Klantbeoordelingen, wat vinden onze klanten

9.6 Kiyoh Klantbeoordelingen

4.6 Google klantbeoordelingen

Google Beoordelingen
4.6

 

4.8 Facebook klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen zijn belangrijk voor u, als klant maar ook voor ons als bedrijf, zo kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze klanten.

Hidde K
15:19 23 May 18
Perfecte reparatie, aardige gast, leuke gesprekken, persoonlijke behandeling, geweldige garantie. Ik laat alles liever hier repareren dan bij welke andere reparatiewinkel, ook al moet ik 2 uur reizen.Lees meer
Jacco Wijnia
09:10 01 May 18
Goede service, met duidelijke uitleg, en heeft zelfs een probleem verholpen zonder kosten te rekenen.Volgende keer weet ik wel waar ik moet zijn voor een reparatie! BedanktLees meer
Lisa Verdonk
16:27 27 Jan 18
of ik een review wil schrijven,..Yep.al vaker geweest naar I-phone repair bij Martijn.Altijd goed geholpen, snel gemaakt.Deze keer laadde mijn i-phone niet meer, althans hij haperde.Toen ik belde zei hij, probeer ff met een houten tandenstoker in je telefoonaansluiting te kijken of er vuil in zit.Ik dacht, wel tof, dat iemand wil meedenken om mijn telefoontje aan de gang te krijgen en dat voor gratis advies.Ikke proberen, .. mooi niks.Telefoon laad nog een keertje op, na 20 keer het stekkertje erin geduwd te hebben.Dus toch een afspraak en langsgaan!Weliswaar met een knoop in mijn maag aangezien ik niet zo ruim in de slappe was zit, niet erg liquide, ofwel in simpel nederlands weinig geld heb!Dus net er naar toe,.. Hij pakt een soort tandartshaakje, trekt een pluk stof uit de telefoonaansluiting!Zo zegt hij, ik denk dat we al klaar zijn.Stopt een lader erin ,.. HIJ LAADT !!!WOW,..En wat zijn de kosten,..vraag ik?Niks!!!!Ik sta totaal 5 minuten later weer op de stoep, met mijn gepinde euro biljetten nog in mijn portemonnee.Dank U Jezus !Wat een zegen!Het valt soms niet mee om de eindjes aan elkaar te knopen als je een éénverdiener bent met een vrouw en drie stuiterende tienerdochters.Hé Martijn, bedankt!Een positieve review schrijven is een kleine moeite!Groeten Jeroen(Ik heb geschreven onder de account van mijn dochter)Lees meer
Gilberto Sapulete
19:44 29 Aug 17
20.00u: telefoon compleet kapot laten vallen.20:30u: scherm gerepareerd. We konden direct terecht en binnen een kwartiertje stonden we weer buiten met een (zo goed als) nieuwe telefoon voor een redelijke prijs. Ontzettend fijne en transparante service!Lees meer
Teun Beekmans
12:44 10 Apr 17
Zéér ruime openingstijden, zelfs op zondag. Martijn is vriendelijk, heeft goede koffie en werkt professioneel.Bij mij was een scherm vervangen. Na de reparatie bleek een sensor niet goed te werken en dit is perfect opgelost, kosteloos.Aanrader als je je telefoon gerepareerd wil hebben met kwalitatief goede onderdelen en snelle service.Lees meer
Merijn van der Linden
19:31 27 Feb 17
Ben heel vriendelijk geholpen. Weet duidelijk waar hij het over heeft en repareert de telefoon waar je bij staat. Volgende keer kom ik hier zeker terug. Lees meer
Joyce Heessels
14:10 28 Oct 16
Aantal keren gebruik mogen maken van de goede en snelle service van Martijn bij gebroken voorkanten van diverse iPhones. Fijn dat je aanwezig mag zijn bij de reparatie en kunt zien hoe hij je telefoon repareert. Bij volgende keer dat iPhone weer ongelukkig is gevallen laat ik de reparatie zeer zeker weer door hem uitvoeren!Lees meer
Hans Belt
19:25 19 Oct 16
Een keer of wat heb ik Martijn van Phone Repair nu nodig gehad. Wat ik niet snap is waarom Apple (tja, ik ben nu eenmaal Apple addict) hem nog niet heeft ingelijfd. Martijn is nl. iemand met echt kennis van zaken, zowel op het gebied van hardware en hoe te repareren als hoe je dat klantgericht doet. Ik kan me herinneren dat ik eens op een zondag een bericht stuurde via Facebook Messenger met de vraag of hij de komende week tijd had. De batterij van mijn vrouw haar iPhone werd nl. ietwat dik. Krijg je gewoon binnen 5 minuten een bericht terug; “Ik ben nu ook thuis hoor, als je tijd hebt, kom dan maar gewoon. Dan repareer ik het direct”.
Dat is dus wat ik bedoel, echt klaar staan voor je klanten. Verder werkt hij uitsluitend met originele onderdelen en geeft hij ook nog eens garantie op de reparatie. Ook dat heb ik al eens mogen ervaren. Echt geweldig top geregeld. Dus wie nog twijfelt bij wie je je smartphone, tablet (of zelfs in mijn geval mijn Macbook Air) moet brengen voor reparatie, niet doen; niet twijfelen en gewoon Martijn bellen.grtz.,een zeer tevreden klantHans Belt, Oss.Lees meer
Frederique Rietbergen
09:40 19 Oct 16
Snelle reparatie, goede service en reëel prijskaartje! Top!
