Werkt automatische helderheid of Face ID van u iPhone 8 / 8 Plus of X niet meer?

Scherm van een iPhone 8/8Plus of iPhone X laten vervangen door een onkundige?

Als het scherm van een iPhone 8 / 8 Plus of X vervangen wordt. Dient de data van de chip op het scherm gekopieerd te worden naar de chip op het nieuwe scherm. Gebeurt dit niet dan zal de automatische helderheid nooit meer werken. Wat natuurlijk heel jammer is. Bij ons zal dit nooit het geval zijn. Als u het oude scherm nog heeft kunnen wij het ook voor u weer herstellen.

Wij hebben een speciale computer waarmee we de gegevens van de chip van het oude scherm kunnen kopiëren naar de chip in het nieuwe scherm. Waardoor er geen problemen optreden met de automatische helderheid e.d.

Helaas worden er vaak door onkundige mensen reparaties uitgevoerd. Zij beschikken vaak niet over de juiste gereedschappen en technische kennis om reparaties uit te voeren, dat is erg jammer want het komt u als consument duur te staan als u een dergelijk persoon u dure smartphone laat repareren. Vaak gaat er meer defect dan u lief is.

Bij de iPhone X zien we relatief veel gevallen waarbij na scherm vervanging Face ID niet meer werkt. Er is dan een chip beschadigd. Ook dit kunnen we herstellen mits u alle onderdelen mee neemt, al u het toestel komt brengen. Dat betekent het scherm wat in u iPhone X zat en de oorluidspreker en sensoren met de flexkabel.

Wij beschikken altijd over de laatste en allerbeste tools, microscopen en computers om de reparaties succesvol te laten verlopen. Is er door een reparatie elders iets defect geraakt? Vaak kunnen wij u nog helpen om het probleem alsnog op te lossen. Neem gerust contact met ons op!

Onze automatische helderheid chip herstel computer voor iPhone 8/8P/X