073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 3 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

Werkt automatische helderheid of True tone van u iPhone 8/8Plus/X/XR/XS/XS Max niet meer?

Heeft u het scherm van een iPhone 8/8Plus/X/XS/XS Max of iPhone XR laten vervangen door een niet professioneel bedrijf of persoon?

Als het scherm van een iPhone 8/8 Plus/X/XS/XS Max of iPhone XR vervangen wordt. Dient de data van de chip op het defecte scherm gekopieerd te worden naar de chip op het nieuwe scherm. Gebeurt dit niet dan zal de automatische helderheid en True tone nooit meer werken. Dit is ook het geval als er namaak onderdelen gebruikt worden, wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen, voor alle reparaties!
Bij ons zal bovenstaand probleem dus nooit voorkomen, omdat wij beschikken over speciale apparatuur zodat alles weer werkt, zoals het hoort. Als u het oude scherm nog heeft kunnen wij het ook voor u weer herstellen.

Helaas worden er vaak door onkundige mensen reparaties uitgevoerd. Zij beschikken niet over de juiste (dure) gereedschappen en technische kennis om reparaties uit te voeren, dat is erg jammer want het komt u als consument duur te staan als u een dergelijk bedrijf of persoon u dure smartphone laat repareren. Vaak gaat er meer defect dan u lief is!

Bij de iPhone X/XS/XS Max en XR zien we relatief veel gevallen waarbij na scherm vervanging Face ID niet meer werkt. Er is dan een chip beschadigd. Ook dit kunnen we herstellen mits u de oude onderdelen mee neemt, al u het toestel komt brengen. Dat betekent het originele scherm wat in u iPhone X zat en de oorluidspreker, sensoren met de flexkabels.

Wij beschikken altijd over de laatste en allerbeste tools, microscopen en computers om de reparaties succesvol te laten verlopen. Is er door een reparatie elders iets defect geraakt? Vaak kunnen wij u nog helpen om het probleem alsnog op te lossen. Neem gerust contact met ons op!

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.