iPhone moederbord reparaties

Wij kunnen u ook helpen met reparaties die niet elk bedrijf kan uitvoeren, namelijk iPhone en iPad moederbord reparatie. Het PCB ook wel moederbord genaamd van uw smartphone of tablet. Het moederbord bestaat uit vele chips, connectors, dunne sporen en vele andere componenten. Het moederbord raakt niet snel beschadigd omdat dit bestaat uit een sterke printplaat, maar indien het beschadigd zorgt dit vaak voor hinderlijke en lastige problemen en daardoor zal u toestel niet naar behoren werken. Vaak worden deze problemen veroorzaakt door hard vallen, stoten of water(vocht)schade aan het toestel.  Wij kunnen doorgebrande IC’s en filters vervangen, FPC connectors, QFP’s en BGA’s vervangen en data herstellen van waterschade toestellen.

Onze stereoscopische microscoop

Deze moederbord reparaties zijn niet eenvoudig en hebben veel kennis, ervaring en microsoldeer vaardigheden nodig. We kunnen iPhone en iPad moederbord reparaties uitvoeren vanaf €80,- , prijs varieert per toestel en defect / reparatie. De garantie termijn bij deze reparaties is twee maanden. De nieuwste SMD componenten zijn zo klein dat deze niet meer met een traditionele soldeerbout kunnen worden aangebracht. Met infrarood is dit nog wel mogelijk. Aan het moederbord (de printplaat) kan met behulp van infrarood verwarming (hete lucht) gesoldeerd worden. Deze infrarood heatgun bevat een krachtig infrarood element. Op deze manier is het mogelijk om de kleinste componenten, QFP’s of BGA’s handmatig te dé-solderen en solderen. Deze moederbord reparaties bieden we aan op basis van No cure No pay. Kunnen wij het probleem niet oplossen, dan betaald u ook niks.

Bel ons voor meer informatie op: 073 822 0013 

Deze reparaties kosten meer tijd dan u van ons gewend bent, dit komt omdat het een reparatie aan het moederbord betreft, die onder een stereoscopische microscoop moet worden uitgevoerd. Omdat de onderdelen (chips) zeer klein zijn, en het soldeerwerk op de vierkante millimeter betreft. Wat vanzelfsprekend zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Wij streven ernaar om moederbord reparatie binnen 3 dagen gerepareerd te hebben.

Kosten verschillen per toestel en defect / reparatie. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de tarieven, we helpen u graag. We kunnen pas bekijken of u toestel te repareren is, als het toestel open is en eventueel het defecte PCB onderdeel verwijderd is. Kunnen we u niet helpen dan betaalt u enkel €40,- PCB, moederbord onderzoekskosten. De garantie termijn bij deze reparaties bedraagt twee maanden.

Voor vragen kun u ons een e-mail sturen: info@phonerepairs.nl

 

iPhone en iPad moederbord reparatie

FPC connector op PCB vervangen, moederbord reparatie

Mocht het defect onverhoopt niet door ons te herstellen zijn dan betaald u ook geen kosten, buiten de €40,- onderzoekskosten. Al onze reparaties worden uitgevoerd met uitsluitend originele onderdelen. Bij ons is er maar één kwaliteit namelijk origineel.

Bel : 073 822 0013 

Wij repareren met uitsluitend originele onderdelen

Wij repareren uw toestel snel, professioneel en uitsluitend met originele onderdelen. Uw toestel blijft dus volledig origineel. U kunt meekijken tijdens de reparatie.

3 maanden garantie op moederbord reparatie

Wij zijn uniek met onze garantietermijn van 3 maanden op moederbord reparatie. Reparaties dienen goed te worden uitgevoerd en moeten duurzaam zijn. Wij gebruiken daarom uitsluitend originele onderdelen en geven u zelfs 3 maanden garantie op moederbord reparatie en de vervangen onderdelen.

Snelle reparatie

Tijdens de reparatie kunt u onder het genot van een lekker kopje vers gemalen bonen koffie, frisdrank, water of thee meekijken hoe uw toestel gerepareerd wordt. De reparatie duurt niet langer dan 30 minuten. Wij werken op afspraak om u te garanderen dat we alle tijd en aandacht voor u en uw reparatie hebben. Door onze werkwijze heeft u nooit te maken met wachttijden. U komt binnen en we repareren uw toestel direct.

Professionele smartphone en tablet reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

U kunt uw toestel niet missen, geen uur. Die wetenschap vormt het uitgangspunt van onze dienst: snel, klaar terwijl u wacht en vanuit een transparante en eerlijke bedrijfsvoering. U ziet wat we doen, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Uw toestel is waardevol en bevat privacygevoelige informatie, waarmee wij zeer zorgvuldig en discreet omgaan.

Betaling

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.