet gekocht heeft. Dit omdat dit meestal namaak onderdelen zijn zoals op bijvoorbeeld AliExpress, eBay, Marktplaats ect. aangeboden worden. Daarnaast kunnen we enkele op deze werkwijze u de kwaliteit en garantie bieden die we willen.

Het is van belang dat u ons alle informatie verschaft hoe de eigen reparatie verlopen is en waar het naar u idee is misgegaan. Dat maakt het voor ons makkelijker een snelle en goede diagnose te stellen. Zodat u snel weer kunt genieten van uw smartphone of tablet. Mocht u toestel niet meer te herstellen zijn, omdat de schade te groot is betaald u slechts €40,- onderzoekskosten.

U kunt onze klantenservice bereiken op: 073-8220013

e-mail: info@phonerepairs.nl

Bezoek adres (op afspraak):

Phone Repairs
Ploossche Hof 13
5233 HA ‘s-Hertogenbosch

U kunt ook onze handige chat functie rechts onderaan onze website gebruiken voor al u vragen.

Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Uw toestel blijft dus na reparatie bij ons volledig origineel! Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor alle reparaties die we uitvoeren.

Wij zijn erkend voor de volgende merken:

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Reparatie opsturen Verzekering originele onderdelen Zelf gesleuteld Zelf gesleuteld, maar gestrand?

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.