073 822 0013      +31 6 424 729 54     info@phonerepairs.nl      Ploossche Hof 13 5233 HA Den Bosch ('s-Hertogenbosch)

Logo PhonerepairsBinnen 30 minuten klaar terwijl u meekijkt | Uitsluitend originele onderdelen | 12 maanden garantie | Gratis parkeren | Ook 's avonds geopend

iPhone achterglas reparatie

Wij hebben sinds enige tijd een fantastisch apparaat staan. Namelijk een fiber laser machine! Een laser? Ja, een echte laser. Dit high-end apparaat met fiber laser technologie brandt met een fiber laser de lijm weg die onder de glazen achterkant zit. De laser werkt zo nauwkeurig dat het toestel niet geheel gedemonteerd hoeft te worden, omdat de laser nooit dieper kan komen dan de lijmlaag. En zodoende dus ook niet schade zou kunnen maken aan de interne onderdelen. De reparatie duur voor het vervangen van de glazen achterkant van een iPhone is 24 uur. Dit komt omdat de lasermachine zijn werk moet doen, en omdat de epoxy (lijm) van de nieuwe achterkant moet drogen. Het toestel moet 18 uur in een pers, om de epoxy te laten uitharden. De actuele tarieven kan je hier vinden.

iPhone achterglas reparatie

Fiber laser machine

U hoeft dus niet meer de gehele behuizing te vervangen waardoor u goedkoper uit bent. Dit geldt voor alle iPhones met een glazen achterkant. Mocht de behuizing toch heel veel schade hebben of wilt u toch liever de gehele behuizing vervangen dan kan dat bij ons natuurlijk ook. In de tarievenlijst vindt u de all-in prijzen voor het vervangen van de achterkant per iPhone. Deze achterkant is enkel het glas, dus niet de camera lens of de behuizing van de lens. Evenmin is dit origineel, omdat Apple dit simpelweg niet levert. Wilt u de achterkant vervangen en wilt u uw toestel origineel houden? Dan dient de gehele backcover vervangen te worden, inclusief frame en knoppen. De tarieven daarvan vind u op onze site, bij het betreffende toestel.

Met dit apparaat kunnen we relatief eenvoudig de achterkant van een iPhone met een glazen gebroken achterkant er af halen. Waarna we een nieuwe kunnen plaatsen voor u. Waar we voorheen een hele behuizing moesten vervangen hoeft dat met dit apparaat niet meer. Sinds de iPhone 8 en hoger hebben de iPhone’s een glazen achterkant, erg mooi maar ook breekbaar helaas.

Fiber laser

Wat doet dit apparaat precies?

Dit apparaat met high-end fiber laser technologie brandt met een fiber laser de lijm en lijmresten weg die onder de glazen achterkant zitten. Dit zorgt er voor dat we veel secuurder en makkelijker kunnen werken. Voorheen, bij een achterkant die gebarsten was, moest de hele behuizing worden vervangen. Dit zorgde voor hoge kosten. Met dit apparaat zijn de hoge kosten die dit met zich meebracht verleden tijd!

Professionele iPhone achterglas reparatie

Wij nemen altijd professionele voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren, waaronder maatregelen tegen Electro Static Discharge (ESD)Uw toestel wordt met de grootst mogelijke zorg en kwaliteit gerepareerd. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat al uw gegevens/data op u toestel blijven staan.

Betaling iPhone achterglas reparatie

Graag betalen met uw pinpas, maar contant kan natuurlijk ook.

Wij repareren: iPhoneiPadSamsung, Huawei, Honor, Nexus, Google PixelOnePlus, LG, Xiaomi, Sony, NokiaMeizu, Moto, Microsoft Lumia, Nokia LumiaOPPO, Wiko, Motorola, Lenovo, Elephone, UmiDigi, Essential Phone, VivoAsus.

Bel nu

Start chat
1
WhatsApp met Phone Repairs
Klik op de verzendknop om een WhatsApp gesprek te starten met Phone Repairs. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10 tot 20 uur. Gemiddelde reactietijd: 10 minuten.