Ferdy Simonis
07:41 19 Oct 16
Hier altijd uitstekende service ! Al paar keer geweest voor vervanging van onderdelen in verschillende modellen iPhones.Zeer deskundige reparateur en snelle service.Reparatie gewoon aan de keukentafel, waar je er met je neus bovenop kan zitten en alles kan zien. Geen gesjoemel dus of onop aanvraage zaken op je factuur.En no cure, no pay ! Laatst batterij laten vervangen, maar dat was niet de oplossing van het euvel. Ik mocht gewoon terugkomen en geld terug gekregen.Ik raad Phone Repairs ten zeerste aan ! Top !Lees meer
Walter
07:36 19 Oct 16
Erg goede service.Ik ben ondertussen al meerdere malen bij Martijn geweest.Een batterijwissel van mijn I-Phone , een defect scherm.Maar ook een upgrade van mij Mac Probook heb ik door Martijn laten uitvoeren.Altijd vriendelijk ontvangen en wat ik dan weer fijn vind ; klaar terwijl ik wacht.Een bakje ( lekkere ) koffie en met een goedwerkend apparaat weer naar huis ...TOP , ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaanLees meer
Jolan Smeets
18:51 18 Oct 16
Kindlief (net 12jr) heeft vorig jaar mijn 'oude' iPhone 4S gekregen, voor zijn fietstochten tussen thuis Hedel en school Den Bosch, om dan bereikbaar te zijn en mij te kunnen bellen als nodig. Helaas sindsdien 2 x een probleem met het toestel, waardoor ie dus korte tijd niet meer bereikbaar was en daarmee mijn gevoel van zijn veiligheid/bereikbaarheid in nood kwam. Gelukkig konden wij beide keren zijn toestel vrijwel direct naar Phone Repairs Den Bosch brengen, werd ter plekke voor ons gemaakt (heel interessant om mee te kijken, vond mijn zoon!) en onder het genot van een goede kop koffie ook nog eens super tips ontvangen t.a.v. lager batterijgebruik/langere levensduur/abbonementkeuze/nieuwe handige apps, etc. TOP service, en de garantie is ook heel fijn. thnx! #aanraderLees meer
Jolan Smeets
18:51 18 Oct 16
Kindlief (net 12jr) heeft vorig jaar mijn 'oude' iPhone 4S gekregen, voor zijn fietstochten tussen thuis Hedel en school Den Bosch, om dan bereikbaar te zijn en mij te kunnen bellen als nodig. Helaas sindsdien 2 x een probleem met het toestel, waardoor ie dus korte tijd niet meer bereikbaar was en daarmee mijn gevoel van zijn veiligheid/bereikbaarheid in nood kwam. Gelukkig konden wij beide keren zijn toestel vrijwel direct naar Phone Repairs brengen, werd ter plekke voor ons gemaakt (heel interessant om mee te kijken, vond mijn zoon!) en onder het genot van een goede kop koffie ook nog eens super tips ontvangen t.a.v. lager batterijgebruik/langere levensduur/abbonementkeuze/nieuwe handige apps, etc. TOP service, en de garantie is ook heel fijn. thnx! #aanraderLees meer
Marjo Tuinhof de Moed - Mol
14:03 18 Oct 16
Daar sta je dan, met een kapotte telefoon, hup naar phone repairs om hem te laten maken. Fijn te woord gestaan, heel deskundig en een heerlijk bakje thee gekregen. Ondertussen mag ik meekijken met de reparatie. Nadat alles is opgelost vrolijk weer naar huis. Tot ik de drempel overstap en mijn onhandigheid de overhand heeft. Daar gaat mijn telefoon weer over de grond. Gelukkig was ik niet ver en hebben zij ervoor gezorgd dat mijn telefoon opnieuw gerepareerd word. Super service dus!!Lees meer
Marjo Tuinhof de Moed - Mol
14:03 18 Oct 16
Daar sta je dan, met een kapotte telefoon, hup naar phone repairs om hem te laten maken. Fijn te woord gestaan, heel deskundig en een heerlijk bakje thee gekregen. Ondertussen mag ik meekijken met de reparatie. Nadat alles is opgelost vrolijk weer naar huis. Tot ik de drempel overstap en mijn onhandigheid de overhand heeft. Daar gaat mijn telefoon weer over de grond. Gelukkig was ik niet ver en hebben zij ervoor gezorgd dat mijn telefoon opnieuw gerepareerd word. Super service dus!!Lees meer
Kees S
13:57 18 Oct 16
Gister mijn voor en achterkant van mijn telefoon laten vervangen. ik heb koffie gekregen en mocht uiteraard bij de reparatie aanwezig zijn. Alles werkte helemaal naar behoren , en had weer een zo goed als nieuwe i phone. Ben eerder geweest voor een kapot gevallen scherm en net als toen was de service en kwaliteit van reparatie uitmuntend. Ook zeer vriendelijk ontvangen en duurt ook zeker niet lang , was binnen 20 minuten weer buitenKeesLees meer
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel. Uw toestel blijft dus na reparatie bij ons volledig origineel! Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen voor alle reparaties die we uitvoeren. Dus geen keuze in Klasse A,  A+, AA+ en andere namaak kwaliteiten. Origineel is het enige wat wij willen aanbieden aan onze klanten. Daarom kunnen wij ook 12 maanden garantie bieden.

