073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Binnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone glazen achterkant gebroken? Wij hebben de oplossing!

Wij hebben sinds enige tijd een fantastisch apparaat staan. Namelijk een fiber laser machine! Een laser? Ja, een echte laser. Dit high-end apparaat met fiber laser technologie brandt met een fiber laser de lijm weg die onder de glazen achterkant zit. De laser werkt zo nauwkeurig dat het toestel niet geheel gedemonteerd hoeft te worden, omdat de laser nooit dieper kan komen dan de lijmlaag. En zodoende dus ook niet schade zou kunnen maken aan de interne onderdelen.

Fiber laser machine

Met dit apparaat kunnen we relatief eenvoudig de achterkant van een iPhone met een glazen gebroken achterkant er af halen. Waarna we een nieuwe kunnen plaatsen voor u. Waar we voorheen een hele behuizing moesten vervangen hoeft dat met dit apparaat niet meer. Sinds de iPhone 8 en hoger hebben de iPhone’s een glazen achterkant, erg mooi maar ook breekbaar helaas.

Fiber laser

Wat doet dit apparaat precies?

Dit apparaat met high-end fiber laser technologie brandt met een fiber laser de lijm en lijmresten weg die onder de glazen achterkant zitten. Dit zorgt er voor dat we veel secuurder en makkelijker kunnen werken. Voorheen, bij een achterkant die gebarsten was, moest de hele behuizing worden vervangen. Dit zorgde voor hoge kosten. Met dit apparaat zijn de hoge kosten die dit met zich meebracht verleden tijd!

Open chat
1
Direct WhatsApp contact met Phone Repairs. Klik op de verzendknop om een gesprek te starten.
Powered by