Wij repareren onderstaande merken:

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een zeer kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Waarom wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, u heeft een kostbaar toestel gekocht en deze dient volledig origineel te blijven. Zodat u dezelfde ervaring had als voor de reparatie. Zo denken wij erover!

Phone Repairs heeft het grootste aanbod smartphone en tablet reparaties van Nederland. Wij gebruiken voor alle reparaties uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit en dat is origineel! Phone Repairs heeft zeer ruime openingstijden.

Wij repareren overdag maar ook in de avonduren, weekenden en zelfs op zon- en feestdagen. Wij werken op afspraak om u te kunnen garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw smartphone of tablet hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct terwijl u meekijkt. U verliest uw toestel niet uit het oog.

Bij Phone Repairs kunt u terecht voor professionele, snelle en voordelige reparatie van uw iPhoneiPad, iPad ProSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, Meizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia Lumia, Nokia (HMD), Oppo, Wiko, Motorola, Lenovo Zuk, Elephone, UmiDigi, Asus en MacBook Pro

Snelle smartphone en tablet reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie of een glas hete thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct. Tijdens de reparatie kunt u eventueel al uw vragen stellen over uw toestel, instellingen, enz. Op verzoek geven wij talloze tips en trucs als gratis service.

Phone Repairs Den Bosch - Het grootste aanbod smartphone en tablet reparatie, uitsluitend originele onderdelen, professioneel, snel. Bel: 073-8220013 Klantbeoordelingen